Anasayfa
3 Şubat 2022, 1:56
missa5
Abone

Sürekli gusül abdesti almak

Sürekli gusül abdesti almak

zencefil
hocam 30 yaşında evli bir adamım. gusül konusunda sürekli vesvese halindeyim 1 saatten önce banyodan çıkamıyorum. dolayısıyla bıkkınlık getirmeye başladı. artık o kadar ileri seviyeye geldiki ihtilam olcam yada gusulum bozulacak diye diken üzerndeyim herşeye vesvese eder oldum sürekli gusül abdestim bozuldu sanıp sürekli banyoya gitme ihtiyacı duyuyorum kendimce abdestimim bozulmadığıma inanmaya çalıştıkça aklıma sürekli olsaydım bilirdim, şöyle olurdu dediğim herşeyi oldu gibi inanmaya başladım. hocam acayip çıkmazdayım çok sıkıntı içindeyim doğru ile yanlışı ayıramaz oldum.

Okudunuz mu?  Zina yapmış bir kişi nasuh tövbe edip umreye gitse tövbesi kabül olur mu ve umrenın sevabı nedir?

Yorum: Sürekli gusül abdesti almak

Şem’a
Keşke vesvese konusu nedir onu da yazsaydınız
Bütün vücudu ıslatmaya gusül denir. Her yeri ıslatmak ise en fazla bir insanın beş dakikasını alır.
Aklınıza gusül olmadı bir daha yıkan diyen kişinin şeytan olduğunu bilin ona itaat etmeyin ve euzu besmele çekin banyodan çıkın yoksa baş edemezsiniz.

Okudunuz mu?  Hafızlık / Hafızlarla ilgili sloganlar

Yorum: Sürekli gusül abdesti almak

MehmetAli4563
Hocam ihtilam oldum ve hava çok soğuk. Üşüyorum ama sıcak su sıkıntım yok. Annemler kızıyor. Girmeme izin vermiyorlar. Ne yapmalıyım ? Teyemmüm alsam olur mu ? Teşekkürler

Hocam benim gusülüm biraz uzun sürüyor çünkü her yere değmezse diye tek tek her yer ile uğraşıyorum. Ve zaten ailem banyoya girmeme kızıyorlar. İhtilam olduğumda falan çok zor duruma düşüyorum. Ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Cinler kaç yıl yaşar?

Yorum: Sürekli gusül abdesti almak

ACİLSERVİS
Guslünü normal insanlar gibi kısa tutacaksın. İstesen de istemesen de su her yere değer zaten. Annene cenabet olduğunu ve bu şekilde namaz kılamayacağını söyle. O zaten seni anlayacaktır. Onun seni anlayacağını sen anlamıyorsun.


MehmetAli4563
Çok teşekkür ederim hocam 🙂 Allah sizden razı olsun

Okudunuz mu?  Yemin ederim sigara içmeyeceğim demek

Sürekli banyo

Bu kategoride yer alan İnsanlardan nefret ediyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli gusül abdesti almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.