Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
sizden7-2
Abone

İnsanın işi neden rast gitmez

İnsanın işi neden rast gitmez

Ögrenciyim
Selamun aleyküm. Büyüklerim benim ufak bir maruzatım olacaktı paylaşmak istedim bir yardımınız dokunur belki. Erkek öğrenciyiz 4 kişi aynı evde kalıyoruz aynı sınıftayız aramız çok iyi tüm arkadaşlarımla. Fakat son 4-5 aydır her konuda işlerimiz çok kötü gitmeye başladı. Hiç beklemediğimiz anda kötü haberler alıyoruz. Yediğimiz yemekten doymuyoruz. Aldığımız bir şeyin hayrını göremeden bir şeyler oluyor. Yalan söylemek istemiyorum arada ağır küfürler ediyoruz ama hiçbir kötü niyetimiz yok gülmek için yapıyoruz. Evimize aldığımız büyük tüpü bile 2 hafta kullanmadan bitiyor. Üniversite öğrencisiyiz derslerimize gayet iyi çalışıyoruz her şeyi biliyoruz fakat notlarımız çok kötü geldi. Canımıza tak etti. Evimiz temiz ve gayet düzenliyiz. Ekmek kırıntısı bırakmıyoruz ama olmuyor işte hiçbir şey rast gitmiyor cebimize giren para bile hemen uçup gidiyor. Tüm binada rütubet yokken sadece bizim dairede rütubet var ve sürekli nemleniyor. Odamızı su basıyor her şeyde bir sorum çıkıyor. Şimdi yok artık diyeceksiniz ama gerçekten oluyor lütfen inanın bize. Napacağımızı şaşırmış durumdayız. Lütfen bir akıl verin kapattığımız ışıklar eve girdiğimizde geri açılıyor. Böyle bir durumdayız şimdiden teşekkür ederim açıklamalarınız için.

Okudunuz mu?  Hadis inkar etmenin hükmü

Yorum: İnsanın işi neden rast gitmez

NurIsik
Selamun aleyküm kardesim,

O evde 5 vakit namazınızi kilin, Kuran okuyun. Peygamber Efendimize bolbol salavat getirin. Bedir ehlini imdada cagirin. Sayet kiz arkadaşlarınız varda zina yapiyorsaniz, bu size bela olarak yeter, basiniza çok belalar getirir.

Okudunuz mu?  Ard arda 2 gusül aldım, hangisi doğru, bundan sonra hangisini yapmam daha iyi olur

Hürmetlerimle


Yorum: İnsanın işi neden rast gitmez

Şem’a
Allahu teala başımıza gelen musibetler için elinizle işledikleriniz yüzündendir buyuruyor. Siz kendinizi kontrol edin muhasebe yapın Allah bizi neden sınıyor acaba nerede yanlış yapıyoruz
Hatalarınızı düzeltin ve Allah’a karşı işlediğiniz günahları terk edin ve farzları yerine getirin geçer inşAllah

Okudunuz mu?  İnsanları şeytan gibi gösteriyorlar demek günah mıdır ?

islerim rast gitmiyor sebebi nedir, bir insanın neden işi rast gitmez, Bi insanın neden işi rast gitmez

Bu kategoride yer alan İnternetten (nocdengi) para kazanmak caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanın işi neden rast gitmez Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.