Anasayfa
23 Haziran 2023, 17:13
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda annemin öldüğünü duyuyorum ağlıyorum bağırıyorum kısa bir süre sonra eve annem geliyor neden yalan söylediniz diyorum ölecek annen hasta diyorlar neden çıkardınız hastaneden diyorum bir sey söylemiyorlar ama içimden bir ses maddi sorunlar olduğunu söylüyor soruyorum hastalığın ne olduğunu kesin bir şeyde söylemiyorlar ve uyanıyorum


Cevap: Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

arifselim
Rüyada ölüm haberi almak hayırla yorumlanmaz. Bu tür rüyalar genelde gelecek olan sıkıntıların habercisi olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya, sorunların katlanarak büyüyeceği, kişinin umutsuzluğa düşeceği, güzel günlere ve mutlu yarınlara olan inancını yitireceği anlamına gelir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Yorum: Rüyada annenin öldüğünü duymak.

Kayıtsız Üye
Merhabalar.Hayır olsun, rüyam da annemin ameliyat sonrası öldüğünü duyuyorum.Anneme çok bağlı olmama rağmen hiç anlamıyorum sadece üzülüyorum.Rüyam da babamı da görüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Allah razı olsun şimdiden.


Yorum: Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

arifselim
Merhaba. Bu rüya hayatta olan birisi için uzun bir ömür yaşamaya tabir edilir. Annene olan düşkünlüğünün ve ona olan sevginin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam merhaba
ben ailemden 8 aydır ayrı yaşıyorum. Başka şehirdeyim. Aramızda hiçbir problem yok. İş bulamazsam yanlarına dönmeyi düşünüyorum. rüyamda birşeyleri araştırırken sıkıntılı bir duruma girdim. istenmeyen birşeyler buldum. ve beni susturmak için zorla bir işe girmek durumunda biraktilar. maaşı iyi bir işti. sözleşmeyi imzalayacağım odaya girmeden önce annemin ölüm haberini gazete gibi bir yerde okuttular. nedense öncesinde içimde anneme bir şey oldu hissi vardı. hocanın yanına girdiğimde hüngür hüngür ağlayarak ben neden 8 aydır burdayım daha anneme sarılacaktım diye nefessiz kalana kadar ağlayıp uyandim. lütfen yardımcı olun bunun anlamı ne. annemler bugün yola çıkacak. tatile gitmişlerdi evlerine dönecekler.


arifselim
Merhaba. Bu rüyan ancak senin onları özlediğine yada düşündüğüne alamet eder. Bu tür rüyalardan kötü veya olumsuz bir mana çıkarılmaz. Bazende ölüm haberi almak insanın hoşuna gitmeyeceği bir şey işitmesi anlamındadır demişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabbalar ben rüyamda annemin ölüm haberini duyuyorum ağlıyorum amma ailen ağlamıyor yemek yiyorlar kendi kendine diyorum bunlar neden ağlamıyor sevmiyorlarmıydı annemi diyorum sonra kapı çalıyor annem başkalarıyla eve geliyor ben seviniyorum anneme sarılıyorum

Okudunuz mu?  Annem rüyasında beni görmüş

Bunu nasıl yorumlarsınız teşekkür ederim şimdiden


arifselim
Merhabalar. Bu rüya annen için uzun bir ömür yaşamasına işaret eder. Kötü ve olumsuz bir anlamı yoktur. Ona olan sevgine ve düşkünlüğüne de alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Arzu47
Rüyamda Annemin öldüğünü haber alıyorum gece sosyal medyaya annemi kaybettiğimi yaziyorum.ertesi gün tek tek 1 2 arkadaşim geliyor bir agliyorum bir duruyorum rüya boyunca elimde kirmizi bir erik var onu iyiyorum.evde bitek ablam var o aglamiyor elinde elma var onu iyiyor.Ağliyorum sessizce anne diyorum ama ortada ne cenaze var nede ailemden baska kimse ağlayarak uyandim .ne demektir çom etkilendim.bu arada rüyadan uyandığımda sabah 7 idi safak yeni acmisti ve gercekten agliyordum


arifselim
Rüyan oldukça hayırlı ve anlamlıdır. Eğer annen yaşıyorsa uzun bir ömre sahip olmasına işaret eder. Senin ve ablan için hayırlara, başarılara, terfi ederek yükselmeye ve çevresinde de oldukça sevilen olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam iyigunler ben annemin yuksek biyerden düştüğünü gördüm ve ben tutamadim elini ve yanımdaki insana dilim tutuldu annem düştü diyemedim konussmadim agliyodum bagirmak istiyodum bagiramadim dustugu an kurtarmak isdetim yapamadim bu rüya hayra olsun hocam size zahmet yorumlarssniz


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya ya gören kimse için yada rüyada düşen kimse için yorumlanabilir. Beklentilerinin karşılanmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına ve bazende maddi açıdan kaybedeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu rüyayı birkaç gün önce gördüm rüyamda okuldaydım annemin öldüğünü söylediler anneme çok düşkün olmama rağmen sadece üzülüyordum yani kısacası rüyamda annemin öldüğünü duydum uyandığımda ağlıyordum bunun tabiri nedir söylermisiniz şimdiden teşekkürler


arifselim
Annen içinde senin içinde kötü bir rüya değildir. Annen için uzun bir ömrün işareti olarak tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise ölüm haberi almak üzücü bir haberin alınmasıdır demişlerdir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş böceği Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Evde misafirler vardı eşim ise susuyordu neyin var diye sordum bisey demedi sonra arkadaşı ona sordu, bana Annemin ölüm haberini arkadaşı verdi sonra ben ağlayarak dışarı çıktım iki mahalleyi turladim sonra eve geldim cami tiklattim ama yengem dedi ki birisi yalan haber çıkarmış sonra annemi gösterdi. Uyandıktan sonra bile kalbim hızlı atıyormuş gibi hissettim. Çok etkilendim öldü denmesinden


Tohat
Rüyanızda size yalan söylendiğini duymanız gerçekte karşılaşacağınız zorlukları ifade eder ki bu durumu kolay ve kısa bir süre içinde atlatarak normal hayata döneceksiniz. Allah daha iyisini bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda önce kardeşimin sayıklayarak uyandığını goruyorum ve korkuyorum .sonrasında babam arıyor.ve aynı anda dışarı çıkıyorum hava karlı ve annemin öldüğünü görüyorum.ayni anda babam telefondan haber veriyor annemin öldüğünü.ben de sokakta feryat figan agliyorum.komşular toplanıyor.çok etkilendim sizce anlamı nedir.hayir mı şer mi


Tohat
Merhaba. Rüyanız inşAllah hayırı işaret eder. Rüyada gördüğünüzün tam tersi gerçekleşecek bir durumdur. Yani annenin sağlık sorunuyla uğraşmayacağı, sıhhatli ve afiyetli bir ömürle birlikte uzun bir hayata sahip olacağı şeklinde tabir edilir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada araba kazası görmek

Kayıtsız Üye
Hocam ailemden ayrı yaşıyorum başka şehirde rüyamda kardeşimi yaşadığım ydrde görüp şaşırıyorum beni ziyarete gelmişler sanıyorum kardeşim beni görmezlikten gelip benden uzaklaşmaya çalışıyor soruyorum ne işin var diye ağlayarak annemin öldüğü söylüyor ben de çok üzülüp haykırarak ağlamaya başlıyorum çok ağlıyorum yorumlar mısınız


arifselim
Allah hayırlı uzun ömürler versin. Öncelikle annen için uzun bir ömrün işareti olarak yorumlanır. ayrıca bazen rüya sahibi için üzüleceği ve ağzının tadının bozulacağı bir haber alacağına işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğünün hayrını dilemeli ve Allah’a havale etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda kardeşimle beraber arabadaydık böyle saklama saklama gidiyoruz annemin ölümünü haber alıyorum ama biri gelip oldu demiyor kardeşimi yolda bırakıp gidiyorum annemin mezarını aramaya ararken kayboluyorum ama buluyorum mezarının yanına geliyorum ben merdivende oturmuş Bi açık camdan annemin mezarına bakıp ağlıyorum hıçkıra hıçkıra arkadaşlarım filan destek oluyor ağlayarak uyandım daha sonra sabah namazından sonra tekrar uyudum yine aynısı annemin ruhu yanımıza gelmiş bizimle konuşuyor çok mutlu gitmesin diye elimizden geleni yapıyoruz ama Bi anda gidiyor cüzdanımda bir sürü kağıt para yine ağlıyorum bıraktı bize diye iyi ya da kötü yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Ahtapot Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Annenin ölümünün haberi gerçekte ne kadar üzücü gelse tam tersi olarak rüyada böyle görmek büyük sevinçlere ve hayırlı gelişmelere yorumlanır . Ayrıca uzun ve hayırlı bir ömre tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben akşam annemle ufak tartışmıştım bana beddua etmişti ettiği beddua içinde ağlamıştım sonra uyudum gece rüyamda anneme ;kahverengi bir atın üstünde kızgın genç bir adam saldırmaya çalışıyordu bende annemi o atlıdan korumaya çalışıyordum ve koruyordumda sonra rüyamda annemin öldüğünü söylüyorlardı bende çok üzülüyordum ve ağlamaya çalışıyordum ama içime atıyordum ve bir türlü gözümden yaş akmıyordu ama çok derin üzgündüm ve içimden ağlıyordum.hayr olsun yorumunuz için Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyandaki ayrıntılar farklı tabirlere sahiptir. Arkadaşların arasında oluşacak husumetin ardından küslüğe ve ardından kıymetini bilerek daha sıkı bir bağa sahip olacağına ayrıca aileni gururlandıracak başarılara imza atacağına ve hatalarını telafi edeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi)

o_korkmaz
İyi günler dilerim, sizinle etkilendiğim bir rüyamı paylaşmak isterim müsaadenizle..
Rüyamda şuan hayatta olan annemi ölmüş olarak tabutta gördüm. Üzüntülü ağlamaklı olarak başında dururken içeriden oğlum diye seslendiğini duydum. Bunun üzerine son bikez görmek için tabutu araladığımda karın kısmının altı sargılı, üst kısmının açık olduğunu gördüm. Annem deyip elini tuttuğumda o da kalkmak istedi. Kaldırdım sarıldım ona, ‘annem üzülme ben de ölünce orada görüşürüz’ gibi bişeyler söylerken ağlarken uyandım. Acaba nasıl bir anlam ifade edebilir? Yorumunuzu hayırlısıyla bekliyorum


Tohat
Hayırlı günler. Gerçekleşmiş veya gerçekleşecek bir kırgınlığın içe atılması ve dillendirilmemesi anlamına gelir. Annen tarafından bir konuda incinecek fakat bunu onu kırmamak adına söyleyemeyeceksin. Geçici ve basit bir durum olmasından dolayı tatlıya bağlanacak bir mesele olarak kalacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm rüyamda abimin bir binanın en üst katında annemin boğazını kestiğini farkettim ama annemi göremedim annem olduğunu biliyorum sonra ağlamaya başlıyorum diğer abimi çağırıyorum gel diyorum annem öldü diyorum ama bağırarak ağlıyorum iki merdiven çıktım orda uyandım şimdiden çok teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada ağızdan necaset çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Uzun sürmeyecek bir dar sıkışıklığına, madden elinin daralacağına bu durumu çok büyütmemen gerektiğine çünkü her şeyin en kısa sürede yoluna gireceğine, annenin her durumda yanında olacağına, sıkıntılarını unutturacak güzel gelişmelerin olacağına delalet etmektedir. Allah en iyi bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
S.aleykum hocam sabah saat 05.30 rüyamda annemin öldüğü haberini alıyorum haberi aldığım da hava aydınlıkti bir akrabanın arabasıyla hemen yola cikyoruz hava karanlikti.ben bir an önce annemi görmek istiyorum birisiyle disari cikiyorum ama bir turlu gidemiyorum annemin öldüğü eve kalabalık cafe kahvehane gibi bir yerde oturuyorum ağlıyorum ama gidemiyorum ben ne yapacağım diye düşünüyorum yanımda ki birisine 6 aylık oğlum var annem 2 aydır görmedi deyip agliyorum bor ortamda muhabbet geciyor olecegine dair bir belirti varmiydi diye enistem de var deyince hep birlikte ona bakip soruyoruz o da saclari beyazlasmaya baslamisti diyor.rüyamın dahası da var ama net olarak bazı yerleri aklıma gelmiyor.teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Ayak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı olayların umduğun gibi gerceklesmemesinden dolayı üzüntü içerisine girebilir ve bu durumu kafana takabilirsin. Böylelikle hayatın düz bir çizgide ilerlemediğini arada engellerin de çıkabileceğini tecrübe edebilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda annemin hasta kalp hastalığı olduğunu öleceğini gördüm ablam annemin koluna girmiş ağlıyordu bende bağırıyordum ben sana kalbimi veririm sen ölmeyeceksin Allah benim ömrümden alsın sana versin diyordum sonra anneme sarıldım sanki bir beyaz ışık oldu annem iyi oldu ben yürürken konuşurken zorlanmaya başladım çok korktum uyandım sebebi nedir 😞


Tohat
Merhabalar. Bazı haberler alabilir ve müteessir olabilirsin. Kafana takmaman gereken bu durum geçici bir duyum olacaktır. Her şeyin tez zamanda yoluna gireceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Hocam iyi günler rüyamda köye gidiyoruz biz anneannemlerdeyken annem evden komşuya diye gidiyor. Daha sonra köyde biz inekler görüyoruz ben misafire çay yapmamak için dedeme kızıyorum biraz. Akrabamizin bebegini seviyorum ama 1 2 ayluk bebek aşırı şişman. Sonra yemek yerken bir haber geliyor dedeme annemle ilgili. Ben anneme çok düşkün olduğum için başta bir ağlama krizi geçiriyorum. Dışarı çıkıp herkese soruyorum annem nerde diye onlar da kesin değil ama göldeymiş bulamamışlar diyorlar. Kırmızı bir ayakkabı giyiyorum sonra uyanıyorum

Okudunuz mu?  Acaba normal bir rüya mı yoksa istihare den kaynaklanan bir rüya mı?

Tohat
Hayırlı günler. Bir çok hayra işaret olan bir rüyadır. Rüya sahibinin mutlu olacağı sevinçli gelişmelere ve uzun ömrüne, kısmetinin açılacağına ve bununla birlikte hayatının daha iyi seyredeceğine, eğer rüya sahibi bir bayan ve bekarsa evliliğine erkekse mal ile de tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada annenin öldüğünü duymak, rüyada annesinin öldüğünü duymak, rüyada annemin öldüğünü duymak

Bu kategoride yer alan Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.