Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:07
sizden4
Abone

Borcumdan emin değilim

Borcumdan emin değilim

YusufCan
Merhaba arkadaşlar okul kantininden borç yiyecek alıyorum mesela bir gün 1.50tl lik bir şey alıyorum başka gün 2tl lik bir şey alıyorum borcumu öderken 3.50tl ödemem lazım fakat ödeyecekken ya daha önceden başka bişey daha almışsam diye düşünüyorum yani 3.50tl den fazlaysa diye düşünüyorum neyse 5tl veriyim borcum garanti bitsin diyorum daha sonradan ya 5tl dende fazlaysa diyorum ama kaç tl olduğunu bilmiyorum adam bir yerede yazmadı yani kesin kaç tl olduğunu bilmiyorum ne yapmam lazım. Lütfen yardım edin. İyi günler.

Okudunuz mu?  İmanımı kaybetmekten korkuyorum sebebi ne olabilir?

Yorum: Borcumdan emin değilim

arifselim
Merhaba. Birincisi borç ile bir şey almamaya çalış bu en doğrusu olur. Şayet alacak olursa öyle şüphelere de girmemek için kantin sahibi yazmasa da sen bir yere not et ki kafan karışmasın.


Yorum: Borcumdan emin değilim

YusufCan
Tamam. Fakat şimdi ne yapmalıyım nasıl kurtulacam bildiğim kadarıyla eksik ödersem kul hakkı sayılır ve bu kul hakkından kurtulmak için ne yapmalıyım.

Okudunuz mu?  Haram yemek

Yorum: Borcumdan emin değilim

Rose_love
Kardesim, kantinciye sor.. o da bilmiyorsa ben emin degilim sukadar veriym hakkini helal et de

Bu kategoride yer alan İstediğimiz gibi birini bulamıyorsak kiminle evleneceğiz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Borcumdan emin değilim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.