Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Gusül abdesti alırken ben her yeri ıslandı diye biliyorum ama ya kuru yer kalmışsa ?

Gusül abdesti alırken ben her yeri ıslandı diye biliyorum ama ya kuru yer kalmışsa ?

GokhaN
Selamun aleyküm öncelikle sorum bu örnek veriyorum mesela gusül abdesti aldıkya ben her yeri ıslandı diye biliyorum ama ya kuru yer kalmışsa ? bu durumda hatırlamamız imkansız yani şunu demek istiyorum vücudumuzun heryerini yıkadığımızı sanıpta ya kuru yer kalmışsa nabacaz hatırlamamız imkansız yani sizce gusül abdesti geçerli olurmu inşAllah anlatabilmişimdir

Okudunuz mu?  Bazı peygamberlere özel isimler

Yorum: Gusül abdesti alırken ben her yeri ıslandı diye biliyorum ama ya kuru yer kalmışsa ?

arifselim
Aleykum selam. Sen her yerini yıkamakla sorumlusun ama sen yıkadığın halde bilmediğin bir yer kuru kalırsa bundan sorumlu olmazsın. Allah insana kaldıramayacağı şeyi yüklemez. İnsan bu durumlarda sadece bildiğinden sorumludur.

Bu kategoride yer alan Yağ necis midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti alırken ben her yeri ıslandı diye biliyorum ama ya kuru yer kalmışsa ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.