Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş akrabayı görmek

Rüyada ölmüş akrabayı görmek

Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda rahmetli babaannemi annem rüyasında görmüş benim konuştuğum kişi için bu onun kısmeti demiş bu ne anlama geliyor


Cevap: Rüyada ölmüş akrabayı görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada ölünün konuştuğunu görmek ve ondan bir haber almanın yorumu genelde hayırlıdır. Verdiği haberin illa da öyle olacak manasına işaret etmez. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biriyle yürümek

Rüyada ölmüş akraba görmek

Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ben rüyamda teyzemlerdeyim.Teyzem pirinc pisiriyor.Teyzemin olmus baldizi ve kizida orda.Kiz benden annemi soruyor.Yorumu varmi?teşekkürler.


Yorum: Rüyada ölmüş akraba görmek

arifselim
İyi günler. Rüyada teyze görmek ile pirinç pişirmesi büyük hayırla yorumlanır. Genel olarak yorumlandığında sorunların ortadan kalkmasına, dileklerin kabul görmesine ve sahih bir rüya olmasına delalet eden güzel ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinden hediye almak

Kayıtsız Üye
farklı zamanlarda gördüğüm 2 rüyam var ve benim için aşırı önemli bir hale geldi
1. rüya: eskiden müstakil evlerle dolu olan rahmetli dedemin evinde geçiyor ve şuan için binalarla dolu dedem rahmetli olalı uzun yıllar oldu ve kendisi hac yapmış biriydi namazında biriydi fakat rüyamda birden dedemin evinin önünde buldum kendimi çocuk sesleri duyuyordum ama kötü varlık olduklarından emindim öle hissediyordum içeri girdim ve dedemi gördüm hemen sarıldım seslerini duyduğum çocuk diye düşündüklerim evin camının önüne gelmişti hem ses çıkarıyolar hemde bir şey görmesemde taş attıklarını zannediyodum içimden bunlar şeytan dedim ve defolun burdan diye bağırdım cam zaten açıktı ve perde çekiliydi perdeyi açtım ve baktım sesler ve kimse yoktu dedemin yüzündede gülümseme de değildi ama hoş bir tebessüm vardı sonra ağlayarak dedeme sarıldım oda benim başımdan öptü sevdi sarılı bir şekilde ağlayarak dede ben bu hayattan çok yoruldum bende geleyim yanına nolur benide götür dedim ve dedemde hoş bir sesle dur bakalım oğlum daha zamanın var dedi ve rüya bitti

Okudunuz mu?  Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

2. rüya: rüyamda şuanda yıkılıp bina olmuş olan eski evimizmüstakil evimizdeydik salondaydım ve ev kapkaraydı hiç ışık yoktu salonda leptobumla oturuyordum ve bilgisayarın ekranında büyü simgeleri vardı neresine bassam ekran değişmiyordu her tarafımda cin yada şeytan var diye hissediyorum ve büyü kelimleri kulaklarımda çınlıyordu besmele çekemiyordum az zaman sonra büyük bir sinirle korksamda korkmasamda savaşmaya karar verdim ve ayağa kalktım leptobu yerden yere vurdum kimse Allahtan büyük değildir diye haykırdım besmelemi çektim Allahtan büyüksesniz çıkarsınız karşıma diye bağırıyordum ve o sinirle dışarı çıktım sokağa kimseler yoktu ve saatin gece 2-3 olduğunu hissediyordum sadece sokak lambaları yanıyordu hiç bir evde ışık yoktu ve ben savaşma düşüncesiyle bağırmaya devam ettim Allahtan başka bana kimse zarar verememz ondan büyükseniz gücünüz yetiyorsa gelin diye her türlü çok sinirli ve savaşmaya hazırdım derken rüyam bitti

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş insanın kendi bebek torununu öldürmesi

Tohat
Birinci rüyanda dedenin sana gelecekten haber vermesi ve ömrün hakkında bilgi vermesi gerçekle bağdaşmaz. Ölüler yaşayanlar hakkında bilgi sahibi olamaz ve bilgi veremezler. Rüyana gelince aklına koyduğun bir projeyi gerçekleştirmeye çalışacak ve bu proje bir çok kişiye fayda sağlayarak insanlara faydalı biri olacaksın. Bu rüyan aynı zamanda gerçekleştirdiğin başarılar sayesinde terfi gibi güzel bir olay yaşayacaksın.
ikinci rüyanda ise,Ailen ve çevren tarafından sevilen sayılan biri olduğuna ve bu şekilde süreceğine, hayatının mutlu ve huzurlu bir şekilde geçireceğine, bolluk ve bereketin çok, azalmadan sürüp gideceğine, dert ve tasadan uzak olarak yaşantını sürdüreceğine delalet eder ki en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek için dua

rüyada ölmüş akrabayı görmek, Ruyada ölmüş akrabayı görmek , ölmüş teyze

Bu kategoride yer alan Rüyada okulda olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş akrabayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.