Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:08
sizden4
Abone

Okulda yaptığım hata

Okulda yaptığım hata

Esma
Selam aleyküm
Arkadaşlar geçmişde yaptığım çok hata var ozellikle okul döneminde
Bi erkek vardı onunla tovbe tovbe karı koca gibi Bi şey oynuyorduk yani şaka yapıyorduk tovbe tovbe sanki o benim kocammış gibi . Ben Allah’a tovbe ettim , o Zaman’lar hiç bir şey bilmiyordum , Allah’a hamdolsun olsun bana doğru yolu gosterdi Elahmdullilah , ama geçmişte yaptığım şeyleri gün ve gün hatırlıyorum ve çaresizliğe düşüyorum çok pişmanım . Şimdi ben ne yapmalıyım ? Dediğimiz şey gerçek mi şimdi ????tovbe tovbe

Okudunuz mu?  Ümitsiz olmak büyük günah mı?

Yorum: Okulda yaptığım hata

Esma
Bu arada sınıfımda 2 musulman erkek yoktur sadece tek Bi kiz var


Yorum: Okulda yaptığım hata

CeyhuN_
Kendi kelimelerinle çözebilirsin olayı. O zamanlar bilmiyorum demişsin. Yani karı koca oyunu derken, umarım cidden evcilik tarzı bir şey kast ediyorsundur. Bilmiyorsan ve yaşın küçükse zaten günah değil.

Bu kategoride yer alan Cennetul esma başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Okulda yaptığım hata Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.