Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:10
missa6
Abone

Her ne işe girersem gireyim başarısız oluyorum

Her ne işe girersem gireyim başarısız oluyorum

Kayıtsız Üye
Merhaba . Ben ne zaman bir işle meşgul olsam , onunla ilgilensem yarın gün falan o işte hep bir problem oluyor ve o işten uzaklaşmama sebep oluyor . İlk öncelerde bunun benim ucbatımdan olduğunu düşünsemde bunların hep olduğunu görünce artık benden olmadığını düşünüyorum . Acaba bunun sebepleri nedir ? Yada ki bu benden asılı bir şeymi yoksa biri benim bunları yapmağımı istemiyormu ?

Okudunuz mu?  Allaha nasıl teşekkür etmeliyiz?

Yorum: Her ne işe girersem gireyim başarısız oluyorum

rana
merhaba,

tam olarak sorunuzu anlamis degilim fakat anladigim sekilde cevap vereyim.
Kimi zaman bazi aksilikler cikabilir, bu Allahin seni doğru yönetmek istediginden olabilir veya hemen birseylerden sIkilanlardansin ve bu yüzden birseyde sonuna kadar gidemiyorsundur.

Okudunuz mu?  Köpek duvara dokunursa duvar necis mi olur

Kafani pek takma derim. Hep bu sekilde düsünürsen hep bu sekilde hiç birseyden sebeb ararsan seytan bu zayif yönünü kullanip sana olmayan seylere inandirir ve mesgul eder.

Her isin basinda dua ile besmele ile basla..

VesSelam

Bu kategoride yer alan İyilik ettiğin insandan kötülük bulanların duası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her ne işe girersem gireyim başarısız oluyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.