Anasayfa
13 Kasım 2023, 16:12
missa6
Abone

Nişanlılıkta kavga ve kötü rüyalar

Nişanlılıkta kavga ve kötü rüyalar

Kayıtsız Üye
Merhaba, ben nişanlı bayanım. Rüyamda cinler beni korkutuyor ve bunu nişanlımi kötü göstererek yapıyorlar. Bazen de cinler olmuyor ama rüyamda yine nişanlimin bana zarar verdiğini görüyorum. Neden böyle oluyor? Biz ufak nedenlerden dolayı coktartisiyoruz.bazende rüyanın etkisinde kalıyorum onu aramak görüşmek istemiyorum. Bu konuda yorumunuzu Sabırsızlıkla bekliyorum.

Okudunuz mu?  Allah'ın zati ve subuti sıfatları nelerdir

Yorum: Nişanlılıkta kavga ve kötü rüyalar

arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu rüyalardan kendine özel bir mana çıkarmamalısın. Cinlerden dolayı korkmanın özel bir yorumu olmaz. Rüyada biri ile tartışmak ve zarar görmek ise tersi ile yorumlanır. O kimseden sevgi ilgi ve iyilik görmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan İçten dua edemiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nişanlılıkta kavga ve kötü rüyalar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.