Anasayfa
14 Mart 2023, 16:47
sizden95
Abone

Başkası için Sure okumak ve fazileti?

Başkası için Sure okumak ve fazileti?

Kaan Y.
Arkadaşlar bir tanıdığım kötü bir hal içerisinde ve ben onu kurtarmak istiyorum. Bunun için internette pek çok araştırma yaptım ve belirli Ayetlerin okunarak bu durumdan Yüce Allah (C.C)’na sığınılıp O’ndan yardım dilenmesi gerektiğini öğrendim. Ben bunu o tandığımın üzerine okuyup kötülükten arınmasını istiyorum. Benim edeceğim dualar ve okuyacağım Sureler tandığıma etki yapacak mıdır?

Okudunuz mu?  Kıble yönü ile alakalı soru

Yorum: Başkası için Sure okumak ve fazileti?

OmerCR
Baskasi adina yapilan duanin kabul olma ihtimali daha yuksektir duan kabul olsun ins.


Yorum: Başkası için Sure okumak ve fazileti?

Kaan Y.
inşALLAH hocam Yüce Allah (C.C.) Sizin de Dualarınızı Kabul Buyursun…

Bu kategoride yer alan Namaz'da ilk rekatta fatihadan sonra ayetel kürsi ikinci rekatta başka bir süre okuyorum olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başkası için Sure okumak ve fazileti? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.