Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada oruç tutmak

Rüyada oruç tutmak

GamoLyy
Rüyamda ramazanmış bana öyle söylüyorlar ve bende oruç tutuyorum rüyamda bunun anlamı nedir

Hatta içimden diyorumki orucun başına kadar deqermiş bu oruç orucu komple tuttu oluyomuşum diyomuşum oruçlu olduquma seviniyorum


Yorum: Rüyada oruç tutmak

arifselim
Rüyada oruç tuttuğunu görmek görülen en hayır dolu rüyalardan biridir. Bu rüya iş hayatında ve aile hayatında çok iyi işler yaparak çok büyük paralar ve mallar kazanacağına ve sıkıntılarını Allah’ın izni ile çözeceğine alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmenle tartışmak

Yorum: Rüyada oruç tutmak

Kayıtsız Üye
Allah ın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. hocam benim bir dileğim var gönlümde bunun hayırlısıyla kabul olması için Dilek dualarına bakıyordum karşıma çok güzel bir dua çıktı bir gün oruç tuttuktan sonra belli sayıda bir Esma çekerek tamamlanan bir duaydı. ancak ben tip1 şeker hastası olduğum için oruç tutamıyordum. Üzülerek o duayı yapmaktan vazgeçtim. Ertesi sabah mevzuyu bilmeyen çok da yakın olmadığım bir arkadaşım beni aradı ve annemi ve beni rüyasında gördüğünü söyledi. Annem 1 gün oruç tutmuş ve bu oruç 1000 ya da 1001 (orasını tam hatırlamıyormuş yanlış olmasın) günden Sonra tuttuğu ilk oruç olduğu için duaların inşAllah kabul Olacağını ve ikimizin de Dilek tutup Dilek balonunu uçurmamız gerektiğini söylemiş. Ben duamı edip balonu gökyüzüne bırakmışım ama arkadaşım yapamamış. Velhasıl kelam ben de ondan Sonra Allah a çok şükrettim ve annemden bir gün oruç tutmasını isteyerek akabinde duamı yaptım. Sizce benim hacetimle arkadaşımın rüyasının ilgisi olabilir mi? Elbetteki Allah bilir ama Allah ın bildirmesiyle bu olayı nasıl yorumlarsınız. Allah razı olsun hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kızını görmek

Yorum: Rüyada oruç tutmak

arifselim
Aleykum selam. Allah hayırlı olan dilek ve dualarını kabul eylesin. Bu rüyanın o niyetinle ilgili olup olmadığını söyleyemeyiz. Ancak balon uçurmak boş hayallerin arkasından gitmek anlamındadır. Sen samimiyetle Allah’u tealadan dile, şüphesiz duaları işiten ve kabul eden Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda bir işyeri servisi ile eve dönüyordum. Site gibi bahçeli bir yerde indik. İğde ağaçları vardı. Bir tane çok güzel iğde kopardım ve yedim. Daha sonra oruçlu olduğum aklıma geldi. Meğer ramazan ayı imiş. Servisteki arkadaşların bir kısmı oruçlu bir kısmında değildi. Teşekkür ederim hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini diri görmek anlamı nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüya sahibi için kendisine bol bir rızkın gelmesine, helal ve bereketli bir kazanca tabir edilir. Ayrıca helal rızık, bereket ve kısmete işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam
Hocam rüyamda oruç tutuyormuşum yanlışlıkla ağzımda bir yiyecek varmış ben onu orucu hatırlayıp tükürüyorum. Sonra bir kadın ben oruçlu iken yaklaşmaya çalışıyor bende meyleder gibi oluyorum sonra ben oruçluyum deyip içimden uzaklaşıyorum.
Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey istemesi

arifselim
Hayırlı günler. Bu hayırlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilir. Rüya sahibinin hem maddi hemde manevi açıdan sıkıntılarının geçeceğine alamet eder. Ayrıca gerçek hayatta da insanı günahkar yapacak şeylerden uzak duracağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada öldüğünü görmek

rüyada oruc tutmak, rüyada 29 oruc tutmam, rüyada oruclu

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada oruç tutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.