Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa6
Abone

Çocuklarına sormadan ikinci evliliği yapan baba

Çocuklarına sormadan ikinci evliliği yapan baba

Kayıtsız Üye
Annem yıllar önce vefat etti babam haberimiz olmadan bianda evlendi o kadından çocuğu oldu ben kadın La çocuugu kötü olarak bakmym ama sevemiyom onları öle aile olarak yakınlık kurmak zorunlamıyım ve ne düşünmem lazım bilmiyom babam bize sormadan evlenmesi doğrumu islam olarak ve üvey anne üvey kardeşi bu sebeb den yakınlık olmuyo içimde kötü düşünmüyor onlarla ilgili sevgi ve yakınlık Yok bu yüzden günah ım varmıdır Allah rızası için bilgi de yardım edin içimdeki bu durum kafam karıştırıyor

Okudunuz mu?  Tevbe istiğfar duası arapça ve türkçe metniyle birlikte

Yorum: Çocuklarına sormadan ikinci evliliği yapan baba

imam
Babanız size danışmadan evlenmesi yanlış ama dini bir engeli yok. Üvey anneniz ve üvey kardeşleriniz öz gibidir. İçten bir sevgi olmasa bile insan olarak sevmelisiniz, onların ne suçu var


Yorum: Çocuklarına sormadan ikinci evliliği yapan baba

Kayıtsız Üye
Annem babamdan önce öldü.Biz altı kardeşiz.Babam bizim rizamiz olmadan kizi yasinda biriyle evlendiği gibi birde bize bizi annemle birlikte gömdugunu hayatımı yasiycam diyerek bizi hastalanana kadar yok sayarak çok kırdı . öldü. Ondan nefret ediyorum.maddi manevi bize çok haksizliklar yaptı…şu anda arkasında çok kötü birini bırakarak hepimizi mahvetti. Allah korkum var ama ona ne hakkımı helal ettim nede içimden dua etmek geliyor…Bu uzuntulerden nasıl kurtulucam bilmiyorum…yerimde olsaniz ne yapardınız. ..annenizle gömülen nefis düşkünü bir babanız olsaydı.

Okudunuz mu?  Yok Olmak İstiyorum

Yorum: Çocuklarına sormadan ikinci evliliği yapan baba

emre
Baban size zulmetmişse farklı şeylerden dolayı bir şey diyemem ancak evliliği hakkında böyle düşünmeye hakkın yok. O evlenmese bile evlat babasını evlendirmekle sorumludur. Anne öldü diye babayı da gömmeye çalışmamak gerekir.

Bu kategoride yer alan İhtilam olmamak için ne yapılmalı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocuklarına sormadan ikinci evliliği yapan baba Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.