Anasayfa
14 Aralık 2023, 9:05
sizden07
Abone

Cennette dünyadaki zevkler var mıdır?

Cennette dünyadaki zevkler var mıdır?

hayırlısı23
Arkadaşlar size komik ya da basit gelebilir ama bu dünyada en çok istediğim şeylerden birisi lüks spor bir araba sahibi olmak hani şu milyarderler iş adamlarının kullandıklarından. Merak ettiğim şey eğer bu dünyada istediğimi gerçekleştiremeden ölürsem cennette bu istediğimi gerçekleştirebilecek miyim? Yani komik gelebilir ama cennette spor araba sürebilir miyim ya da bu dünyada yanına yaklaşamadığımız restaurantlardaki pahalı yiyecekleri cennette yiyebilecekmiyim ? Ya da örneğin piano keman vb aletler çalmayı çok seviyorum diyelim, cennette bu isteğimi sürdürebilecek miyim? Bu dünyanın zevkleri bu dünyada mı kalacaktır?

Okudunuz mu?  Dua ederken daima gözümden yaş geliyor

Yorum: Cennette dünyadaki zevkler var mıdır?

Kayıtsız Üye
Cennette dunyadaki zevklerimizden daha çok isteyecegimiz seyler var


Yorum: Cennette dünyadaki zevkler var mıdır?

Kayıtsız üye
Evet.Cennette ne istersen olacak.Allah (c.c) ye dünyada ibadet ettiysen emeğinin karşılığını alacaksın.


Yorum: Cennette dünyadaki zevkler var mıdır?

Şem’a
Cennette, dünyada bulunan tüm nimetler var ve daha fazlası… araba yerine Burak bineğini görünce asla istemeyeceksin merak etme. Sen cenneti kazandıran işler yapmaya bak

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin 4000 Sünnet ve Adapları Adlı Kitap

hayırlısı23
Anladım teşekkürler inşAllah

Bu kategoride yer alan Neden? eşcinsellik başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cennette dünyadaki zevkler var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.