Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:09
missa6
Abone

İçki içilen ortamda bulunmak

İçki içilen ortamda bulunmak

Kayıtsız Üye
Selamün Aleykum —-bir arkadaşım var yanımda içki içiyor ama ben mecbur bulunmak zorunda kalıyorum çünkü hasta ben olmasam intihar bile eder sinir krizi geçirir…Hemde ona dinimizi anlatıyorum yakında bırakıcam diyor inşaALLAH ….İçki içilen ortamda zaruretten bulunuyorum günahı var mı ?

Okudunuz mu?  Kuranı kerimi ilk kaleme alıp yazan kimdir?

Yorum: İçki içilen ortamda bulunmak

arifselim
Aleykum selam. Bu arkadaşını o ortamdan veya bu günahlardan kurtarmak için ancak bulunabilirsin. Bunun dışında birlikte olman caiz değildir. Ayrıca kadın ve erkek şeklinde ise zaten bir arada bulunmanız ayrıca haramdır. Ona faydan dokunacak, sana zararı olmayacak ve sende bunu ümit ediyorsan bir süre yanında kalabilirsin. Bunun dışında bu caiz olmaz.

Bu kategoride yer alan Allah'ın merhameti annenin başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçki içilen ortamda bulunmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.