Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:22
missa05
Abone

Hamilelik ve sigara

Hamilelik ve sigara

Kayıtsız Üye
..Merhaba, şu an 6,5 aylık hamileyim ve psikolojik tedavi görüyorum. Sigarayı bir ara çok azalttım ancak bırakamadım ve son aylarda günde 1,5 pakete kadar çıkmıştı. Dün düşünürken bu konuyu tekrar araştırmak istedim ve sigarayı bıraktım. Şimdi de gelecekte kanser dahi olsa tüm hastalıklarından çocuğumun benim sorumlu olacağımı düşünüyorum ve büyük bir vicdan azabı çekiyorum. Dinen sigara içen anne çocuğunun hakkını ödeyemez mi dersiniz, bu psikoloji ve düşüncelerle nasıl yaşayacağım bilmiyorum… Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Manevi Hastalıklardan Riya ve Korunma Yolları

Yorum: Hamilelik ve sigara

Şem’a
Sigarayı bırakın ve Allah’a dua edin ki bebeğiniz etkilenmesin. Yapmanız gereken budur.
Anne karnındaki bebeklerin beslenmesi, annenin beslenmesine bağlıdır, sigara içerken daha bir kaç aylık bebeğe sigara içirdiğinizi bilin ve içmeyin yazıktır günahtır.


Yorum: Hamilelik ve sigara

Semayadogru
Hamileyken içmeyin yazık değil mi o bebeğe?

Okudunuz mu?  Boşanma devam ederken dini nikah kıydırabilir miyim

Yorum: Hamilelik ve sigara

Kayıtsız Üye
Bu durumda gelecekte çocuğum hastalansa veya zeka geriliği yaşasa bu onun kaderi mi olacak benim hatam yüzünden bana her gün günah mı yazılacak? Çok üzgünüm henüz aklım başıma geldi…


Şem’a
< Çok üzgünüm henüz aklım başıma geldi >
Siz şu an hatanızdan döndüğünüz için günahınız kalmaz, Allah sizi affeder merak etmeyin. İnşAllah bebeğiniz sağlam doğar

Okudunuz mu?  Dini komik sözler

ankakusu
Eğer bebeğinize zarar vermek istemiyorsanız hamilelik sürecinde sigaradan katiyetle uzak durmanız gerek.

Bu kategoride yer alan Güzel ahlakı kazanma yolu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hamilelik ve sigara Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.