Anasayfa
16 Ocak 2024, 13:04
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede yüzük görmek

İstiharede yüzük görmek

nnurr
merhaba ben nur,
ben erkek arkadaşımla evlilik için istihareye yattım.
o gecenin gündüzünde çok kötü haberler almıştım ve çok üzüntülüydüm.
rüyamda ilk önce kare bir et kesiyordum. ortasında bakınca domuz diye aklıma gelen bir yuvarlak şekil vardı, ve üzeri kanlıydı. rüyadan korkarak uyandım, tekrar uyudum.
bu sefer rüyamda, kalabalık aydınlık bir yerde olduğumu gördüm. kardeşim bana tek taş beyaz altın renginde bir yüzük getiriyordu. bunu takmam gerektiğini söylüyordu. yüzükte orta büyüklükte pırtantaya benzeyen bir taş vardı. yüzüğü aldım ve elimdeyken taşı yere düştü, sonra yerden taşı alıp tekrar yerine koydum.
bu rüyaların tabiri nedir acaba, çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Rüyada duvara çivi çakmak

Yorum: İstiharede tek taş yüzük görmek

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. İstiharede ilk işaret alındı mı daha devam istihare yapılmaz. İlk gördüğün rüya istihare için hayırlı bir işaret kabul edilmez. Ancak mutlaka istihareden önce istişare etmek yani bilenlere danışarak bir karar vermeye çalışmak gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada azrailin sesini duymak

İstiharede görülen rüya

rumossss
Selamun aleyküm evlenmeyi düşündüğüm bey için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım rüyamda evlenmeyi düşündüğüm bey parmağıma yüzük takıyodu benim üstümde kırık beyaz bir elbise vardı onun üstünde takım elbise vardı yanımızda hiç kimse yoktu içinde eşya olmayan boş bir odadaydık sonra yeşil bir kitap gördüm Yasin’i Şerif yazıyodu üstünde Allah Rıza’sı için yorumlarınızı bekliyorum selam ve dua ile..

Okudunuz mu?  Regl halindeki kadının rüya görmesi

Yorum: İstiharede yüzük görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tabir etmeye gerek olmayacak kadar açıktır. İstihare için olumlu bir rüyadır. Ama istihare için daima kalbine gelen hissin ne olduğuna bakmalısın. Olumlu yada olumsuz olarak kalbe gelen his sana daha isabetli bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstihare birebir doğru çıkarmı

Rüyada çorap, Istihare ruyasinda istemede zumrut yuzuk gormek

Bu kategoride yer alan Aldırılan kız kardeşim ahiretde büyüyor ve hatta arada benim rüyama giriyor olabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede yüzük görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.