Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:07
sizden4
Abone

Her gün cünüp oluyorum

Her gün cünüp oluyorum

sinan_bjk_05
hergün rüyalanmak, hergün ihtilam olmak

beyler bana yardım eder misiniz lütfen hergün bu olay oluyor ve kendimi cünüp hissediyorum şüphe oluyor ve banyo etmek zorunda kaldıgımı hissedip sürekli iç çamaşır değiştirip güsu alıyorum sorunum: hergn idrar yaparken veya başka nedenlerden dolayı şevhetli veya şevhetsiz renksiz bir sıvı geliyor parmagımla deyip cektiğimde yapışkan akıcı bir şey ama renksiz sürekli şüphe duyuyorum bu gusül gerektrir mi Allah rızası için yardım edin!


Cevap: Her gün bu olay oluyor yardım edermisiniz?

اهليبيت
idrar yaparken geliyorsa bu VEDİ dir ve buda güslü gerektirmez 🙂

Buluğ çağma ermiş kimsenin dört çeşit suyu vardır.

1- İdrar, 2- Meni, 3- Mezî, 4- Vedî.

Okudunuz mu?  Abim isyankar şükretmez

Bunlardan guslü gerektiren yalnız menidir. Meninin üç özelliği vardır:

1- Sıçrayarak çıkması,

2- Hazzın hasıl olması.

3- Yaş iken hamur kokusunu, kuru iken yumurtanın beyaz kısmının kokusunu vermesidir.

Vedî. idrardan sonra çıkan katı ve beyaz bir sudur. Mezî de beyaz ve ince bir su olup şehvet hissi galebe çaldığı anlarda meydana gelen bir sudur. Binâenaleyh söz konusu vedi ve mezi den dolayı gusül gerekmez.

Şehvetten dolayı kadından gelen ıslaklığa ise "kazi" denilmektedir. Bundan dolayı sadece abdest bozulur ancak orucu bozmaz ve gusül gerekmez.

Guslü Gerektiren Haller:

1. Cinsel ilişkide bulunmak:Meni gelmese bile erkekle kadının cinsel organları birbirine kavuşursa gusül gerekir.

Okudunuz mu?  Sunniler ile Hanefiler arasındaki fark nedir?

Resulullah (s.a.v.) bu konuda şöyle buyurmaktadır: "Kadının ve erkeğin sünnet mahalleri birbirine dokunur da kertik kaybolursa gusül, lazım gelir. "(Buhârî, Gusl 28; Müslim, Hayz 87; Ebu Dâvud, Taharet 84; Nesâî, Taharet 129; Ibn Ma’ce, Taharet 111; Muvatta, Taharet 71)

2. İhtilam olmak: Erkek veya kadından uyku ya da uyanıklık halindeyken şehvetle meninin çıkması da guslü gerektirir. Resulullah (s.a.v.)’a: "Bir kimse elbisesinde ıslaklık bulsa, ancak ihtilam olduğunu hatırlamasa yıkanması gerekir mi?" diye soruldu. Resulullah (s.a.v.): "Evet gerekir" diye cevapladı. Sonra ihtilam olduğunu görüp de yaşlık göremeyen kimseden soruldu. Resulullah (s.a.v.): "Ona gusül gerekmez" dedi.."(Ebu Dâvud, Taharet 95; Tirmizî, Taharet 82)

Okudunuz mu?  Satranç zeka geliştirir mi?

Cevap: Her gün bu olay oluyor yardım edermisiniz?

sinan_bjk_05
sama bende genede bir şüphe oluyor bilmiorum renksiz yapışkan bir sıvı kendimi cünüp hissediyorum biraz konuyu acar mısınız


Cevap: Her gün bu olay oluyor yardım edermisiniz?

اهليبيت
çıkan şey sende çıkarken zevk haz veriyormu? veya sıçrayarak fışkırarak çıkıyormu ? eğer bu dediklerim yoksa vedidir yada mezidir ve bunlarda guslü gerektirmez eminim büyük ihtmal sendeki vedi yada mezidir vede vesvese düşüyorsun sanırsam


sinan_bjk_05
ağzıma bir kes sigara almıstım içerken o sıvı geldi kend kendine oda oluyormu


اهليبيت
Sadece meni guslü gerektirir ,ve meni ise senin dediğin öyle durumda gelmez ,El ile İstimna(Mastürbasyon) veya Rüyada boşalma(İhtilam) iken gelir meni 🙂 senin dediğin Mezi 🙂

Okudunuz mu?  Dinimizde sevgili olmak diye birşey varmı ?

sinan_bjk_05
hmm yani renksiz sıvı vedi ve mezi güsul gerektirmiyor ?


asker1
Sadece meni gusül gerektirir Mezi gusül gerektirmez


sinan_bjk_05
ben koltuga sandalye vesayra ye otururken afedersniz popom uyuşuyor ve akacak diye korkuyorum oyle oldugunda renksiz sıvı qeldi bir ara onda gerekmiyor demi gusül birde aklıma qelyor bazı günler aklımı boşaltmaya calısıyorum olmuyo sürekli düşündürüyo o sırada renksiz sıvı geliyor aklımdan cıkmıyor o sıvı renksiz oluyo ondada gusül qerekir mi son olarak mesela bir kişiyi ziyarete gittin iç çamaşır 1 tane götürdün cünüp oldun abdest aldın ertesi gün tekrar cünüp oldun tabi rüya falan ondada abdestten sonra aynı iç çamaşırı giysen bir şey olur mu bana yardım edin ltfn cevaplarınızı bekliyorum Allah rızası için

Okudunuz mu?  Şafii Mezhebinde Göre Namazda Kur'an Ayeti Okumak

yskk
kardeş, ne diye kendini zorluyorsun ürolojiye git prostatit olabilir.


Ercan
< ben koltuga sandalye vesayra ye otururken afedersniz popom uyuşuyor ve akacak diye korkuyorum oyle oldugunda renksiz sıvı qeldi bir ara onda gerekmiyor demi gusül birde aklıma qelyor bazı günler aklımı boşaltmaya calısıyorum olmuyo sürekli düşündürüyo o sırada renksiz sıvı geliyor aklımdan cıkmıyor o sıvı renksiz oluyo ondada gusül qerekir mi son olarak mesela bir kişiyi ziyarete gittin iç çamaşır 1 tane götürdün cünüp oldun abdest aldın ertesi gün tekrar cünüp oldun tabi rüya falan ondada abdestten sonra aynı iç çamaşırı giysen bir şey olur mu bana yardım edin ltfn cevaplarınızı bekliyorum Allah rızası için >
Renksiz gelen sıvı mezidir kardeş. Gusül gerektirmez. İç çamaşırı meselesinde, meni bulaşan yeri yıkayıp giyebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Sevgilimle ayrıldık ne yapmalıyım?

mum
her gün cünüp olmak, her gün rüyalanma olayı sadece bazı kişilerde olur.
Bunun önüne geçmenin tek bir yolu var, o da şehveti teskin eden evliliktir.


Kayıtsız Üye
Bu konuyla fazla tam olarak âlâkası yok ama bende sorabilirmiyim neredeyse her sabah kalktığımda cinsel organım kalkık olarak uyanıyorum ama sıvı falan olmuyor ve bişeyde hatırlamıyorum e bu konuyu birinede soramam yardımcı olurmusunuz ?


Kayıtsız Üye
Cunüp olmanın maddeleri bellidir bu maddelere ilginç şeyleri eklemeye çalışmayın.


Kayıtsız Üye
Kendimden igreniyom her sabah kalktigim şeydem sivi geliyor elimlebakiyomm yapis yapis oluyo ne yapmam lazim lütfen yardim edinn

Okudunuz mu?  Hristiyan biriyle evlilik?

@hmet
bu söz ettiğin meni olmayabilir, mezi ise gusül gerekmez.


iphon
Selam benim sorunum geceleri yatarken sabaha karsi hemen hemen her gün bosaliyorum ama rüyamda tuvaletim geliyor tuvaletimi yaparken bosaliyorum anlamadim neden böyle lütfen bana yardımcı olun her sabah banyo yapmaktan biktim


Şem’a
Uyandığında iç çamaşırında bir elin avuç içi kadar leke yoksa bu cünüplük değildir gusül gerekmez.


Kayıtsız Üye
Günde ortalama 15 ila 20 defa cunup oluyorum ve günlük ibabetlerimi zorlukla yapıyorum boy abdestimi alıyorum aradan 3 dakka geçmeden tekrar oluyor abdest alıyorum aynı şey oluyor sabah namazına kadar devam ediyor abdest almadığım zaman sürekli durtmeler oluyor bedenimde özelikle sol kolumda sürekli segirme ve durtmeler oluyor abdest aldığım zaman bu sıkıntılar geçiyor ancak 5 dakika sonra yine cunup oluyorum aynı şeyler tekrar ediyor lütfen bilgilendirin beni.

Okudunuz mu?  Allah'ın hakkı 3 tür

Kerem Erdoğan
12 yaşındayım.Hocam banyo yaparken gusülde alıyım dedim.bundan önce idrarımıda yaptım.banyodan cıktıktan sonra iç çamaşırımı giydiğim anda yapıştı ama 1 saniyelik.penisimin ıslak olduğundan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ama vesveseye giriyorum.Yardım Edin Hocam !!
artık birisiyle bu konuyu açık açık konusmak ıstıyorum.anneme ve babama böyle şeyleri asla diyemem.lutfen yardım edin hocalarım !!!


#UguR
< Günde ortalama 15 ila 20 defa cunup oluyorum >
Günde kendi isteği dışında 15-20 kez cenabet olmak neredeyse imkansız. Sizin bir doktorla görüşmenizi öneriyorum. Uykuda gelirse abdestli bir şekilde sağ tarafınıza doğru yatın ve ayetel kürsi- felak ve nas surelerini okuyun.

Okudunuz mu?  Mümin müminin aynasıdır hadisini nasıl anlamak gerekiyor?

Kayıtsız Üye
UĞUR ABİ !!!!

12 yaşındayım. Banyo yaparken gusülde alıyım dedim.bundan önce idrarımıda yaptım.banyodan cıktıktan sonra iç çamaşırımı giydiğim anda yapıştı ama 1 saniyelik.penisimin ıslak olduğundan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ama vesveseye giriyorum.
artık birisiyle bu konuyu açık açık konusmak ıstıyorum.anneme ve babama böyle şeyleri asla diyemem.lutfen yardım edin !!!


Kayıtsız Üye
Eger yakın dönemde antidepresan kullanıp braktıysanız bu durum hergece bile gercekleşebilir.
Bende rüyalanma hiç olmazdı hatta hiç rüya bile görmezdim anti depresanı brakınca çok rüya görmeye ve hergün rüyamda ilişkiye girmeye başladım çok kotu bir durum hergün cünüp kalkıyosunuz. Bu durumu ne mastırbssyon nede ilişkiye girmek geciriyo ben başka bisebep için tekrar antidepresana başlayınca durum düzeldi

Okudunuz mu?  Doğmamış çocuğun üzerine yemin etmek

hergün rüyalanmak, her gün cünüp oluyorum, her gün rüyalanmak

Bu kategoride yer alan Dua Ederken Hayırlı Değilse Bile İstemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her gün cünüp oluyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.