Anasayfa
14 Aralık 2021, 14:08
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ANA

Rüyada anasının kendini doğurduğunu gören kimse hasta ise iyişelir. Eğer sağlam ise genişliğe kavuşur. Eğer zengin ise sıkıntıya girer, fakir ise zenginleşir.

Anneyle konuşmak: İyi haberler alınacağına, Anneyi dövmek: Hastalanmaya, Anneyle oturmak veya birlikte bir yere gitmek: Huzur ve rahat, Anneyi ağlarken görmek: Büyük bir kedere, Anneyi kendisine gücenmiş görmek: Yapmış olduğunuz bir işten dolayı kendinizi

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç yaprağı Görmek (imam nablusi)

suçladığınıza, Yeniden anne karnına girdiğini görmek ise sevdiklerine kavuşmaya işarettir.


Cevap: Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada annenle konuştuğunuzu görmek uzun zamandır beklemekte olduğunuz bir haberin cevabını alacağınıza ve bu haberin sizin için çok hayırlı olacağına mutlu ve huzurlu olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
selamun aleykum ben rüyamda annemi bebek olmus gördüm kollari biraz uzunca biraz yamuk kollari bir bebek seklinde bana gulumsedigini yuzununde çok güzel oldugunu gördüm benden raziymis rüyamda.
gercektede heb bu dusunceler kafamda acaba benden razimidir diye annem benim yatalaktir ruyami yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada ayı ve köpeğin kovalaması

hocam rüyamda annemi 2 yaslarida bebek kiliginda gördüm kollari uzun birax yamukcaydi yuzu akti çok guzeldi bana gulumsedi benden memnun oldugunu belli eder gibiyldi rüyada o kadar sevindimki icim o kadar rahattiki anlatamam sarildi bana kollariyla çok mutlu oldum annem grrcek hayatta yatalaktir ona ben bakarim neye isarettir Allah razı olsun simdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Akraba Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Bu rüyan anneni düşünmene ve etkilendiğin bazı durumlarından dolayıdır. Annene olan merhamet, sevgi ve şefkatine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleykum ben rüyamda annemi bulasici bir hastaliga yakalanmis gördüm ona ben bakiyormusum yanina kimse gelmek istemiyormus hastalik kapicaz diye korkuyolarmis annemin agzindan kirmizi pembe karisimi kan geliyomus sanirim banada bulasmaya baslamis hastalik bende tedirgin olmaya baslamisim babami kiz kardesimide gördüm ruyami yorumlarmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Aktar Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Genel olarak hastalanmak hayırlı olarak yorumlansa da bu şekilde hasta görmek ise sıkıntı ile tabir edilir. Daha çok maddi sıkıntılar yaşamaya tabir edilen bu rüya zor bir dönemin habercisi olarak yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda ananemlerin evindeyiz mevlüt veriliyormuş kuranlar okunuyor herkesin elinde cüzler kuranlar okunuyor sonra ben sıra bana gelmesin şimdi utanırım okuyamam diye kalkıyorum içeri geçiyorum mutfakta annemle nişanlımın annesi masada karşılıklı oturmuş yemek yapıyorlar mutlu mutlu… anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Araba Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin ahlakına işaret olan bir rüyadır. Haksızlığa karşı geldiğin, haksızlık olduğunda kendini savunup adaletle yaklaşabildiğin, eşit olmaya önem veren bir kişiliğe sahip olduğuna delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada anne görmek imam nablusi, rüyada anne, imami nablusi rüyada anneyle tartistigini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Armut Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ana Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.