Anasayfa
30 Haziran 2022, 13:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş bir aile dostumuz erkek evimize ziyarete geliyor. Ona tarhana çorbası içermisin diyorum. İçerim diyır. Hemen alışveriş için bir markete gidiyorum. İalmayı istediğim şeleri bulamıyorum. Sonra bir başka evin mutfağında çorba pişirmek için uğraşıyorum. Ama ölen arkadaşımızı bir daha görmeden uyandım


Yorum: Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

arifselim
Kafandaki karışıklıklara işaret eder. Bu karmaşık durumlardan kurtulmaya, rahata ermeye ve yardım eden bir gönle ve yapıya sahip olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Kayıtsız Üye
Bende rüyamda şehit düşen bir aile dostumuzun babasını gördüm.Babası da zaten önceden ölmüştü.slm verdi evimize ortanca yoluyla geldi.oturduk.sonra beraber Ayetel kürsi okuduk.evimizin etrafında insanlar vardı.bende baktım insanlara gittiler.eve döndüm.evde oturuyorlardı misafirler!


Yorum: Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya güzel ve sevindirici bir haber almaya veya eve gelmesi beklenen bir misafirin gelmesine tabir edilir. Bunun dışında ise özel bir manada yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada okul ve öğretmen görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda eekek arkadaşımla bir evdeyiz odada kavga ediyoruz o bana bağırıyo aşağlıyo kavga ediyoruz bir an kapı çalıyo ölmüş amcamla ölmüş yengem içeri giriyo amcam hiç konuşmuyo yengem bana bağırıyo bırak şunu die biz hep yanındayız seni görüyoruz diyo. Ne anlama gelir


arifselim
Eğer gerçek hayatta da sorunlarınız varsa bu rüyanın bir yorumu olmaz. Çünkü bilinçaltına yerleşen düşüncelerin herhangi bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir denilebilir. Ayrıca bu rüya misafirin gelmesine ve sevineceğin gelişmeler olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam alekum benim vefat etmis bir yengem var rüyamda bizim evime geliyor ben sok geciriyorum anneme bu olmustu nasıl geldi diyorum yaninda hiç gormedim2 kisi vardi kapali ama çok tuhatilar ben diyorum nasıl geldin sen oluydu oda bana ordan izin verdiler bende geldim sonra bana bakim guluyor durmadan sonra bana kalkta cifteteli oynayalim diyor bende aciyorum beraber oynuyoruz ve birden beni itekliyor sonra okuldayim bir suru kapi var ama annem hiç bir kapidan gecirmiyor bende niye diyorum hayir diyor sonra yengem bir anda yok oluyor=> lütfen cevap yazarsaniz sevinirim tesekurler

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün geldiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya her ne kadar şaşırtıcı olsa da rüyayı gören kimse için uzun süredir sorun halinde devam eden şeylerin düzelmesine ve sevineceği sürprizlerin gerçekleşeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yîğenim rüyasinda ölmüş babamin benim evimde misafir oldiğunu görüyor.bana nezaman gidecek diye soruyormus bende 50gün sonra diyimuşum kafama takildi bu rüya.. simdidentesekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyalar güzel rüyalardır ancak çok özel anlamları yoktur. Baban için hayırlıdır ve senin için ise güzel bir haber alacağına tabir edilir. Ona bol bol dua edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öğle vakti çok kısa bir uyku süresinde; kapı çalıyor açıyorum, karşımda ölmüş anneannem.. mezardan çıkmış elleri topraklı gibi.. öyle bir an sadece bize gelmiş oluyor.
(sağlıklıyken yatalaktı ve biz bakıyorduk bizim evde vefat etmisti)


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya sahibi için ona karşı olan bir vicdan azabı çektiği bir konunun olduğuna işaret eder. Bazende onu unutmamaktan ve onu hatırlamaktan dolayı görülebilir. Ona bol bol dualarda bulunun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada sag olan halamin torunu bayan rüyamda olu olarak getirmis annesi bana gommem için annesi olmustur rüyamda sag olarak geldi .ve ben kizini halat ipiyle bagliyorum battaneyle ortulmus bende komple sarark bagliyorum .telas edioyorum nasıl gomecem dieyerek uyaniyorum .yorum için tesekurler .

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek görmek yorumu anlamı tabiri nedir?

arifselim
Genel olarak hayırlıdır. Bazende eksilmeye ve hastalanmaya işarettir demişlerdir. Bazı yorumcular ise çok iyidir ve kendisine kalacak bir mirasa işarettir demişlerdir. Yine bir görüşe göre, kendisi için kuran okuyarak hayırlı dualar etmesi iyi olur ve huzur bulur denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğimiz ölmüş bir erkek yakinimizi annemi hasta ziyaretine geldiğini görüyorum. Ayakta annemin yatağınin yanında konuşuyor. Annem yeni anjiyo oldu ama sağlık durumu gayet iyi. Ne demektir acaba ölünün ziyarete gelmesi?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Anneni ziyaret etmesi oldukça hayırlıdır. Hem şifa bulmasına ve hemde sevinçli bir haber alacağınıza işaret eder. Bazende uzak bir yerden gelen ve uzun bir zamandan beri görmediğiniz bir misafirin gelmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ölen Birini Canlı Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda mezarlığa gidiyorum çok ağlıyorum babamin mezar taşını daha yapmadık ama mezar taşlı ismi yazılı görüyorum normalde babam ve babaannem yan yana ama ben onları aynı mezarın içinde görüyorum sanki üzerinde toprak yok babama dokunuyorum önce morarmıştı ama dokunca geçti annem elini tuttu gözlerini açtı ve karşıya parmağıyla işaret ederek cennette gibi birşeyler dedi bunun üzerine çok ağladım orada kavuşacağız dedim bir de çok şükür diyorum daha sonra babam bizimle taksiye binip eve geliyor boyu daha uzun olmuştu tam binerken babamın altının çok ıslak oldugunu fark ediyorum idrarını yapmış bindikten sonra annem kızıyor bana orada rahatı yerindeydi sırasını bekliyordu sen niye getiriyorsun dedi uyandım
Yorumlarsanız çok memnun olurum
Allah hepimizden razı olsun…

Okudunuz mu?  Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

arifselim
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Vefatın etkisinde kalmaktan ve çok özlemekten dolayı görülür. Onlara bol bol dualarda bulunmak, kabirlerini ziyaret etmek ve ruhlarına olmak üzere sadaka dağıtmak gerekir. Olumsuz bir anlamı yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben yeni evliyim rüyamda eşimle ikimiizin oturduğu eve telefon geliyor rahmetli babam bize gelecekmis( bu arada gördüğüm ev kendi evimizden farklı daha büyük ve balkonlu bir ev) aa diyorum babam kimseye uğramaz hemen evi toparlayalım ortada Utu masası yataklar yorganlar var (bu Arada ev kalabalık annem teyzem ve eniştem var ) ben yorganları toplayıp odaya kaldırırken biran kusuyorum etejerin çekmecesine .ablam yanıma geliyor ne oluyor diyor yok yok abla düşündüğün gibi degil( hamileliyim diye ima ediyor yanı) çok yemek yedim eğilincede kustum dedim. Bu arada evde birileri bize bir sürü pasta hediye vs getirmişler ne için bilmiyorum uyandım sonra

Okudunuz mu?  Rüyada öğretmenle tartışmak

Tohat
Merhaba. Ahlaken herkesin parmakla gösterebileceği bir meziyete sahip olan bir kişi ile iş yaparak başarılara en kısa zamanda imza atacak anlamına gelen bir rüyadır ki en iyisini elbetteki Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm,çok mübarek bir Arapça öğretmenim vardı,Allah rızası için bize evinde ücretsiz ders verirdi.1 ay önce üç dört kez şehadet getirerek aniden vefat etti.Bu gece rüyamda gördüm bize misafirliğe gelmişti.Her zamanki gibi gayet güler yüzlüydü.Sonra uyandım ama uykuyla uyanıklık arasında verin çıkarken çöpünüzü atayım demiş güya bize onu duydum ama kendi sesinden değil.Bir başka öğrencisiyle beraber bize gelmişti,kendisi gittikten sonra öğrencisine bunun nasıl olabileceğini sordum,aniden evine gelivermiş dedi.Ama biraz sınırlıymış damadına çıkışmış evde dedi.Bir yorumunuz var mı acaba?


Tohat
Ve aleyküm selam Allah rahmet etsin inşAllah. Rüyada görmüş olduğun öğretmenin ile ilgili olan bir rüyadır. ahiret hayatının iyi olduğu güzel bir yerde ve ahiretini kurtarmış olduğuna işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

Merveümit
Rüyamda 1 hafta önce ölen sevgilimin evime geldiğini gördüm gözleri sanki ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu ve karşıma geçip sadece üzüntülü bakıyordu bende gerçekte hakkımı helal etmemistim rüyamda o bana bişey söylemeden ben sana hakkımı helal ettim dedim ve alnımdan öpüp seni bekliyorum dedi ve gitti fakat masanın üzerine bir kaşık buğday koymuştum o buğday 1 kepçe oldu o gittiğinde anlamı nedir


arifselim
Güzel ve hayırlı bir rüyadır ve anlamı açıktır. Ona hakkını helal etmene ve ona dualarda bulunmana işaret eder. Ona hakkını helal etmekle sen kazanacağına ve pişman olmayacağına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin teyzesinin kızını gördüm intihar ederek ölmüştü benim evime gelmişti annesi ablalarıyla beraber beyaz bir kazak giymişti çok güzel di bembeyazdı ama onu sadece ben ve ablaları görüyoruz diyorum ne kadar güzelsin elimden tutuyo sohbet ediyoruz yerinin güzel olduğunu söylüyor çok farklı bir rüyaydı annesi namaz kılıp ağlıyordu ben neden göremiyorum diye çok etkilendim rüyamdan yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Ölü Birini Görmek : Rüyanın Yorumu Nedir?

Tohat
Allah rahmet eylesin mekanını cennet kılsın inşAllah. Vefat edenler durumlarından haber veremezler. Vefatın ve bu üzüntünün etkisinde kalarak görülen rüyalar arasında kabul edilir. Bazen de haber almak ve feraha çıkmak olarak da yorumlayanlar vardır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimize kalabalık misafirler geliyor..içlerinde amcam dedemde var (öldüler gerçek hayatta)hiç konuşmuyılar öyle oturuyorlar.,uyandım tekrar yattım başka rüya eşimin. Eniştesi (öldü gerçekte)ama rüyamda diri elini öpüyom sen ölmüştün diyım çıkmış gelmiş yanlışlıkla beni gömmüşier diyor çıkıp gelmiş….yemek sofraları kuruyım dolma sarıyoz

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biriyle yürümek

Tohat
Hayırlı günler. Görmüş olduğun ilk rüya hayırlıdır. Haber almaya, müjdeye delalet ettiği gibi bu gelişmelerin aile ve iş ortamını olumlu etkileyecek ve kişinin yakınlarıyla birlikte sevinmesini sağlayacak olaylara işarettir.
İkinci rüyada ise rüya sahibinin duyulmasını ve çevresindekiler tarafından bilinmesini istemediği bazı özellikleri gizlemesi ve belli etmemek için ona göre davranması manasına gelmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ölmüş birinin eve gelmesi, rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi, rüyada ölünün misafirliğe gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş kız çocuğu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.