Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:15
missa5
Abone

Kapsülde domuz jelatin katkısı

Kapsülde domuz jelatin katkısı

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum size çok önemli bir şey sormak istiyorum benim şimdi dizimde kas erimesi var ve yüzüm yaklaşık 5 yıl önce çöktü ben bir hap buldum vitamin içinde e vitamini c vitamini hyalonit asit var bu yüz çökmesi benim psikolojimi bozacak derecede var ama tablet içinde domuz urunude var katkı maddesi olarak fiyatı uygun ekonomik durumum başkasını alacak musaitdede değil acaba kullanmak günah mı olur

Okudunuz mu?  Kaygılanmak şirk midir

Yorum: Kapsülde domuz jelatin katkısı

arifselim
Aleykum selam. Geçmiş olsun. Allah şifayı haramda yaratmamıştır mutlaka helal bir ilaç ve tedaviye başvurmalısın. Sana bu konuda doktorların yol göstermesi gerekir. Eğer hiç bir yol ve çare kalmazsa ve doktorlar mutlaka kullanmanı isterlerse son çare olarak bu ilaçtan alabilirsin. Kısaca, Muadili bulunmadığı sürece haram bir nesneden imal edilmiş olsa bile ilaçlar kullanılabilir.

Bu kategoride yer alan Haccın çeşitleri nelerdir kaç günde tamamlanır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kapsülde domuz jelatin katkısı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.