Anasayfa
13 Temmuz 2023, 8:58
sizden7-2
Abone

Yılbaşı pastası yemek günah mı

Yılbaşı pastası yemek günah mı

Gül988
Selam aleyküm. Bu gün 31 aralık bize misafir geliyorlar annemgili pasta galan yapmışlar . O pastayı yemek doğru olur mu acaba ?
Bide rusların şu "yılbaşı" programları var ya annem dedi ki koysana şunu (komik olduğu için ) bende koydum 1-2dk baktım bazı komik sahnelere güldüm acaba günah olur mu bu hristiyanlara benzemek olur mu ?

Okudunuz mu?  Fasık akrabanın ziyaretine gidilir mi?

Yorum: Yılbaşı pastası yemek günah mı

DemiR
Pasta yiyerek ve komik video izleyerek kafir olmadın olsan olsan günah işlemiş olursun


Yorum: Yılbaşı pastası yemek günah mı

Gül988
Cübbeli Ahmet Hocayı izlemiştim yılbaşında televizyon programları izlenmez diye ondan sordum ben , cevabın için teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Kardeş dövmek

Yorum: Yılbaşı pastası yemek günah mı

Gül988
Peki o gece yemesek , yarın yesek olur mu ? O gece için yapılan yemekleri yarın yemek olur mu ?


MERAK EHLİ
ertesi gün yemen iyi olur. Birde cübbeli Ahmet hoca orada yılbaşına özel programlarını izlemeyiniz dedi. yani başka şeyler izlene bilir demek istedi

Okudunuz mu?  Soğuk su ile alıcam sıcak su varken soğuk su ile almamın bir sakıncası varmı acaba?

Gül988
Evet zaten yılbaşı özel programıydı …bunu önceden bilmiyordum . Tovbe ettim Bi daha yapmam . Yani hiç bunu düşünmemişdim böyle olacağını , hiç aklıma bile gelmedi izlerken .


MERAK EHLİ
Olsun tövbe etmişin ya bu yeter. Bide tövben de istikrar sağladın mı tamamdır inşAllah. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Tövbelerimizi kabul eder inşAllah…

Bu kategoride yer alan Hanefi mezhebinde büyük abdest esnasında şehvetsiz çıkan meni gusul gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yılbaşı pastası yemek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.