Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:16
missa5
Abone

Saçma düşüncelerden kurtulmak

Saçma düşüncelerden kurtulmak

IKayıtsız Üye
Allah’a çok şükür namazlarımı kılan birisiyim fakat çok büyük sorunlar yaşıyorum sanki Allah’a değilde başkasına ibadet ediyormuşum gibi saçma sapan suretler ,put gözümün önüne geliyor korkuyorum Ya gerçekten öyleyse diye aslında öyle olmadığını biliyorum fakat o kadar çok vesvese geliyor ki artık kalbim rahatsız olmuyor bu beni düşündüyor doğrusu hatta bazı geceler uyuyamıyorum saçma sapan şeyler aklıma geliyor (haşa) Allah’la alakalı ve uyuyamıyorum .. ve ben gaz sorunu yaşayan biriyim yatsı namazında gazım çıksa dahi vitir namazını kılabiliyormuyum ? ve geçenlerde bir tv poragramında hocaya denk geldim ve diyordu ki yalan olmasın hatırladığım kadarıyla aktarıyorum kul kuran okunurken Allah’ı anarken ağlıyorsa Allah onu seviyordur demişti ve ben aglayamıyorum Allah beni sevmiyor mu diye düşünüyorum .. Allah rızası için yardım edin .. bazen bunalıyorum sürekli şeytan Allah’a inanmadığımı söylüyor ve bu beni artık bıktırma noktasına geldi ve sürekli namazlarımda şaşırıyorum sehiv secdesi yapıyorum ama artık sehiv secdesi yapıp yapmadığımı unutup tekrar secdeye kapanıyorum bunaldım artık .. Ve sanki Allah kelimesini komplo büyük harflerle yazmayınca rahatsız oldugumda oluyor .. dua sure birşeyler tavsiye edin Allah rızası için kurtulmak istiyorum bu durumlardan ..

Okudunuz mu?  Kozmetik ürünlerde alkol

Yorum: Saçma düşüncelerden kurtulmak

arifselim
Senin ihtiyacın doğru bilgi eksikliğidir. Aklına Allah ile ilgili gelen ama senin iman etmediğin bütün düşünceler hükümsüzdür yani vesvesedir. Gaz sorunun varsa ancak bütün bir vakit devam edecek kadar çok olursa o zaman bir abdestle gaz gelse bile aynı vakitte istediğin kadar namaz kılabilirsin. Ağlamayan kimseyi Allah sevmez diye bir şey yoktur. Bazen gerektiğinde Ağlamak sadece güzeldir. Şeytandan gelen her ne kadar böyle düşünceler varsa bilmelisin ki bunlardan dolayı Allah kuluna günah yazmaz.

Okudunuz mu?  Hadesten taharet ne demektir?

saçma sapan düşüncelerden kurtulmak

Bu kategoride yer alan Rüyalanmayı pamuk ile engellemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Saçma düşüncelerden kurtulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.