Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:27
missa6
Abone

Ailem evlenmemi istemiyor

Ailem evlenmemi istemiyor

Kayıtsız Üye1
25 yasindayim ve birkac senedir evlenmek istiyorum. Zar zor ailemin gönlü olmadan nisanlandim, ayirmak için ellerinden geleni yaptilar ve sonunda ayirdilar. Evlilik kelimesini duymak istemiyorlar benden. Bekar kalip anne babama bakmami istiyorlar, onlara sundugum hicbir damat adayini begenmiyorlar, egitimi veya parasi yok gibi bahanelerle. Sevdigim insan lise mezunu ama is sahibi ve çok iyi kazaniyor, ben ise üniversite mezunuyum, bu yüzdende riza göstermiyolar. Bu durumda gercekten evlenmeden anne baba rizasini almak zorunda miyim? onlari dinleyip bekar mi kalmaliyim?

Okudunuz mu?  Beddua edenin bedduası kabul olur mu

Yorum: Ailem evlenmemi istemiyor

rana
Kardesim, her bir bayanin veya erkegin evlenme hakki oldugu gibi seninde evlenme hakkin var..
Fakat, ailenin rizasi olmadan bir nisanlilik gecirdiginden bahsediyorsun, ailenin rizasi olmadan bir adim dahi atma, anne baba rizasi sart, onlarin gönüllerini yapmaya calis, cokca dua et.. bir aile büyügünüz mutlaka vardir veya cemaatinizde bir büyügünüz veya bir imam, ailen ile konusmalarina rica edebilirsin. Ikna edmeye calis. Bunlari yaparken de sakin hataya düsme, helal harama dikkat et. Allah kolaylik versin..

Bu kategoride yer alan Kendi kendime küfür ediyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem evlenmemi istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.