Anasayfa
6 Mart 2023, 20:48
sizden1
Abone

Küfür sayılır mı?

Küfür sayılır mı?

Gül988
selam aleyküm . benim vesvesem bir az geçti ve çokta rahatladım .
bugün bir vidyoya baktım nasıl eşyaları daha pratik kulanabilriz diye. önce bz nasıl yapıyoruz diye gösteriliyordu sonra nasıl doğru yapmak lazımdır diye gösteriliyordu . mesela önce jambonu alıp ekmeğın üstüne üst üste koydular . sonra ise gerçekten onu kesip kesip koymamızı gösterdiler. bende hmm iyi fikirmiş dedim sonra anladım ki o jambon domuzdan ola bilirdi. yani sadece nasıl koymuşlar diye fikir hoşuma gitdi. bu söz dinden cıkarmaz dimi?teşekkürler

Okudunuz mu?  Nefret etme , çok seversin ,çok sevme nefret edersin - hadis mi ?

Yorum: Küfür sayılır mı?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İnşaAllah tamamen bu vesveselerden kurtulursun. Senin bu aklına gelen şeyden hem günah girmezsin hemde küfre girmezsin. Bunlar aynı şekilde aklına gelen şeytanın verdiği boş düşünceler yani vesveselerdir.


Yorum: Küfür sayılır mı?

Kayıtsız Üye
Kardesm psikologa git bendede vardı hiç kalmadı diyegbilirim bunlar vesvese rahat ol tamammı yazık değiilmi sana kendine eziyet etme.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin zamanındaki kız isimleri

Yorum: Küfür sayılır mı?

Kayıtsız Üye
Unutkanlıkla bir konu hakkında hata yapman küfür olmaz çünkü unutmuşsun….


Gül988
KARDeş ben yurtdışında yaşıyorum burdaki psikologlar beni anlamazlar bence hem Benin annem babam bilmiyor..

Bu kategoride yer alan Birisinin veledi zina olup olmadığını nasıl anlarız?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfür sayılır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.