Anasayfa
9 Kasım 2022, 13:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş annemi gördüm

Rüyada ölmüş annemi gördüm

esmerinci
Annemin vefatı ile ilgili rüyalarım
sa
10 yıl önce vefat eden yaşlı annemi ara ara rüyamda görüyorum.Hayatta iken kendisi çok uzun yıllar hasta ve bakıma muhtaç yaşadı İlk gördüğümde bir sedirde büyük yumuşak kırlentlere yaslanmış oturuyordu. Aslında tamamen ağarmış saçları rüyamda güzelce taranmış ve simsiyahtı. Koştum sarıldım ona : anneciğim ne zaman geleceksin seni çok özledim, diye sordum. Bana: gelmeyim kızım gelmeyim, burası oradan daha iyi, buradakiler beni seviyor ben de buradakiler.
Yine gördüm bu sefer kendisine tertemiz yeni beyaz üzerine mavi hoş desenli havlu pijama giydiriyor, elinden tutup kaldırıyordum. Kendisi yine hoşnut görünüyordu.
Rüyamı lütfen yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Yorum: Rüyada ölmüş annemi gördüm

arifselim
Aleykum selam. Allah annene rahmet eylesin. Bu rüya ilk olarak senin onu çok özlediğine yorumlanır. Ayrıca ona dua etmen gerektiğine ve imkanın varsa kabrini ziyaret etmek manasında tabir edilir. Onu rahat ve iyi bir durumda görmek inşaAllah onun ahiretteki durumununda iyi olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Okulun Son Gününü Görmek

Yorum: Rüyada ölmüş annemi gördüm

esmerinci
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim Arif bey kardeşim,
kabrini malesef uzak olduğu için fazla ziyaret edemiyorum fakat kuran ve dualarımda yanında olduğumu düşünüyorum.
Ben aslında biraz daha geniş bir yorum beklemiştim. Ona tertemiz kıyafetler giyindirip elinden tutup kaldırmış olmam ile ilgili olarak. 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada ölen çocuğun dirilmesi

Vefat eden annemi rüyada gördüm

Fufi
Annemı bı ay önce kaybettım o günden beri ilk kez rüyamda gördüm.Kendı evınde holde ayakta kardeslerimle beraberız gögüslerının olmadıgını görüorm burdan kurtuldum burası yüktü bana dıo ellerinle gösterio (bu arada annemin cıgerlerı bıtmıstı yıkarken kan boşaldı gasul hanede)sonra bıraz şıkayet edıo namahrem yerım kıllı dıo bıde ışıklar yanık ışıkları kapatın rahatsız edıo dıo kapatıorz bızde…sonra kardesımle beraber başka bı yerde oturuo (ablamla ben arkasından aglıorz sarılamadık öpemedık dıe)sandalyede erkek kardesımle beraber oturuo( erkek kardem baktı ona on yıl )oturdukları yer ışık içinde çok aydınlık sonra bırden kayboluo ??

Okudunuz mu?  Rüyada Ölmüş Amcayı Görmek

Tohat
Dertleriniz hafifleyecek ve önünüzde engel olan durumlar, başarılarınızı gölgeleyen unsurları arkada bırakarak başarılara doğru yol alacaksınız. Hayatınızı etkileyen olumlu gelişmeler ile birlikte başkalarının iyiliği ve menfaatine olabilecek iyilikler yaparak yardımınızın dokunacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yeni vefat eden annemi doktora götürüyorum fakat sanki öldüğünü biliyor ölüm sebebini araştırıyorum. Ani vefat etti hastaydı da bilmedik mi diye düşünüyorum sürekli. 2. Doktorda tahlil yapmışız beyaz kanı çok yüksekti. Buda bilmiyor diyorum. Sonra yataktaymış biranda kaldırıyorum dahiliye doktoru burada birde ona gidelim diyorum oda anca devlet kazanıyor benim bir şeyim yok diyor yada bunlar bişe bilmiyor diyor. Doktorun odasından hasta çıkmasını bekliyoruz oturup sonra uyanıyorum. Yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun evlendiğini görmek

Rüyada yeni vefat eden annemi doktora götürüyorum 2. Doktor beyaz kan yüksek diyor tahlil veriyoruz. Sonra yataktan alıp 3. Doktora gidiyoruz beyaz hastane pantolonu ve gömleği var fakat başı açıktı normalde kapalıdır. Anca devlete para gidiyor benim bişeyim yok dedi asker gibi adım atıyordu. Doktorun kapısına geldik bekliyorduk uyandım. Ani vefat etti bir hastalığı mı var diye düşünmekten aşamıyorum kendimi sanki rüyamda da annemin öldüğünü biliyor neyi var diye götürüyordum

Okudunuz mu?  Rüyada ölen birisini görmek

Tohat
Hayırlı günler. Allah annenin mekanını cennet kılsın. Aklına takılan sorular ve anlam veremediğin ani vefatı ile ilgili durumun rüyaya yansımış halidir. Hasta olup olmadığı ile ilgili araştırmalarda bulunman bunun göstergesidir. Yine de ona duyduğun hasret, annenin olduğu zamanlara gitmek istemen de rüyayı görme sebebindir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Eşimle mezarlıkta dua ediyoruz birden annemin toprağı hareketlenmeye başladı bir baktım annemin elleri ve yüzü göründü bir tarafta da salavat getiriyoruz bir taraftan annem mezardan çıkmasın diye üstüne toprak atıyoruz ama annem mezardan beline kadar çıkıp oturuyor eşime annem öleli bir sene oldu ama hala çürümemiş baksana etleri hala duruyor saçları duruyor diyorum ellerimizle bastırıyoruz mezardan çıkmasın diye bu arada annem öleli tam bir sene oldu ve uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kız çocuğu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Bazı sorunlar yaşıyor olabilirsin bu sorunların yakın zamanda ve hayırlı olacak şekilde son bulmasına maddi olsun manevi olsun hayırlı gelişmelerin gerçekleşip mutlubolmaya işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş birinden hediye almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş annemi gördüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.