Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:51
sizden07
Abone

Resim çekmek, müzik dinlemek & YouTube

Resim çekmek, müzik dinlemek & YouTube

istnbl34-90
Selamün Aleyküm.

Bir süredir dini konuları araştırmakta ve dikkat etmeye çalışmaktayım.

Müzikten zevk almanın küfre girdiğini, resim çizmenin ise caiz olmadığını okudum.

Ben YouTube kanalı açıp paylaşımlar yapmak istiyorum. Oyun videosu tarzı şeyler olmayacak. Gezi videoları, teknoloji, dizi ile alakalı incelemeler vs.

Okudunuz mu?  İstek dışı ihtilam olmak

Dinimizde fotoğraf ve video yasaklanmış mıdır? Ve bu videolarda fon müziği kullanmak caiz midir? Ve YouTube’dan bu şekilde para kazanabilir miyim?

Bir de her türlü müzik haram mı? İçinde hiçbir şekilde kötü söz geçmeyen, bizi kötülüğe itmeyen hoş müzikler bile mi?

Okudunuz mu?  Araplar neden namazda sünnetleri kılmıyorlar?

Yorum: Resim çekmek, müzik dinlemek & YouTube

mum
< Müzikten zevk almanın küfre girdiğini, resim çizmenin ise caiz olmadığını okudum >
Canlı resimlerini gereksiz yere çizmek ve duvarlara asmak uygun değildir ama MÜZİK konusnda bilginiz yanlış asla küfür değildir hatta günah da değildir sadece müzik LEHV işlerden sayıldığı için ihtilaf sebebi olmuştur

Bu kategoride yer alan Kredi çekenin bize ikram vermesi ve yemeğe davet etmesi yenilen lokma haram mı helal mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Resim çekmek, müzik dinlemek & YouTube Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.