Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek

Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek

Karakarınca
Merhaba, rüyamda bilmediğim bir yerdeydim. Hepsi birbirinden güzel, çok farklı açık saçık kıyafetleri olan daha önce hiç görmediğim üç kız gördüm. Kızlardan önde olan beni pek umursamadı. Hemen arkasında kısmen kırmızı elbiseli buğday tenli alımlı genç olan ojeli kız bana gülmeye başladı. Yanıma geldi sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi sarıldı elimi tuttu muhabbet etmeye başladık. Sonra beni sardı , üzerimiz giyinik haldeyken ilişkiye girmeye başladık. İlişkiye girerken bir yandan da baya baya muhabbet ediyoduk sanki bir şey yapmıyomuşuz gibi. Haliyle içine boşaldım. O esnada uyandım temizdim abdest almam gerekmiyodu, rüyada kaldı. Yorumlar mısınız teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

Yorum: Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya genel olarak hayır, iyilik ve destek görmek manasındadır. Tanımadığınız birisi ile ilişkiye girmenizi, hiç beklemediğiniz bir yerden menfaat görmeye delalet eder. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tabut içinde ölü görmek

rüyada genc kizlar gormek, rüyada 3 tane genc kız görmek, Rüyada üç tane genc kız

Bu kategoride yer alan Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanımadığın üç tane güzel genç kız görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.