Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ablamın saçımı kesmesi

Rüyada ablamın saçımı kesmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda ablamla üniversite 3.sinifa başlamıştım sonra eve geldim ablam eline makas aldı saçının önünü azıcık kesicem deyip kesti benim saçlarım uzun kakulde keseyim dedi istemedim makasla bir darbeyle saçımı küt kesti bı tarafı uzun kalmıştı öyle çok agladimki niye yaptın diye çok ağlıyordum hatta ağlayarak korkarak uyandım yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ablamın saçımı kesmesi

arifselim
Aleykum selam. Uzun süreden beri devam eden aile içerisindeki sıkıntıların geçmesi manasındadır. Ayrıca senin ablandan göreceğin bir destek ve iyiliğe alamet eder. Bu hayırlı ve anlamı çok güzel olan bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ablamın saçımı kesmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.