Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa5
Abone

Eşim annesinin ölümü sonrası alkol tüketerek rahatlıyor ne yapacağım?

Eşim annesinin ölümü sonrası alkol tüketerek rahatlıyor ne yapacağım?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,
Eşim 4 yıl önce annesini kaybetmiş ve o günden buyana hiç ağlayamıyormuş. O zamanlar çok alkol tüketmiş beni tanıdıktan sonra alkolü azaltmis. Fakat annesini çok özleyince, çok daha fazla bunalıp aglayamayinca alkol tüketip ağlıyor. Alkol kullanmasını istemiyorum ve özledim napiyim şöyle diyince cevapsız kalıyorum. Bana bir akıl verin. Dinimizde böyle ölüm acısını azaltabilecek ne var? Alkol istemiyorum. Nasıl yüreği ferahlar?

Okudunuz mu?  Yalan söylemek neden kötü neden günah?

Yorum: Eşim annesinin ölümü sonrası alkol tüketerek rahatlıyor ne yapacağım?

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir şeyi bahane ederek alkol almaya hakkı yoktur. Bunun yerine dua etmeyi ve namaz kılmayı öğütleyebilirsin. Alkol alarak hem günahını arttırır hemde annesi yaşıyor olsaydı sadece onu üzmüş olurdu.

Bu kategoride yer alan Peygamberlerin isimleri sırayla başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim annesinin ölümü sonrası alkol tüketerek rahatlıyor ne yapacağım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.