Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
sizden6
Abone

Arkamda biri var gibi hissediyorum

Arkamda biri var gibi hissediyorum

Emirh
Selamun aleyküm tuvalete gidince elimi yıkarken aniden gözüme bakma isteği duyuyorum ve arkamda birisinin olduğunu görüyorum ve oradan koşarak kaçıyorum dün gözünü gördüm kirmızıydi sabah 7 civarı gibi sueatini gördüm kaçtım sırf bu yüzden tuvalete gidemiyorum ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Avret yerleri silinen havlu necis midir?

Yorum: Arkamda biri var gibi hissediyorum

Kayıtsız Üye
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in hadislerinde geçiyor her sabah ve akşam üçer kere okuduğumuzda inşaAllah manevi bir zırha bürünürüz

Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
.Ve istedğiin zaman korktuğunda da dilediğin kadar .okuyabilirsin..Bu dua zırhtır….

Okudunuz mu?  Uyuyunca ruhun bedenden çıkması

Hz. Hatice validemiz şöyle rivayet etmiştir: "Hz. Peygamber (s.a.s) rahatsızlandığı zaman Muavvizeteyni okur ve vücuduna üflerdi. Hastalığı ağırlaştığı zaman ona Muavvizeteyni ben okudum ve bereketini umarak kendi ellerimle vücudunu sıvazladım."
Hz. Peygamber (s.a.s) yatağına girdiği zaman İhlâs sûresiyle Muavvizeteyni okurdu. Buhârî, Hz. Aişe validemizden şöyle rivayet etmiştir: "Hz. Muhammed (s.a.s) her gece yatmaya hazırlandığı zaman iki elini açarak birleştirir, İhlâs, Felâk ve Nâs sûrelerini okuyarak ellerinin içine üfler, sonra başından ve yüzünden başlayarak üç defa elinin eriştiği kadarıyla bütün vücudunu sıvazlar ondan sonra yatardı." Bunları inanarak yaparsan hiç bir zarar görmezsin görürsen bu zaten kaderindir…Korka Allahtan kork başka birşeyden korkma…

Okudunuz mu?  Kişinin İmanı Nasıl Gider?

Yorum: Arkamda biri var gibi hissediyorum

Sabri
Tuvalet lavabo ve banyoda sağa sola bakmak şeytandandır, içimize vesvese veren odur yani HANNAS


arkamda biri varmış hissi, evdeyken biri varmis gibi hissediyorum

Bu kategoride yer alan Kendi kendine konuşmak neyin belirtisi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Arkamda biri var gibi hissediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.