Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada okuldan atılmak

Rüyada okuldan atılmak

Gülay12345
Rüyalar hakkında bir sorum var
Merhaba hayırlı günler öncelikle yorumlarınız gerçekten çok güzel dediğiniz gibi Allah herşeyin en iyisi bilendir. Benim bir kaç rüyalarım vardı bilinçaltı zannettim ancak gerçekleşmesi biraz olsun ürkütmedi değil üniversite öğrencisiyim küçüklüğümden beri gördüğüm rüyalar dan bazıları çıkıyor rüyamda okulumdaydım ve elimde telefon vardı ancak bir anda müdür gelip elimdeki telefonu alıyor ve dilekçe hazırlıyor benim adıma daha sonra güya okuldan atılacakmışım onun için birşeyler hazırlamışlar okuduğum okul binasına hiç benzemiyor rüyamda gördüğüm bina çok daha iyiydi ve çevremde yabancı uyruklu insanlar vardı sebebi ne olabilir sizce bilinçaltı olma ihtimali varmıdır? Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Önünün Kesilmesi

Yorum: Rüyada okuldan atılmak

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya manası olan bir rüyadır. Şöyle ki, emin ve yetkili olmadığın bir iş konusunda karar almaya, inat etmeye ve bu hareketlerinden dolayı daha sonra çok pişman olmaya yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün ineğe dönüşmesi

Yorum: Rüyada okuldan atılmak

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben üniversite okuyorum ve yurtta kalıyorum. Rüyamda yurtta önemli 4 oda varmış ve ben o kapıları açıyomuşum, kapıları açtığım için yurttan ve okuldan atılıyordum. Bu rüyanın manası nedir?


Yorum: Rüyada okuldan atılmak

arifselim
Merhaba. İçinde bulunduğun düzeninde sorunlar çıkmasına ve bazı hatalar işlemene işarettir. Bu rüyayı kendine bir ikaz gibi kabul edebilir ve dikkali olabilirsin. Ayrıca bunlar sonuçta bir rüyadır ve hiç bir anlamı da olmayabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş arkadaşını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda ders işlerken matamatik öğretmenim içeri girip beni dersten almak istedi dersteki öğretmenim neden diye sorunca birini gösterdi öğretmenim beni aldıktan sonra okulun dışına götürdü beni bırakırken buraya bir daha gelme dedi ben sonra oradan çok uzak bir yere gittim orada okula gitmiyordum ve okuldan atılma sebebimin annem olduğunu öğrendim ve intihar ettim

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmenle tartışmak

arifselim
Merhaba. Bu rüya hataları kabullenmemek, söz dinlememek, hatalar işlemek ve kararlarını alırken kimseye danışmamak gibi huylarının olduğu manasındadır. Aynı zamanda yaşanacak mutsuzlukları da işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada okuldan atılmak, rüyada okuldan atılmak diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada oruç tutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada okuldan atılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.