Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Yazılım/Program Öğrenmek İlim Öğrenmeye Girer mi ?

Yazılım/Program Öğrenmek İlim Öğrenmeye Girer mi ?

alonsof1
SelamunAleykum dostlar. Ben Adobe Photoshop ve Adobe Premiere Pro öğrenmek istiyorum ve öğreneceğim İnşaAllah. Ders eğitim alacağım. Bu yazılımlar biri video kurgulama diğeri fotoğraf kurgulama programları. Bunları öğrenmek ilim öğrenme gibi olur mu ?

Okudunuz mu?  Dinden Uzaklaşmaya Başladım

Yorum: Yazılım/Program Öğrenmek İlim Öğrenmeye Girer mi ?

Şem’a
En faziletli ibadet ilim öğrenmektir. En faziletli ilim Allah’ı ve Allahın hükümlerini öğreten ilimdir.
Bu ilimler dışında da faydalı olan her ilim sevaptır. Sözü edilen program dünyaca meşhur ve faydalı bir programdır öğrenmek hem faydalı hem sevap ama iyi yolda kullanmak şartı ile.

Okudunuz mu?  Ferecehum'ün Anlamı nedir ?

Yorum: Yazılım/Program Öğrenmek İlim Öğrenmeye Girer mi ?

alonsof1
Hocam çok çok teşekkür ederim. Allah sizden ve bütün müslümanlardan razı olsun inşaAllah.
Hocam evet tabii ki iyi yolda iyi işlerde kullanacağım. Mesela arkadaş eş dost benden bir yardım ister ya şu fotoğrafı kurgula şu videoyu düzenle onları yapmak için mesela kullanacağım karşılıksız şartsız.
Ve evet bahsettiğim yazılımlar Dünya nın alanında yenilmez şirketi olan Adobe’ nin yazılımları.

Bu kategoride yer alan Soğuk havada soğuk suyla abdest almak yerine teyemmüm edebilir miyim? Devamlı hasta oluyorum. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yazılım/Program Öğrenmek İlim Öğrenmeye Girer mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.