Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:19
sizden3
Abone

Referans kullanmak caiz mi

Referans kullanmak caiz mi

Zlatan1
Selamün Aleyküm. Devlet Dairesinde Bir yere girmek için sadece Referans kullanmak Caizmi?? Kullanılmazsa istenilen kriterlerin yanından bile geçmeyenler kazanıcak. Hakkını Korumak için referans sadece Jüri’de Olan dosya’da size referans olucak kişinin adı yazılırsa günahmı?? biz referans yazalım alıp almamak Jüriye kalsın bu CAİZMİ ??

Okudunuz mu?  Kafiri övmek desteklemek günahmı

Yorum: Referans kullanmak caiz mi

mum
Referansla işe girmek caiz mi ?

Devlet Kurumunda İşe Girerken Referans Kullanmak Caizdir. Çünkü Referens nden istenir ve ne için kullanılır, bu alımı etkiler mi o sizi bağlamaz.


Yorum: Referans kullanmak caiz mi

Kayıtsız Üye
Ben hak ettiğim halde referansım olmadığı için bir mülakattan elendim ve o kadar üzüldüm ki hakkımı asla helal etmiyorum ve aldığı paranın da helal olduğunu düşünmüyorum çünkü oraya sabahın köründe 20 kişi toplandık ne hayaller kurarak mülakatım aşırı derecede iyi geçti ama sonuç red neden çünkü alınacak kişi belli 2 hafta boyunca ağladım üzerinden zaman geçti ama yine de hakkım helal değildir!

Bu kategoride yer alan Vesvese mi? Hastalık mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Referans kullanmak caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.