Anasayfa
24 Aralık 2023, 16:42
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

Bayan
ölen bir Abim arkadaşım dostumu öldükten bir ay sonra rüyamda gördüm.bizim evdeydik.mutfakta oturuyorduk".herkesi denemek için öldüğümü söyledim aslında ölmedim "diyordu.ben onun ölümünden sonra çok üzüldüm her gün ağladım.rüyamda ölmediğini görünce içim ferahlamıştı sanki.birde ben onun cenazesine gidememiştim.bana diyordu:cenazeme niye gelmedin..çok üzgünüm çok.gerçekten cenazesine gitmediğim için kızmış olabilirmi.lütfen rüyamı yorumlayın.hergün içim yanıyor.onun için ne yapabilirim.rüyamın anlamı nedir


Yorum: Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya sadece senin onu çok özlediğine ve üzüldüğüne alamet eder. İnsanın çok etkilendiği veya üzüldüğü konulardan dolayı bu şekilde rüyalar görülmesi normaldir. Ona dua etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biriyle konuşmak

Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum
Hocam karışıkta olsa rüyamda İstanbul’un semtiydi yemyesil dere gibi bir yer gördüm fakat ugrassamsa oradan geçemedim bir kiz vardi bana laf atti bende ona karsilik vererek geri dondum.Sonra deniz olan bir yerden geçtik güzeldi fakat insanlar giysileriyle içindeydiler.Kardesimle taksiyle aşağıya geri döndüğümuzu hatırlıyorum ardindan yürürken 2 erkekle karsilastik biz burdan gidelim dediler onlarla gitmemek için farki bir yola ciktik orasida yuksek bir yerdi ve baktık inilecek yer yok ordanda geri döndük ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek

Yorum: Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya dediğin gibi karışıktır çünkü tek bir anlamı yoktur ve hepsi iç içedir. Sadece genel manada senin önündeki engellere ve onları aşmak için çaba harcadığına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kız çocuğu görmek

Mervegülce
Selamünaleyküm
Hocam Ben Rahmetli Kayınvalidemi rüyamda gördüm ölmediğini söyledi hastahanede kaldığını iyileştiğini söyledi ve cebinden bir tomar para çıkardı dolardı şaşırdık nereden geldi acaba diye paralara (kendisi kanser hastalığından vefat etmişti.)Kendi evinde gördüm kayınbabaöm vefat ettikten sonra tekrar evlendi.Rüyamda kayınbabam Kayınvalidemi dışarı çağırıp yeni gelen hanıma ayıp olur sen artık çocuklarda kal dedi. Biz içten kızdık ama Kayınvalidemin yanakları pembe kendi çok güzel görünüyordu. Daha önce de bir iki kez rüyamda gördüm ölmediğini söylemişti

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebeğin dirildiğini görmek anlamı tabiri nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah rahmet eylesin inşAllah. Vefat eden kişinin rüya sahibi üzerinde oluşturmuş olduğu etkinin izlerinin var olduğuna işaret etmektedir. Vefat eden kimse ile aranız iyiyse ona duyduğunuz özlemi de çağrıştırdığı kabuk edilir. Olumsuz herhangi bir manası olmayıp rüya sahibinin hal durumuna göre tabir edilmekte olup haber veya uzakta olan biriyle görüşmek genel görüş arasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş arkadaşını görmek

Pelinnn
Selamünaleyküm..
Öncelikle günaydınlar, ben bu rüyayı az önce gördüm ve ağlayarak uyandım. Ben annemi 20 gün önce kaybettim kanserden, rüyamda eve biraz geç gidiyormuşum yani 6-7 gibi ve bu arada rüyada da aynı şu an gibi annemin vefat ettiğini biliyorum. Evin önüne gittiğimde birden karşımda annemi görüyorum dışarı çıkarkenki kıyafetlerini giymiş eşarbı yapılı vs. İlk söylediği şey bana Nerde kaldın sen? . Ben çok şaşırıyorum annemi gördüğüme Anne diyorum falan, daha sonra biz el ele tutuşarak yürüyoruz, ben anneme Anne sen ölmüştün ama hani bu nasıl olabilir? diyorum, annem de bana Yok hayır ben ölmedim. Ben de ama gömüldüğünü gördük senin yani diyorum ama hem çok mutluyum hem annemin yüzüne bakıp içimden sorguluyorum nasıl olabilir bu diye ve inşAllah gerçektir diyorum. Sonra ben öyle söyleyince annem de Hayır ölmedim o siz alışın diyeydi, yoksa orda asıl olan verilen bir yemekti diyor. Ben de yine içimden keşke bunlar gerçek olsa annem ölmemiş olsa diyorum ve inanmak istiyorum annemin dediklerine, ama annem bana bunu dedikten sonra benim gözümün önüne direk gerçekten gelmeye başlıyor, gerçekten vefat ettiği vefatında sonra yapılan işlemler vs. Ben o zaman bunun rüya olduğunu anlıyorum ve annemi göremiyorum sonra. Ağlayarak da uyandım zaten.
Velhasılıkelam, rüyada vefat etmiş annenin kızına ben ölmedim demesi neye yorumlanır dinimizce?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş bebek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşAllah. Yaşadığın durum halen taze bundan sebep olayın etkisinde olarak görmüş olabilirsin. Durumu kabullenmek ve yaşama odaklanmak zordur böyle zamanlarda. Rüyana bu şekilde girmiş olması çok normal. Ona dualar ederek hibe edebilir hem anneciğine karşı görevini yapmış hem de yüreğine iyi gelecek bir şey yapmış olursun. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmen İle Dans Etmek?

rüyada olen insan rüya sahibine olmedigini soylemesi

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş annemi gördüm başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.