Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak

Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda Rusça veya Ukraynaca diline yakın bir dil gördüm ve beyaz tahtada siyah tahta kalemi ile işaretleyerek o dili Türkçe ile eşleştirerek öğrenmeye ve çözümlemeye çalışıyordum, yanılmıyorsam yanımda birkaç kişi daha vardı ve ortam ise laboratuvar ortamı gibiydi. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada örgü ören kadın görmek

Yorum: Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Büyük bir fırsatın ayağına gelmesi kısmetini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışarak bundan faydalanman anlamına gelmekte olup daha çok iş babında değerlendirilen bir rüyadır. Yurt içinde veya dışında bir iş olanağına kavuşabilir devlet dairesinde çalışabilirsin. Doğrusunu en iyi bilen elbetteki Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Okulun Son Gününü Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Öğrenmek/Öğrenmeye Çalışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.