Anasayfa
30 Ocak 2024, 8:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Araba Görmek (imam nablusi)

Rüyada Araba Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ARABA

Rüyada araba görmek, rüya sahibinin geçimi için aldığı tedbire delalet eder. Araba yolculuğa ve hayırlı evlada da yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Araba Görmek (imam nablusi)

Şema
Rüyada araba görmek anlamı ve tabiri

RÜYADA ARABA:
Arabaya binmek işlerinizin iyiye gideceğine ve bir terfii edeceğinize işarettir. dolmuş yapan arabaya binmek, güzel geçecek ticari amaçlı bir yolculuğa çıkacağınıza işarettir.Kaza yapmış araba büyük bir mevki sahibi olmaya; yuvarlanmış araba, itibarınızın kısa süreli olacağına; araba altında kalmak, zenginliğe veya büyük bir mirasa; arabanın peşinden koşmak, uzun süreli işsizliğe yorumlanır.


Yorum: Rüyada Araba Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykim hocam daha yasim 15.
Ruyamda babamin arabasini suruyordum duvara girdim sonra arabayi arkaya doğru surup hivbirsey olmamis gibi yoluma devam ettim ne anlama gelir?


Yorum: Rüyada Araba Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Büyük ihtimalle bu bilinçaltına yerleşen düşüncelerden görülmüş olabilir. Ayrıca araba ile kaza yapmak, hayatta da bazı tehlikeler geçirmek manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bayağı dik bir yokuşun tepesindeyim, cem yılmaz son model lüks bir arabaya biniyor, aşırı derecede yüksek bir hızla o yokuştan aşağı arabayı sürüyor, yokuş aşağı deli gibi gaza basıyor, ben arkasından sadece izliyorum, en aşağıda sanki kaza yapmış gibi aniden duruyor, arabadan iniyor. Gayet sağlıklı iniyor. Ben sadece yukarıdan izledim, arabaya binmedim, inmedim, yokuşu çıkmadım, inmedim, hiç konuşmadım. Bu rüya ne anlama gelir? (kadın, evli, çocuklu, işsiz)


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar genellikle psikolojik ve duygusal açıdan yorumlanır. Kısacası bu rüya duygusal yönünüze işaret eder. Bazen duygusallık olarak elde edilecek fırsatlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Hocam Rüyamda Bir Abimi Gördüm Babası O Doğmadan Önce Vefat Etmişti Rüyamda da Babasından Ona Belli Bir Miktar Para Kalmış Ve O Paranın Üstüne Abim Para Katıp Beyaz Ve Güzel Bir Araba Almış Bunun Tabiri Nedir Sizce.


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar için ancak hayırlı ve güzeldir denilebilir, özel bir manaları yoktur. İyilik yapmaya, merhametli ve şefkatli olmak gibi güzel manalara tabir edilmiştir. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabılarının çalındığını görmek

Kayıtsız Üye
iyi günler adım özge bugün rüyamda yolda beyaz corsa bir araba sürüyorum ama arabanın direksiyonu yok fren yerine gaza basıyodum araba çok hızlı gidiyo çarpmamak için yolu uzatıyorum sağa dönecekken dümdüz ilerliyorum daha sonra birden arabanın 2 lastikliği çıkıyo fırlıyo etrafa arabadan iniyodum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Diğer yorumlarda da olduğu gibi rüyayı gören kişinin hayatta bazı tehlikeler atlatmasına ve kıl payı bunlardan kurtulmasına alamet eder. Bunu bir ikaz gibi de kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ballıçörekcik
Rüyamda kuzenimin nişanı vardı gitmedik sonra dügününe gittik arabada babamın eniştesi var araba külüstür babamjm eniştesi nuri enişte durmadana direksiyomun orda kocaman bir tabletle yüzümün videosunuçekiyor yanmda annem ablam var önde babam bende pijama giymişim yanlıslıkla kotumu çıkarıp arabada kotumu giymeye calısıyordum annen dedi geldik halanların evine çabuk giyin babam görse çok kızar ama o görmesin diye giyemedim Aten herkes arabadan indi kapımdanıktı araba park halinde bir ayagnı giydim siyah taytın siger ayagnı giyerken 2 adam kapıyı açtı aynaya bakıyorlar beni fark etmediler arabanın üzerinde anahtar bırakmıs eniştw babamda aşagada hadi kızım giy dedi giydim enişteye bagırdı sen niye arabanın anahtarını üzerinde bırakıyorsun diye o sa külüstür zaten bir şey olmaz dedi babam arabaya bindi kapıları kilitlemek için ben çıktım arabadan iki adam bana bakıp gülüyorlardı yine siyah giymiş hırsız tipleri neyse yukarı çıktım sonra asaga indim telefonunu ve cantamı unutmusum arabada ablamda öyle aldk çantalarımızı benim çantam sarı deriydi onunda pembe beyaz karısık bir şey


arifselim
Biraz değil bunu tabir edebilmek için baya karışık bir rüyadır. Bu tür rüyaları tabir etmemiz maalesef mümkün değildir. Zaten rüyaların büyük çoğunluğu da tabir edilmez. En doğrusu ise, Allah’tan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
SELAMIN ALEYKÜM… RÜYAMDA;

Ben babamın arabasını almış. Çanakkale’ye gelmiştim, kardeşimle birlikte. Gezerken sokaklar boştu. Biz gezerken bir yola girdik ve önümüze işini yapan bir çöp kamyonu geldi. Bende vitesi geri yapıp geri geldim. Ve hangi yola veriyorsa yolu oraya döndüm. Etrafta tek tük bulunan arabalar vardı. Sokaklarda sokak lambaları yoktu. Yanmıyor du.etrafta insanlarda aynı şekilde tek tük. Ve bir kadın gördük tedirgin oluyordu yürürken çünkü arkasında da bir adam vardı. Sonra beni annem aradı hadi gelmiyor musunuz diye ve sonra annemin eve gittik eve giderken annemi görüyoruz elinde alış veriş poşetleri var. Ama biz evimizi değiştirmişiz. Merdivenlerden çıkıcakken kardeşim yanlışlıkla başka apartmana giriyor. Sonra farkediyor ve geri dönüyor. Sonra biz merdivenlerden çıkarken kardeşim benim popomu elliyor. Yani kaba tabirle pandik atıyor. Bende çok tiz ama yüksek bir sesle bağırıyorum. Ve evin içine girdiğimizde de annemde suçu benden bilip bana bağırıyor. Sonra annem bize neden lapsekiye gidiyorsunuz benden habersiz diyor.

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

((( Gerçek hayatta annem ve babam ayrı babam lapsekide annemse çankkalede. Bizim lapsekiye gitmemiz için annemden izin almamız gerekiyor. )))

Sonra annem alışveriş poşetinden birşeyler çıkartıyor. 2 tane biskrem adlı bisküvi ve 2 tane de tutku adlı bisküvi var. Ben ve kardeşim bölüşüyoruz onları 1’e 1 bir şekilde. Evde anneannem de var yatıyor du ve biz geldikten sonra oturur vaziyete geçti. Bu sefer de annem yattı, yorgunluktan. Sonra Ben balkona çıkıyorum. Karşı apartmana bakıyorum. Ve fazla uzayan gülleri kesen bir adam var sanırım karşıya baktığım apartmanın yöneticisi. Ve o gülleri kesen adam yine aynı apartmandaki balkonda ona bakan başka bir adamla konuşuyor. Diyorki balkondaki adam: kolay gelsin. Diğer adam: sağol, bu gülleri kesmezsek evin boyunu geçicek vAllahi diyor. Balkondaki adam da: doğru doğru haklısın diyor. Ve sohbet bitiyor. Bu sırada yine karşıya baktığım apartmandan 1 kız bana bakıyor sonra ise ben içeri giriyorum. Fakat bunları izlerken ben bir elimde de bisküvilerimi yiyorum. Neyse işte sonra içeri giriyorum. Kardeşim haksızlık yapıp benim bisküvimden almış ben görmeden. Ve bende ona diğerini yemiyceksin, diğerinden almıycaksın. Dedim ve o da tamam dedi. Ve sonra ben bisküvilerimi yerken uyuya kaldım ve sonra ise gerçek hayata geri döndüm…

Okudunuz mu?  Rüyada Arap Görmek (imam nablusi)

( NE ANLAMA GELDİĞİNİ YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER… )


arifselim
Aleykum selam. Gerçekten herkesin göremeyeceği yada görse bile o kadar ayrıntılı bir şekilde hatırlayamayacağı şekilde rüyalar görüyorsun. Eğer dikkat edersen rüyanın içinde onlarca ayrı ayrı şeyler var. Ve bunları tek tek yorumlamak yanlış olacağı gibi, genel bir şekilde tabir edilemeyecek kadar birbirinden bağımsız ve ilgisiz şeylerdir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar Hocam 35 yaşında bayanım. Ben bundan 1 ay kadar önce rüyamda eşimin küs olduğu erkek yeğenini gördüm. Eşimle birlikte dedemin evindeyiz dedemin evinin avlusuna eşimin yeğeni beyaz 7-8 yıllık Nissan qashqai tarzında beyaz bir jep le giriyor avluya park ediyor ama o jep in arkasında 3 araba daha bağlı hepsinde kendisininmiş beyaz jepin arkasındaki arabaya bakıyoruz koskocaman yeni son model lüks Mercedes jep,eşim ve ben çok beğeniyoruz eşim bakmak için içine oturuyor arabanın konsolu toz içinde olduğu için işaret parmağını konsala sürüyor eşim.arabanın içini inceleyip geri iniyor arabadan eşim. O mercedesin arkasındada eski bir araba bağlı idi en öndeki beyaz jep tende eskiydi 3. Araba bu rüyanın anlamı nedir Hocam?

Hocam tekrar merhabalar 35 yaşında bayanım. Geçenlerde rüyamda bizim arabayı araba kullanmayı bilmeyen bir arkadaşım kullanıyor çokta güzel kullanıyor, bende ön koltukta yanında oturuyorum. İkimizin birer çocuğu var onlarda arka koltukta oturuyorlar Dağlardan uçurumlu yollardan geçiyoruz uzun bir yoldayız uçurumun aşağısı Deniz ama pırıl pırıl bir deniz ve arkadaşım bilerek uçuruma doğru sürüyor arabayı biz denize düşüyoruz,denize düşerken arkadaşıma niye böyle bir şey yaptın diyip arabanın arka kapısını açıyorum. Çocukları Sudan rahat çıkarmak için, ama gayet sakinim ve düşüyoruz suya derin değil su insanlar birikmiş etrafımızda ama biz gayet iyiyiz rahatız kıyıya kendimiz çıkıyoruz… Anlamı nedir Hocam


Tohat
Merhabalar. İlk rüyanızı açıklayacak olursak; çalışıyorsanız terfi alacağınız çalışmıyorsanız imrenilecek bir yükseliş gerçekleştireceğiniz ve kıymetli bir eşya veya arabaya sahip olacağınız şeklinde tabir olunur.
İkinci rüyanızda ise Endişe içerisinde olduğunuzu, gelecek kaygısı taşırken stres ve üzüntüye kapıldığınızı gösteren ruh haletinizin yansıması olabilir. Yine de Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ata Dönüşmek

Kayıtsız Üye
Bn 29 yasinda bir bayanim.Rüyamda babamın arabasını kullanıyordum otobanda (ama bn gercekte araba kullanmasını bilmiyorum). Bi arkadaşımın evinin önüne park etmeye çalıştım yapamadim bir bey bana yardımcı oldu .kapısını kilitlemeye çalıştım arabadan inince ama bir türlü kilitlenmedi. Arabanın kapısı elimde kalıyordu yerine oturttum sonra.


Tohat
Bazı konularda kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız gerektiğine işinizi kendinizin halletmesi gerektiğine işaret eder. Bilmediğiniz bir konu dahi olsa bunu yapmaktan çekinmeyeceğinize ve sonunda başaracağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda rahmetli kayınpederim ve babamla (babam sağ) arabayla bir yere gidiyoruz. Kayınpederim bana istersen sen kullan diyor ben de ben zaten senden çekiniyorum kullanmam diyorum. Yanımda ufak bir kız çocuğu var benim çocugummuş. Çocuk uyuyor ben de üstünü örtüyorum.


Tohat
Rüyanızın hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer çalışıyorsanız veya ileride çalışmanız halinde iş hayatınızın ve aile ortamınızın huzur ve mutluluk dolacağına, alacağınız müjdeli bir haberle veya uzaktan gelecek biriyle mutluluğunuzun katlanacağına tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı günler ben rüyamda eşim ve çocuğum yanımda olmadan kim olduğunu hatırlamadığım bir tanıdığım ile beyaz ve güzel bir araba kullanıyorum daha doğrusu yeni kullanmaya başlamışım normalde araba kullanmıyorum ehliyet de yok normal bir şekilde kullanırken çok ama çok dik bir yokuş çıkıyor karşımıza arabayla ordan çıkamayınca araçtan ikimizde inip arabayı iterek çıkartıyoruz çok zor olsa da çıkıyoruz o yokuştan bu arada hava yağmurlu ve sanırım bir köye kadar giriyoruz yollar çok karışıktı yön bulmak da zorlanıyorum rüyanın yorumunu çok merak ediyorum cvb için çok teşekkür ederim hocam hayırlı günler


Tohat
Hayırlı günler. Hayatınla ilgili belli başlı projeler gerçekleştirmek istediğine ve bu projenin başarılı bir şekilde hakkından gelebileceğine, hayatını güzelleitireceğine işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamı sabah 6 cıvarı gördüm. Rüyamda sinemaya gidice. kardeşimle yürüyoruz bende keşke babamın arabasını alsaydık diyorum. Sonra giderken yolda annemi görüyorum yanındada araba ve kapıları açık, diyorki arabayı götür ben kullanmayı bilmem . Bende uzun zamandır kullanmamışım sürüyorum ilk çarpar gibi oldu ama çarpmadı durdum, sonra bir türlü yolu bulamadım. Sonra erkek arkadaşım geldi öğretmeye gene yolu bulamadım. Sonra bir adam yaklaştı yaşlı sakallı arabamın yanında durdu kaportası açık şekilde ordaki toza toprağa elini sürüp abdest almaya başladı. Gideceğimiz yerede geç kalıyoduk ama erkek arkadaşım direksiyona geçince son dk yetiştik. Burda uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

Tohat
Parasal anlamda kaygı taşımış olduğuna, geleceğini sürekli düşündüğünü, garanti altına almak amacıyla uğraş vermek istediğine delalettir. Hakkıyla bile bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Rüyamda kırmızı bir spor araba kullandığımı gördüm(normal de ehliyetim var ama araba kullanmayı bilmiyorum) arabanın içinde babam ve kayınpederim de var normalde istanbulda yaşamıyorum (evlenmeden önce ist yaşıyodum) ama kendi ailem istanbulda yaşıyor bizde arabayla istanbuldaymışız araba sürerken böyle şantiye gibi yerler görüyorum bide tabelaları takip ediyoruz babamlar hadi ordan hadi şurdan diye tarif ediyorlar daha önce de buna çok benzer bir rüya görmüştüm.
Bilinçaltı olamaz cünkü arabayla ilgili bişey düşünmedim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.


Tohat
Merhabalar. Hayatında yapacağın önemli kararların uygulanması ile ilgili bir rüyadır. Yani iş ve yatırımla alakalı olup projelerin uygulanması ile gelirin büyük başarı ve kazançlarla dolu olacağını göstermektedir. Ayrıca sosyal anlamda senin iyi bir prestijde olduğun veya daha iyi bir konumda olacağına işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam 33 yaşında bekar bir bayanım rüyamda kocaman bir sitenin içinde yanımda arkadaşlarımla yürürken yolun her tarafında köpek olduğunu bu köpeklerin havlayarak bize doğru koştuğunu gördüm ve arkadaşlarımla birlikte hem koşup hemde yolda küçük bir çocuğu kurtararak kırmızı bir minübüse bindik.minibüsü kapısı bir arkadaşım bindikten sonra bize kapanır sonra minübüs şöförü bizede kapıyı açtı ve bindik


Tohat
Merhaba. Senin yapacağın veya yapmakta olduğun süreklilik arz eden hatalarına binaen etrafındakilerin eleştirilerine maruz kaldığına delalettir. Durmadan tekrarlanacak bir duruma durmadan ailen veya akrabaların seni ikaz edip uyarma gereği hissine kapılmaktadırlar. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ayağa basmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
3 yaşında kız çocuğu annesi, eşinden ayrı bir kadınım. Rüyamda kızımla birlikte halamların yanına köy gibi bir yere gitmişiz (halamlar gerçekte öyle bir yerde yaşamıyor ama yaz aylarını o tarz bir yerde geçiriyolar birkaç senedir. Biz de oradaymışız rüyamda). Dışardayız. Bulunduğumuz yerde bir otoyol var. Birden kızımın kendisine normalde süremeyeceği kadar büyük gelen bir bisikleti sürdüğünü görüp şaşırıyorum. Nerden bulup nasıl sürebildiğini düşünürken birden hızlanıp otoyola çıkıyor. Dur, yavaş, araba çarpar diye peşinden koşarken bir arabayı atlatıyor ama ikincisi kızıma çarpıp bisikletle birlikte savuruyor. Hızlı hızlı koşup havada yakalamayı düşünüyorum ama yetişemiyorum, kaputun üstüne düşüyor. Gerisini görmeden kendimi bir evin bir odasında otururken buluyorum. Yerde de iri bir köpek var. Benim köpeğimmiş. Ona bakıyorum ne oldu sana der gibi. Yanıma gelip başını dizlerime dayıyor ama kendisini severken hırıltılı sesler çıkarıyordu ve çok fazla korkmuş bir durumdaydı. O anda köpeğime araba çarpmış olduğunu anlıyorum ama kızım hiç aklıma gelmiyor. Yani dışarda kızıma araba çarpıp evde hiç öyle bir şey olmamış gibi sadece köpeğe çarptığını anlamış olmam beni çok etkiledi. Hayır olsun. Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bastırılan kuruntu, evham, endişe gibi huzursuzluk veren his ve düşüncelerin tekrar yüz üstüne çıkma ihtimaline neden olacak günler yaşayabilirsin. Bunları yaşarken sürekli yanında görüp varlığı ile kendini iyi hissedeceğin birinin desteğini görebilirsin. Bu kimse bir başkası olabileceği gibi kendi derdine kendin derman olabileceğine de işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


mystique
iyi günler. rüyada 3 yada 4 tane citroen c5 aracımın olduğunu görüyorum. bunlardan pek önem vermediğim birini alıp bilmediğim bir evin avlusuna parkedip gidiyorum. aracı almaya geidiğimde 2 hırsızın hızlıca aracıma binip arabayı çaldığını görüyorum. aracı hemen tamirhane gibi bir yere koyuyorlar. hemen hızlıca aracın parçalarını satmak için arabayı parçalamaya başladılar. hemen müdahale etmeye çalıştım. çivi tabancasıyla bana çivi sıktılar. isabet ettiremediler.ordan uzaklaştım.aracımı bir türlü onlardan alamadım hatta diğer aracımada göz koydular. ama yinede çalınan aracı zaten pek önemsemediğim araç diyerek kafaya takmadım. yinede aracı almak için sevdiğim bir abiyi alıp onların karşısına dikildim.
teşekkürler şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Alev Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Şu anda veya ilerleyen zamanlarda kafanın karışmasına neden olacak bir durum yaşayabilirsin. Bunun nedeni içinden çıkmakta zorluk çekip çözüm üretmekte zorluk çekmekten kaynaklanmasıdır. Sonunda hayırlı neticeler alabileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda evdeyim. Sosyal medyada dolaşıyorum. Bir tane gönderiye denk geliyorum D12’nin. D12 ne diye soracak olursanız eğer, D12, benim hayranı olduğum sanatçı olan Eminem’in bir zamanlar içinde bulunduğu bir müzik grubu. Neyse, bana sosyal medya üzerinden bir bilet çıkarmamı istiyorlar ki o bileti onlara gösterip arabalarına binebiliyim diye. Neyse, bileti çıkardım ve feribotun orda bekledim onları, çünkü gemiyle karşıdan geleceklerdi. Neyse, gemi falan geldi arabalar iniyor ama ben onları göremedim. Sonra tam onlar arabayla gidecekken o kişileri görüyorum. Gidiyorum yanlarına ve bileti gösteriyorum, annemde onları bulduğum için mutlu falan. Neyse, bileti gösterdiğimde hemen sevinçten güldüler falan beni arabaya aldılar. Annem bana el salladı. Arabada, Eminem ve grupta daha önce ölen kişiler hariç herkes orada ki zaten 4 kişiler ve arabada ilaveten bir de bayan var. Neyse arabaya bindim. Ağır mı yoksa hafif mi tam belirleyemediğim bir koku var. Hani güzel de geliyor kötü de geliyor. Arabanın içi küçük ama o koku sayesinde ferah gibi ve arabanın içi beyaz döşemelerle kaplı. Neyse, normalde benim yaşadığım yer Çanakkale, işte Çanakkale sokaklarında arabayla geziyoruz ama biraz delice geziyoruz. Yani yanlaya yanlaya geziyoruz. İlkinde yanladık paçayı kurtardık, hiçbir arabaya çarpmadık, zaten içinde bulunduğumuz araba biraz nasıl desem hantal ve eski tip. Neyse, ikinci defa yanlarken bu sefer karşı şeride girdik. Karşı şeritten gelen bir servisle çarpıştık ama çarpışma sert değildi. Yani öyle ahım şahım bir kaza olmamıştı. Neyse, kazayı yaptık yanlarken servis bizi ön ya da arka tarafımıza vurdu. Sonra ikimiz de durduk. Servisten bir kadın indi. Kadın sanki şok geçirmiş gibiydi ve burnu kanıyordu. O andan sonra artık yanımda D12 üyelerinden birisi anne tarafından dedeme, anneanneme falan dönüştü. Neyse, dedem arabadan indi ve burnu kanayan kadının yanına gitti. Kadının burnu kanadıkça kanlar daha fazla akmaya başlıyordu ve bense içimden herhalde burun kanamasından ölecek değil tarzı şeyler söylüyordum. Neyse, dedem kadının yanına gidiyorum ve cüzdanını falan alıp geri dönüyor, kadın yerde yüz üstü bir şekilde ölmüş kanlar içinde. Sonra hiç kimseye ses etmeden gidiyoruz ama bunun yanlış olduğunu düşünüyorum fakat bir şeyde yapamıyorum. Çünkü çok çok şaşırdığım bir durumdu. Bu arada servisten kadından başka kimse inmedi. Neyse, arabayla anneannemin evine gittik. Sonra anneannem işte kadının cüzdanını neden aldın falan diye soruşturmaya başladı. Acaba ambulansa haber verse miydik, polise haber verse miydik diye ikide bir hem içimden düşünüyor hem de dışa vurup söylüyordum. Neyse, aradan zaman geçti. Anneannem tatlı yapmış o tatlıdan kendine hazırlarken dedemle bize de sordu o tatlıdan isteyip istemeyeceğimizi. Bende olur dedim. Tatlı ise kare şeklinde kan renginde bir tatlı. Adı ise neydi tam hatırlamıyorum ama çoğu kişinin bildiği bir tatlı lakin sanki rengi değişmiş diyebileceğiniz bir tatlı. Her neyse, o tatlıdan ne kadar istediğimi sordu. İki tane yeter mi dedi ve bende evet dedim. Sonra dedeme falan sorarken rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada araba kazası görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ünlü kimseler görmek he rakamda hayırlıdır. Bekarlar için evliler için, çalışanlar veya okuyalar için farketmeksizin ünlü göre kimsenin hayatı çok güzel olacağı anlamına gelir. Hem işlerinin yolunda ve rayında gideceğine hem de senin kişilik ve karakterine duyulacak saygı ve hürmetin gururunu olmayacağına delalet eder. Bir ünlü nasıl saygı görüp önem verilir, güzel bir hayata ve sahip olmak istediklerine az çok erişir rüya sahibi de buna benzer özellikleri yaşayacağı bir hayat yaşar. Senden dolayı veya senden bağımsız olarak fakat seni ilgilendiren bir konu ile ilgili söylemler, davranışlar snein canını sıkabilir. Bunun çözümüne yönelik arayışlar içerisine girmen gerekir ki olay büyümesin. Ayrıca hata yapmamaya ve hata yapmışsan telafi etmeye çalışmalısın rüyalar hayatımızı bir nevi yönlendirme, düzeltme ve dikkat etmek içindir tamamen amel edilmez. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Aşk Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Uzun süredirli görmediğim ve görüşmediğim bir arkadaşımla araba ile bir yere giderken trafik polisi tarafından durduruluyoruz. Aracı durdururken ön tekrerler uç noktada duruyor. Ben sürücü kapısından inerken arkadaşıma önden arkaya geç önden inme diyorlar. Arka kapıdan indikten sonra vatandaşlarda araba düşmesin diye tutmaya çalışıyorlar. Lakin araç düşüyor pert oluyor. Arkadaş korkuyor. Bende sakinleştirmeye çalışıyordum.
Hayrolsun inşAllah…


Tohat
hayırlı günler. Hayatında genel itibari ile karakter ile alakalı olup kurallara, örf ve adetlere, toplumun görüşüne önem veren bir kimse olduğuna, işlerinde başarı göstereceğin günler olacağına fakat bu özelliğini aksattığında işlerinde aksamalarla karşılabilir, işlerin sekteye uğrayabilir ve sorun yaşayabilirsin. Allah en iyisini bilendir.


Beyaztuz
hayırlı günler. bu gördüğüm rüyayı ikinci kez görüyorum. evin önüne arabaya iniyorum bakıyorum arabanın camları açık, koltukları yok çalınmış.. hırsız girmiş oluyor arabaya. ağlıyorum annem babam geliyor onlar üzülmüyor aksine tebessüm ediyorlar. daha sonra bir büyük otobüse biniyoruz para veriyoruz.. rüyamın manası nedir teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Gerçekte de hırsızlık ve hırsızlık yapan kişi tasvip edilmez toplumdan soyutlanır. Rüya sahibi çevresindeki bazı kimselerin içteni samimi, güvenilir kimseler olup olmadıkları konusunda emin olması gerektiğine niyetlerini ölçüp tartmasında fayda olabileceğine delalet etmektedir Allah hakkıyla bilir elbet.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Rüyamda yol kenarındayım. Güzel bir araba direksiyona geç diyorlar. Pantolonumda arka cebinde küçük yılan varmış. Araba ya binmek için pantolonu çıkarıp bindim. Camdan elimde bir çubukla o küçük yılanı kovdum pantolonumu aldım. Devam ettim.Sonra,yine bir minibüsün şoför koltuğuna geç diyorlar. Geçiyorum koltuğu kim bu kadar geri çekmiş diyorum kendime göre ayarlıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler. Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sosyal hayatta, aile içinde, işte insanları yönlendirme ve yönetmede iyi bir kişiliğe sahip olduğuna doğru ve tedbirli adımlar atma gibi özelliğinin farkında olan bir çevreye sahip olduğuna işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Asma kabağı Görmek (imam nablusi)

Bandirma10
Selamınaleyküm Hayırlı Günler 1 ay oldu tövbe ettim 5 vakit namaz kılıyorum Rabbim Yolundan Ayrımasın tövbe edince zina ve diğer durumlarada tövbe ettim 23/03/2020 tarihinde öğle namazımı kıldım biraz dolaştıktan sonra eve geldim yattım ve öğle ikindi arası uyumak istedim ve yattım Rüyamda uykumda kız arkadaşım ile buluştuk ve onu otobüse bindiricektim ve garaja gelince oradaki değnekçi otobüsteki görevli kalkıyo gel hadi dedi bundan sonraki araba kaçta diye sorduk ve değnekçi hadi bu arabayla git dedi baktım kız arkadaşım biniyo kalabalıkta öyle görünce onu sinirle binme dedim kızdım bağırdım bağırdım bindi gitti tabi ben delirdim 45 dakika uzağa gidicek tabi bende de araba var fakat yakıt yok araçta rüyamda bile gidemedim ama delirdim sinirden açıklık bir alanda benzinlik gibi bir yerde küçük bir oda vardı ama bana aitti bir kadın geldi uzun boylu zayıf tanıdık geliyor kadın ama hiç konuşmadığım , biri gelince direk bana naber dedi elinde kalem kağıt odama girdi yere oturdu bişeyler yazmaya çalışıyo ben onu soymaya uğraşıyorum omuzlarını öpüyorum memelerini yalıyorum o güzel memeler öperken sarktı uzadı küçüldü fakat ben durmadım ilişkiye girmek istedim kadın beni durdurdu ilişkiye girmedim ve çok üzgün uyandım Rabbim Affetsin gerçekte tövbe ettiğim zinaya rüyamda düşüyodum bu rüyayı bana yorumlarmısınız Hakkınızı Helal Edin Allah’a Emanet


Tohat
Ve aleyküm selam. Akıl ne ile meşgul olursa veya kişi hayatını nasıl yaşıyorsa rüyalarına yansıması beklenir. Olumsuz manası yoktur. Birinin yardımıyla görülecek ise ve başarıya işaret etse de bu rüya kuvvetle muhtemel bilinç altı olduğu görülmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kırmızı araba görmek imam nablusi, rüyada araba gormek imam nablusi, imam nablusi rüyada araba sürmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Arı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Araba Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.