Anasayfa
25 Nisan 2022, 18:45
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada öldüğünü görmek

Rüyada öldüğünü görmek

Hüsna Esma
Merhaba hocam bir kaç yıl önce bir rüya görmüştüm onu sizinle paylaşmak istedim. Rüyamda ölmüşüm mezarımı ve mezar taşımı gördüm üstünde bilgilerim yazıyordu sonra mezarım açılmıştı kefenlenmişim ve bir kaç kişi beni mezarıma koyuyordu baş ucumda sadece annem vardı ağlıyordu sonra mezarın içinde buldum kendimi 2 tane Melek geldi ve kollarımdan tutarak Sema’ya yükseldik o an hissettim bedenimden ayrıldığımı. Allah sizlerden razı olsun gönlünüze göre versin teşekkürler.


Yorum: Rüyada öldüğünü ve melekleri görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya ne şekilde yorumlanırsa yorumlansın hayırlı ve güzel anlamda kabul edilir. Uzun bir ömre, istediği şeylerin olumlu yönde gelişeceğine ve sonunda hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşacağına alamet olarak tabir edilir. Ayrıca bir kimse ile dertleşip moral bulmasına ve teselli olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak

Rüyada öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda ölüyorum ve öbür dünyada vefat eden hanımımı arıyorum onu bulamıyorum sonra birden sol avcumun içi deliniyor ve ben o delinen avcumun içine bakıyorum gittikçe delik büyüyor ve çok derin bir çukur oluyor koluma doğru büyüyor çukur acaba yorumu nedir hocam şimdiden ALLAH razı olsun


Yorum: Rüyada öldüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Öncelikle uzun ömre ve hayırlı gelişmelere işaret kabul edilir. Elindeki delik ise, kişinin çok istediği ve hayal ettiği şeylerin olacağı anlamında tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak

Kayıtsız Üye
1.Selamun aleykum arif hocama acil bir sorum var
Allah razı olsun kendisinden oncelikle.Ruyamda olecegimi soylediler.Ve kendimi olume hazirliyordum.Annem babam ve abim yolculuga cikacaklardi.Hasta ziyaretine gidiyorlardi.Onlara cabuk gelin diyordum.Sonra annemden babamdan helalik aliyordum.Ustumde bol bol kuran okuyun diyordum.hatta babam merak etme dort dortluk okuyacam diyordu.Sonra oturuyordum bekliyordum.birazdan beni gelip alacaklar diyordum.Saniyeleri sayiyordum.Ve birden nefesimin kesildigini iliklerime kadar olumi hisettim.ve orda uyamdim.Rabbim hayirlara cikartsin isalla.Bugun ayriyeten ölumu dusumdum.Bi sabah oldugumu ve Allahin karsisinda nasıl hayal ettigimo dusudum.Sonra dua ettim rabbime.Sen benden razı olmadan amel defterimin kapanmayacagi sevaplar kazanmadan hizmet etmeden alma canimi diye dua etmistim.Bilnclti bir ruyamidir acaba. 2.Gecen gunde rüyamda elimde bir bebekle bize zarar verecegini bildigim bir kisiden kaciyordum.Bebekte elimdeyken bir eve siginiyordum.Ve zarar verecekl olan adam o eve giriyor tam kapiyi acackken kendisne cehennemin azabi gosteriliyordu.Ve adam korkup kaciyordu.Sonra bana diyorlar bu sigindigin ev bir sahabenin bir seyhin evidi.Sonra oradan ayriliyordum. Ruyam burda btiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada ön diş kırılması

arifselim
Aleykum selam. İkinci gördüğün rüyan psikolojiktir ve gerçek hayatta bazı korku ve endişelerinin olduğu anlamında yorumlanır. İlk rüyan ise hayırlıdır ve gören kişinin rüyasının aksine ömrünün uzadığına işaret olarak tabir edilir. Elbette bilinçaltı olma ihtimali daima vardır. Sen hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Merhaba.
Rüyamda mezarlığa gidiyoruz toplu halde ben dua etmek için mezarlığa giriyorum çok kalabalık imam dua ediyo bizde Amin diyoruz ondan sonra biri bize diyo kadınlar ordan inin erkekler gelecek bir bebek ölmüş onu gömecekler diyolar bizde şaşıriyoruz daha yeni doğdu ne oldu da öldü diyoruz kalp masaji falan yapmadiniz mi diye bağıriyorum sonra bana diyolar kalp masaji yapmayı biliyomusun diye bende evet diyorum koşarak bebeğin yanına gidiyorum ama bir bakıyorum 4-5 yaşlarinda erkek çocuğu gözleri yemyeşil çocuğa kalp masaji yapıyorum bana diyoki nefes alamıyorum yardım et gibi bişey söylüyo ben kalp masaji yapmaya devam ediyorum tam kurtardım derken yine nefes alamıyo çocuğa diyorum güzel gözlerine kurban olurum hadi nefes al falan diyorum sonra uyaniyorum…
Hocam bu rüyami yorumlar misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek görmek neye delalettir?

arifselim
Merhaba. Rüyadaki bebeğin veya çocuğun canlanması çok hayırlı kabul edilir. Ölmesi ise tam tersinedir. Ya güzel ve mutlu gelişmelere veya öldüyse hayal kırıklıklarına ve beklenmedik sorunlarla karşılaşmaya tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babamın tabutta canlanması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Arif hocam. Rüyamda evimde balkondan bakarken büyük bir uçağın evin yakınana düşüp patladığını, bizim ev dahil yandığını ve bana doğru geldiğinde ölüm zamanı geldi ölüm nasıl bir şeymiş şimdi görücez diye içimden geçirdim ama sonrasını göremeden uyandım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın tersi anlam içeren bir tabire sahiptir. Hayatının daha iyi olacağına sağlık ve varsa borcundan kurtulup rahat edeceğine, alacağın bir müjdeli haber ile mutluluğun katlanacağına tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölü Birini Görmek : Rüyanın Yorumu Nedir?

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler Selamun Aleyküm değerli hocalarım gece bir rüya gördüm tabir edebilirseniz çok memnun kalırım. çok kısa bir rüyaydı rüyamda kendime üstten bakıyordum ölmüştüm( uyanınca bana benzemiyor diye düşündüm ama rüyamda ben olduğumu hissettim ) üzerimde bir erkek vardı sanki kalbimi dinliyor yada üzülüyor gibiydi hocam erkeği de tanımıyorum kısa saçlı biriydi erkek tam kalp hizamdaydı ve üstümde kıyafet yoktu ama erkek yüzüne göğüs kısmım falan görünmüyordu boyun kısmindan anlaşılıyordu üstümde bir şey olmadığı etrafta aydınlıktı dediğim gibi sanki ruhum ile kendime tepeden bakıyordum ancak vücudun tamamini değil erkeğin kafasının olduğu kısma kadar gördüm eğer bir anlamı varsa ve yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun Cumanın bereketi üzerinize olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek ve ikiz bebek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam hayırlı günler inşAllah. Kişinin kendini ölmüş olarak görmesi gerçekte uzun olacak olan ömrüne işarettir. Bunun yanında hayırlı ve bereketli bir ömür ile birlikte huzur içinde geçirmeye nail olacağın hayata delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hocam. Sabah namazından sonra gördüm bu rüyayı eski erkek arkadaşım şu an nişanlı kendisi düğününün olduğu görüyorum evlerimiz yan yanaymış camdan bakıyorum yuvarlak oluşturmuş erkekler davul zurna çalıyor iniyorum evden yan binaya geçiyorum gelinin hazırladıgını annesini ve ablasını görüyorum üzülüyorum tekrar eve geliyorum gelin çıkacakken bir anda yağmur başlıyor ve odada bulunan kadına bir adam sizin cenaze geldi alın isterseniz dügüne karışmadan diyor bende dügünü görmek istemiyorum ama diyorum yardım edelim kadın tek nasıl uğraşsın cenazeyle daha sonra cenazeyi görmüyorum kuzenimin arabasına biniyorum o sırada araba nasıl oluyorsa yuvalanıyor ve ben ölmek böyle oluyo demek ki diyorum insanlar böyle hissediyor birazdan ambulans gelir sevdiklerimiz başımıza toplanacak diyorum o şekilde uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Tohat
Ve aleyküm selam. Eski erkek arkadaşınla bir vesile ile konuşabilir, hiç hesapta yokken karşılaşıp muhabbet edebilirsiniz. Eski günleri yad etmek veya günlük konuşma dahilinde vakit geçirebilirsiniz. Bunun yanı sıra birbirinizle ilgili eskilere dayalı olan her şeyin yavaş yavaş silinerek mazi olacağını göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada okul ve öğretmen görmek

dedenin öldüğünü görmek , Rüyanda öldüğünü görmek, ölmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş birini hasta görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada öldüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.