Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:45
sizden6
Abone

Göz yaşarması namazı bozarmı?

Göz yaşarması namazı bozarmı?

MertK
Namaz kilarken gozum yasardi ama hiç damla akmadi bu namazı bozarmi?


Yorum: Göz yaşarması namazı bozarmı?

Gül988
Kardeşim namazın bozulmadı , hatta damla aksada . Dünyevi şey için üzüldüysen hatta ağladıysan mekruhtur Ama namazı bozmuyor . Cennet ve cehennemi hatırlayarak ağlamak namazı bozmuyor . Dolayısıyla ağlayarak "ah of" diye sesler çıkararak ağlasanız o zaman namaz bozluyor ama abdest bozulmuyor .

Okudunuz mu?  Aile baskısıyla yapılan 3 talakla boşama

Yorum: Göz yaşarması namazı bozarmı?

MertK
Sagol Alllah razı olsun kardesim.


göz sulanması abdest bozarmı

Bu kategoride yer alan Gusül/Boy abdesti hakkında bazı takıntı ve sorularım konusunda yardım istiyorum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Göz yaşarması namazı bozarmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.