Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş kızını görmek

Rüyada ölmüş kızını görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar…

2 ay önce trafik kazasında 19 yaşında kızımı kaybettim. Çok üzüldüm, çok acı çektim. Yavrum sürekli aklımda, belki de bu yüzden çok sık rüyamda görüyor olabilirim.

2 ayrı rüyamı yazacağım.

1. Rüyam : vefat efat eden kızımla birlikte bir okyanusta üzerine ağ atılmış bir balinayı kurtarmaya çalışıyoruz. Ben arada bir nefes alması için kızımı su üstüne çıkarıp nefesini tazelemesini sağlıyorum. Ben ise suda olduğum halde nefesim tükenmiyor. Kızım da ben de çok sağlıklı idik, okyanus suyu da çok temiz ve berraktı. Balinayı kurtaramadık ama biz ayrılırken yaşıyordu, ağ da üzerindeydi. Balinanın üzerindeki ağı almayı başaramadık ve kızımla birlikte sudan çıktık.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş karı koca görmek

2. Rüyam : Ben açık bit alanda yeşil çimenler üzerinde cemaatle birlikte Cuma Namazı kılıyorum. Ben namaz kılarken sol yanımda eşim, sağ yanımda vefat eden kızım tebessümle beni izliyorlar. Namaz bitince birer yanımda olan eşim ve kızım beni kucaklıyor. Sonra vefat eden kızıma bakıyorum sadece ve ona hasretle bakıyorum. Bana gülümsüyor ve çok mutlu olduğunu görüyorum. O rüyayı gördüğüm sabah uyanınca içimde bir huzur oluşuyor. Kızımı o rüyadan sonra hep o mutlu gülümseyen yüzüyle düşünüyorum ve acım bir nebze olsun hafifliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada okulda olduğunu görmek

Yorum: Rüyada ölmüş kızını görmek

arifselim
Merhabalar. Allah rahmet eylesin ve mekanını cennet eylesin.

– Birinci görmüş olduğun rüyan insanın çektiği sıkıntıların bir yansımasıdır. Ulaşılamayan hedefler ve istekler manasında tabir edilir. Allah ahirette çok daha güzel nimetlerini ihsan eylesin.

– İkinci rüyan ise belkide Allah’ın sana bir ikramıdır ve içinin ferahlamasını dilemiştir. Çünkü hem sizin için hemde kızınız için hayırlı ve güzel bir rüyadır. İyilik, dürüstlük ve sabır manasındadır.

Allah sabrınızı ve mükafatınızı arttırsın.


Yorum: Rüyada ölmüş kızını görmek

irsinaz4
Hayirli geceler saygideger mumsema, insAllah iyisiniz. Vefat eden büyük kizimla 3 yasindaki kizim rüyamda bir pencere önünde disaridan gelen cocuk seslerine bakmak istiyorlarken sanki bende namaz durumunda gibi yerde oturuyorken tam ne oldugunu anlamadan asagi düsüyor olan kücük kizimi kavrayip iceri atiyorum. Sonra bekiyorim büyük vefat eden kizim yok asagiya bakinca onu yerde görüyorum. Cok aci içinde 2 defa baktim,uyandim. Önceki gecede vefat eden kizimi yüzüne yapisa yapisa öptümü hatirliyorum sadece. Ve kalkip uyudugumda tekrar gördüm ben sorular soruyordum ama cevap vermiyordu bana. Herseyi hatirlamiyorum. Anlamama Rabbimin izni ile yardim edin.Allah razı olsun. Tüm bilgiler için.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş akrabayı görmek

Yorum: Rüyada ölmüş kızını görmek

arifselim
Hayırlı günler. Allah sizlere kızınızı şefaatçi eylesin. Hayatta olan kızın için bu rüya onun güvende ve selamette olmasına işaret eder. Vefat etmiş olan için ise öncelikle onu özlemenin düşünmenin ve unutamamanın bir yansımasıdır denilebilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba. 1bucuk yil önce 17 yasindaki kizim vefat etti kanser hastasi idi. Ruyamda neredeyse hep kucukluk hali ile goruyorum yani 7 Ila 10 yaş arasinda. Son olarakta rüyamda yeniden ölmus ve ben ellerini tutup sariliyorum öpuyorum onu sevdigimi soyluyorum oda bana anne seni çok seviyorum diyo gozlerinden yaşlar akiyo yaşlarini siliyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

Tohat
Merhaba. Allah mekanını cennet etsin size de bol sabırlar versin inşAllah. Bu rüyayı yoğun hasret duymanızdan ileri gören alimler de vardır. Kendinizi sirkeleyerek yeni başlangıçlar yapıp başarılar elde etmeye ve atılımlar yapma şeklinde tabir edenler de vardır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm benim kızım 4 yıl oldu kaybedeli intihar etti 17 yasına yeni girmişti ve ben onu rüyamda hep anne ben ölmedim diyor tabi bu ilk zamanlar çok sık gördüğüm rüya idi daha sonra yaşı küçük ama hasta hep ve ben onu hep iyileştirme mücadelesi veriyorum nedir anlamı Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmenle tartışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah mekanını cennet etsin. Allah sana da bol bol sabır versin inşAllah. İlk rüyalarında ölmediğini söylemesi senin durumu kabullenmekte zorluk çekip bundan dolayı üzülmendendir. Diğer rüyanda ise sürekli hatırında olan kızını dua ederek yad etmelisin. Kuran okuyup, sadakada bulunarak ona hediye gönderebilirsin. Hakkıyla bilen Allah’tır elbette.


İsimsiz85
Selamum aleyküm hocalarım.

Bundan yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşımı kanserden kaybettim. Kendisinin gerçekte 8 yaşında bir kızı vardı. Gece rüyamda kızını gördüm ama gerçekteki kız değildi ve biraz daha büyüktü diye hatırlıyorum. Bir de oğlu varmış onunla kızı çok üzgünlerdi yanıma aldım çocukları sonra bir binanın zemin katına iniyoruz ölmeden önce banyosunu yenilemeye karar vermiş arkadaşım fayanslar döşenmiş ama çeşme başları takılmamış ve banyo yarım kalmış. Banyoyu komple su bastığını görüyoruz binanın arkası ormanlık bir park ve o parka kadar sular akmış birikintiler oluşturmuş. Rüya devam ederken daha önce görüştüğüm bir arkadaşımla tartıştığımızı gördüm. Ama kendisiyle yaklaşık 1 yıl önce görüşmeyi kesip birbirimizi sosyal medyadan silmiştik. Anlamını merak ettim yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Hepinizden Allah razı olsun. İyi çalışmalar.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı işlerde bulunarak hayırlı ve bereketli kazançlar elde etmeye bunu hayırlı işlerde kullanmana, Allah’ın merhametine nail olacak güzel davranışlarda bulunmaya, sevap işleyecek yardımlarda bulunmaya anlamına gelen bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam benim kızım intihar etti daha 17 sine girmemişti ve ben kahroluyorum vicdan azabı çekiyorum sabretmeye çalışıyorum çok zor yaşamak artık yıllar geçse de geçmiyor artıyor acısı bir rüya görmüştüm kızım hasta imiş ben onu sedyeyle taşıyorum hastaneye yetiştireyim diye birden kalkıp kaçıyor ve mahallemizde eski bir ev var oraya girdiğini görüyorum birde yanında beyaz bir yavru kuzu ile kapıyı çalıyorum güzel yüzlü bir teyze çıkıyor diyorum ki benim yavrum buraya geldi bakıyorum kızım bir yere saklanmış kafasını uzatıyor Anne ben artık gelemem diyor bende ağlıyorum yalvarıyorum gel diye tamam anne ama ara sıra geleceğim yanına diyor. anlamı nedir hocam dua edin ne olur çıldıracağım artık Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babamın tabutta canlanması

Tohat
Hayırlı günler. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun inşAllah. Allah zorlukla beraber kolaylık da vermiştir muhakkak. Yoksa evlat acısına dayanmak mümkün olur mu? Dua edip Allah’a sığının tevekkül bir nimettir. Rüyanın tabiri kızının rahatının yerinde olduğuna, onu yad etmek amacıyla dualar edilmesi gerektiğine işaret eden alimler olduğu gibi rüya sahibi için hayırlı mutluluk verici gelişmelerin meydana gelmesi ile de ilişkilendirmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek

rüyada ölmüş kızını görmek, rüyada ölen kızını görmek, ölmüş kızını rüyada görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü bebek görmek nasıl yorumlanır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş kızını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.