Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski nişanlı ile konuşmak

Rüyada eski nişanlı ile konuşmak

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda eski nisanlimla mesajlasiyorduk. Bana barışmak istediğini söylüyordu. Bende başka birini sevdiğimi onun da beni sevdiğini söylüyordum. Ama öyle bir şey olmadığı halde sırf canını yakmak için. Çünkü o benim canımı çok yaktı. Daha sonra o da mesajda sasiriyordu.
Bir de çok sık görüyorum rüyamda onu. Sürekli aklımda. Ama 2 günde bir bazen hergün görüyorum. Hep de barışmak temalı oluyor.
Yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada Et Yemeği görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eski nişanlı ile konuşmak

arifselim
Merhaba. Bu rüyalar genellikle yeni bir ilişkiye başlamanın bir işaretidir. Azda olsa bazı rüya yorumcularına göre bu rüyalar eski nişanlı ile barışmak olarak yorumlamışlardır. Allah^tan hayırlısı ne ise onu dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşimin yakın akrabaları ile kavga ettim

Yorum: Rüyada eski nişanlı ile konuşmak

Kayıtsız Üye
Merhaba önceki gün yukardaki rüyayı görmüştüm yorumlamistiniz. Dünde rüyamda ablasını gördüm bana diyordu ki onun zamana ihtiyacı var sana dönecek sabret bekle gülerek diyordu.
Neredeyse hergün rüyamda onunla ilgili şeyler görüyorum ve hep aynı tema.

Okudunuz mu?  Rüyada evimizin rüzgarda yıkıldığını görmek

Yorum: Rüyada eski nişanlı ile konuşmak

arifselim
Merhaba. Bu rüyada üstteki cevabımızla hemen hemen aynı şekilde yorumlanır. Ancak şunu da unutmamalısın, bunlar sonuçta sadece birer rüyadır ve rüyaların bir garantisi yoktur. Her zaman Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir.


rüyada eski nişanlı ile konuşmak, rüyada eski nişanlıyı görmek, rüyada eski nişanlıyla konuşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada eski sevgiliye mesaj yazmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski nişanlı ile konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.