Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:37
sizden1
Abone

Cünüp olduğumu nasıl anlarım

Cünüp olduğumu nasıl anlarım

Gül988
Selam aleyküm.
Çok afedersiniz ama şu soruya cevap bulmak bana acil cunki akşam namazı başlamış Ve bende ne yapacağımı bilmiyorum . Şöyle mustehcen şeyler izlemedim ama aklıma birden bir şey geldi . Nasıl anlatacağımı bilmiyorum . Sonra baktım çamaşırımda Bi şey yoktu . Hatta ondan sonra namaz da kıldım 2-3 saat geçti , ondan sonra şeffaf Bi sıvı vardı , ama sarı değil di . O sıvı aklıma gelen şeyden ibarettirse hemen gelirdi diye düşünüyorum yani cünüp değilim , ama Bi yandan da sanki kıldığım namaz Sahih olmayacak diye Bi düşünce gelir lütfen yazarmısınız
Namaz vakti girdi cunki

Okudunuz mu?  Gusülde küpe

Yorum: Cünüp olduğumu nasıl anlarım(ACİL!!!)

Ümmet06
Kardeşim kokusu meni kokusu ise cünüpsün yani bozulmuş bir şey gibi kokuyorsa eğer kokmuyorsa necaset miktarını yani avuç içi kadar sıvı yoksa bir sorun yok.Eğer kokuyorsa veya necaset miktarını geçiyorsa meni ise gusül meni değil ise çanaşırını değiştir kâfi selam ve dua ile.

Okudunuz mu?  Cennette saç sakal bıyık olacak mı?

cünüp olduğumuzu nasıl anlarız, İhtilam olduğumu

Bu kategoride yer alan Erkeğin Bileklik Takması Günah Mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp olduğumu nasıl anlarım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.