Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Annemizin Bize Hakkını Helal Etmemesi

Annemizin Bize Hakkını Helal Etmemesi

Ibrahim Kose
Selamun Aleyküm Beyler 14 Yaşında Bir Kardeşinizim Ve Şu Anda Hem Çok Sinirli Hem De Çok Üzgünüm
Annem Bana Hakkını Helal Etmedi Beyler
Olayı Anlatayım
Ben Okuldan Eve Dönen Servise Geç Kalmamak İçin Arada Sırada Montumu Giymem Çünkü Giyecek Zaman Bulamam. Neyse Okuldada Hasta Oldum. Eve Dönerken Montumu Giymedim Çünkü Servisde Ayakta Duracak Yer Yok, Başım Bile Neredeyse Tavana Deyecek. Neyse Beyler Ben Eve Geldim Karnım Acıktı Mutfağa Gittim Sucuk Pişirecektim. Ablam Noodle Ye Dedi. Bende Yedim Ama Küçük Bi Paketti Karnım Doymadı.
Sonrada Annem Öksürüğümün Sesini Duydu.
-Ben Sana Demiyomuyum Montunu Giy Diye!
Sonra Bende Sinir İçime Birikmesin Diye Bıçakla Tahtaya Vurmaya Başladım (Hani Şu Kesme Tahtaları Varya, Ondan İşte.)
O Sırada Annem Sinirlenip Mutfağa Geldi Ve Bana Vurmaya Başladı.
-Kendine Sahip Çıksana! Montunu Giy Demedimmi Ben Sana Niye Montunu Giymiyorsun! (NOT:KULAĞIM PATLADI)
+Anne İyide Servis Kaçacak Diye Hemen Servise Bindim O Sıradada Giyemedim! (NOT:ANNEM SON ARALAR BANA ÇOK FAZLA BAĞIRDIĞI İÇİN BENDE İYİCE SİNİRLENDİM VE BAĞIRMAYA BAŞLADIM)
-Serviste Giysene O Zaman!
+Ya Küççücük Servis Ben Nası Giyiyim Orda Allah Aşkına! Artık Kafayı Yiyecem Uğraşmayın Benle! (NOT:ABLAM VE ANNEM BENLE SON ARALAR BENLE ÇOK UĞRAŞIYOR. BOŞ YERE!)
Sonra Bana Çok Ağır Sinir Bozucu Şeyler Söyledi Bende Cinnet Geçirdim
Adını Bilmediğim Bişey Var Şu Hani Ocağa Işık Falan Tutuyoya Yemek Kokusunu Falan Çekiyo. Hah İşte Bende Ona Sinirlenip Vurdum. Oda İçine Çöktü. Annemde Bir Şeyler Söylüyüp Geri Salona Gitti. Bende Sucuğu Pişirdim Yedim. O Sıradada Ablam Hayvan Falan Dedi Boş Yere Oda Sürekli Bana Takılıyor. Bende Ona Laf Soktum Ve Niye Benle Uğraşıyorsunuz Diye Bağırdım. O Sıradada Annem Geldi Sana Hakkımı Helal Etmiyom Dedi. Bende Bayılacak Gibi Oldum Zor Ayakta Durdum. Niye Hakkını Helal Etmiyon Diye Bağırdım. O Zaman Hakkı Haram Edilecek Şeyler Yapma Dedi Bağırma Dedi.
Şimdi Beyler Bende O Sırada Odama Girdim Dolabın Kapağına Elimle Vurmaya Başladım. Ablamda Komşular Gelecek Dedi. Bende Annem Hakkını Helal Etmiyo Sen Ne Diyon Diye Bağırdım, Oda Haketmişsin Dedi.
Şimdi Ben Bu Yaşa Kadar Çok İyi Bir İnsan Oldum. Ama Beni Çıldırttılar. Sizce Bu Hak Haram Edilmeyecek Bişey Mi. Yani Adamlar Adam Öldürüyo Annesi Yine De Hakkını Helal Ediyo. Ne Yani Hasta Olduysam, Bağırdıysam. Görende Kocasını Öldürdü Sanacak!
Eğer Bana Takılmasalar Ne Güzel Geçinip Gidiyordum. İki Gün Sonra Kayseride Cinayet Diye Haberler Çıkarsa Şaşırmayın. Artık Kafayı Yiyeceğim
Neyse Beyler Ben Herkeze Hakkımı Helal Ediyom Sizde Edin…
Annem Gibi Olmayın
Ama Şimdi Asıl Soruya Geldik…
Ben Bunu Hakedecek Ne Yaptım. Eğer Ben Suçluysam Suçlu Diyin. Ama Ben İnanmıyorum Suçlu Olduğuma. Çünkü Bana Son Haftalar Çok Yükleniyorlar. Bende Patladım Artık. Neyse Beyler Ben Gidiyorum Hadi Görüşürüz.

Okudunuz mu?  Nikahtan önce cinsel ilişki

Yorum: Annemizin Bize Hakkını Helal Etmemesi

arifselim
Aleykum selam kardeşim.

Annen ve ablan sana sert davranmışlar. Ama ikaz etme şeklinde hatalar olsa bile emin ol ki anne asla senin kötülüğünü zaten istemez. Sende alttan almalısın sabırlı olmalısın ve tamam anneciğim dikkat edicem bundan sonra diyebilmelisin. Sen öfkeli onlar öfkeli konuşursanız sonuçta öyle hoş olmayan şeyler çıkabilir. Sana tavsiyem annenden özür dile gönlünü al ve daha dikkatli olacağını söyle.

Okudunuz mu?  Hangi saç boyaları gusle mani olmaz?

islamda annem hakkını helal etmiyor

Bu kategoride yer alan Ateistler Yahudiler neden zengindir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annemizin Bize Hakkını Helal Etmemesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.