Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada esrar görmek

Rüyada esrar görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Rüyamda uyuşturucu kullanan biri geliyor evimize bende tanıyorum kişiyi dışarı cıkıyoruz elime makas veriyor, makasla eşmemi istiyor toprağı eşince toğum atıyor o eştiğim yere büyüyor onlar.sonra onlardan koparıyor o eve gidiyoruz bizim evin odasına giriyor o kopardığı esrardan iciyor bana da icmem için veriyor zorluyor yinede icmiyorum ben . Evden cıkmasını istiyorum cıkaramıyorum bir türlü rüyamın manası nedir aceba ?

Okudunuz mu?  Rüyada Fare görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada esrar görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık manası gören kişinin bir arkadaşından kötülük görecek demektir. Bu kişi, arkasından konuşabilir, iftira atabilir ya da dolandırabilir diye tabir edilir. Bunu bir ikaz olarak da kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada eski nişanlı ile konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada esrar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.