Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:32
sizden95
Abone

Evde duramıyorum eve ayak bastım mı her taraf kararıyor üstüme yük biniyor nasıl kurtulurum?

Evde duramıyorum eve ayak bastım mı her taraf kararıyor üstüme yük biniyor nasıl kurtulurum?

sümeyye16
Evde duramıyorum eve ayak bastım mı her taraf kararıyor üstüme tonlarca yük biniyor.bundan kurtulamıyorum nasıl kurtulurum?
Ben çalışıyorum evde felçli bir annem var.ben yokken bakıcım ilgileniyor sağolsun ama ben eve girdim mi her taraf kararıyor.başımı kaldırmak istemiyorum oz abilerle sorunlarımız oldu annemin bakımı sırasında hiç kimse yardım etmedi eşlerinden dolayı.ama çok güzel tribune oynarlar sık sık ziyarete gelip anneme karşıdan nasılsın anne der cep telefonunu çıkarır tum sulaleyi arar biz annemdeyiz annemin selamı var derler.ben ilk zamanlar böle değildim.rahattım eve geliyordum temizlik annem her işime yetişiyordum.şimdi eve girdim mi sadece amaçsız amaçsız ve bomboş oturmak ıstıyorum.saki üstümde tonlarca yuk oluyor.annemin bana yüklediği bir durum yok depresyon demeyin buna çunku bu durum dışarda olmuyor kapının dışında gayet iyiyim.psikologa da gidiyorum ama evdeki beni anlattığımda onunda açıklaması yok.çünkü dışarda gayet iyiyim.2 defa eve abilerimin eşleri geldi.odamdaki takılarımın hepsi kopmuş ve yerdeydi.hatta gumuş kolyeyi nasıl olmuşsa 2ye kıvırmışlar vav harfini hemde.sormadım çünkü ben yaptm demezler ki.hala kilitlemiyorum çunku annem ayıp olur düşüncesinde.asıl korkum şu benim abilerimin eşleri hoca denilen kavramdan hiç uzak durmadılar.kendi kızı bile kullandığı eşyaların içinde 3 4 tane muska yakaladığını tlf da ağlayarak hala neden böyle yapıyor diye anlattı.annemin tek kalesi malesef benim.ben düşersem annem e huzurevi yolu görülür.bana yardım edin toparlanmam lazım.benim yengelerle ve abilerle iletişimim nerdeyse 0 mecburen kurulan sozcukler dışında evde de dışarda da karşılaşsak iletişim yok.benim anneme sahip çıkmamı beklemiyorlardı yapamaz duşuncesi vardı 5 sene oldu ve akrabaların da bu durumumuz karşısında sessiz kalmayıp onları eleştirdiklerini duydum.ben annemi zaten o cehennemin içine sokmak istemiyorum ama bu hisler benim evde tüm dengemi bozuyor.akıl ve yardım istiyorum

Okudunuz mu?  Kadir gecesi edilen dualar kabul olur mu

Yorum: Evde duramıyorum eve ayak bastım mı her taraf kararıyor üstüme yük biniyor nasıl kurtulurum?

arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. Allah sana bu dünyada Allah’a kulluktan sonra en büyük, en şerefli ve en yüce bir mevkiyi bir nimeti ihsan etmiştir. Bu nimette senin bu durumda olan olan annene yaptığın hizmetindir. Kim ne derse desin ve ne yaparsa yapsın sen bu üstün şereften asla vazgeçme. Allah sana zorlukları kolaylaştıracak inşaAllah. Onlar geçici olan dünyayı sen ise ebedi olan bir yurdu tercih etmişsin. Hiç karşılaştırmak bile mümkün müdür? Öyleyse sabırlı ol ve şeytan ile şeytanlaşanların hilelerine sakın kanmadan yoluna devam et. Senin evine girdiğinde hissettiğin bu hisler büyük ihtimalle psikolojik olarak yaşadığın olumsuzluklardan olabilir. Eğer ki sihiriden şüphen varsa evde sık sık felak ve nas surelerini okursan geçer Allah’ın izniyle. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Rüyalanma sırasında kendini sıkmak

Yorum: Evde duramıyorum eve ayak bastım mı her taraf kararıyor üstüme yük biniyor nasıl kurtulurum?

sümeyye16
yönetici kardeşim bugün annem beni bitirdi.vır vır vır kendimi bildim bileli böyle ama artık beni çelikten mı sanıyor bilmiyorum aşama atlayınca ben tükendim…bugün abilerim ziyarete geldiler 3 te bende akşam yemeği ocaktaydı ama tam pişmemişti.3 ten beri ömrümü yedi:(tam anlamıyla neymiş sen niye hazırlamazsın onların onune yemek çıkarmalıydın sen bişey beceremiyorsun abilerimde biz tokuz diyolar.bide evde yemek lazım nasıl yicez diyolar ben her ihtimalde sofrayı hazırladım ama annem konuşmayı surdurunce ben gidiyorum dedim o sanmış kı evi terk ediyorum daha bir yüklendi ve benim aklımla çenem arasındaki bağ koptu yettin artık anne dedim bir sus Allah aşkına dedim ağlayaak dışarı çıktım abilerime yemek yiyin demiş onlarda boşuna hazrlattın tokuz çunku demişler fazla tek kelime laf etmemiş 1 saat yürüdüm köşeye cekilip ağladım agladım ağladım ama hala yatışamadım eve geldiğimden beri oda ağlayıp duruyo neymiş ben evi terk edecem demişim tartışma daha bir alevlendi.beni yordun bu çenenle dedim oda başka kızım olsa inan ona derdim dedi ben onun için ömrümü harcadım onun ettiği lafa bak.ben kendimden korktum bugün ne istiyor anlamıyorum ama bugün ikimizinde içinde bişyler koptu.farkındayım gunaha girdim.rabbime bunun hesabını nasıl veririm ama resmen boğdu beni nefes aldırmadı.o kıymetlı oğullarına karşı onu hep korudum hep onunde yer aldım ilk ters davranışlarının etkilerini hep ben karşıladım onun canı acımasın diye benim canım acıdı.annemden değil Yaradanımdan özür dilemek için napmalıyım?annemin beni abilerim karşısında ilk satışı değil sonuncusuda olmyacak sırf anne olması nedeniyle susmalıydm beceremedim.

Okudunuz mu?  Mastürbasyondan kurtulamıyorum

evde duramıyorum , evde duramiyorum

Bu kategoride yer alan Bir kişiye ateist demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evde duramıyorum eve ayak bastım mı her taraf kararıyor üstüme yük biniyor nasıl kurtulurum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.