Anasayfa
24 Kasım 2022, 10:21
sizden3
Abone

Sarımsı su gusle engel mi

Sarımsı su gusle engel mi

OguzhanO
iyi günler ben gusül abdesti alırken makatımı yıkadığım sırada orada bir hareketlilik yasınıyo ve 3 4 seferdir fark ediyorum orayı yıkadıktan yerde sarımsı bir su oluyo,bu guslüme engel mi,temiz değildir orası diyosanız gusle başlamadan en az 4 5 defa yıkıyorum sabunluyorum temizliğinde sorun yok o hareketlilikten kaynaklanan bişey,bu olay güsül aldığım sırada güslümü bozar mı?

Okudunuz mu?  Şeytanlar ve cinler yemek yerler mi?

Yorum: Sarımsı su gusle engel mi

arifselim
İyi günler bu kir gusle engel değildir. Gusle başlamadan önce iyice bir necaset varsa gidermen yeterlidir. Bu kir gusle bir bir zarar vermez bu şekilde yıkanabilirsin.

Bu kategoride yer alan Yara ve namaz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sarımsı su gusle engel mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.