Anasayfa
7 Nisan 2023, 4:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Annem rüyasında beni görmüş

Annem rüyasında beni görmüş

Kayıtsız Üye
Merhabaler,

annem beni gece rüyasinda görmüs: Güzel bir esmer Erkek benimle evlenip beni götürmüs… Hayirdir inshAllah, bunu yorumlarmisiniz?

Allah Razi olsun!


arifselim
Merhabalar. Bu rüya kişinin durumuna göre çok farklı manalara işaret eder. Genel olarak bu maddi manada kazanmaya, rızka ve hayırlı kısmetlere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir. Allah sizden de razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ayı ve köpeğin kovalaması

Cevap: Annem rüyasında beni görmüş

Kayıtsız Üye
1.Hocam annem beni rüyasında görmüş elimde kabenin resmi varmış .
2.ben rüyamda ablam.ben teyzemin kızı mağazada oluyoruz ve ben elbise deniyordum beyaz ve kırmızı ve daha Sonra annemin teyzesinin oğlu ben ablam teyzemin kızı deniz görüyoruz kenarından ve daha sonra denizin ustunde koşuyoruz sonra ben diz ustu cokuyordum ama su akıyor ayagimizin altin dan ve biz koşuyoruz islanmiyorduk.yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Atmak Görmek (imam nablusi)

Cevap: Annem rüyasında beni görmüş

arifselim
1- Rüya tabir edilmesi için etraflıca izah edilmelidir. Genel manada hayırlı bir rüyadır inşaAllah.

2- Bu rüya korkularınızdan kaçmak için fırsat aradığınıza işarettir. Ayrıca güzel bir deniz manzarası görmeniz manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek

Kayıtsız Üye
Annem beni rüyasında görmüs. Benim sevgilim var 3aydır cıkıyoruz ve anneminde ilk günden bellidir haberi var. Anneme rüyasında ‘biz dün sevgili olduk’ dedigimi söylemisim. Sanki 3ay önce degilde dün. Cok ilginc. Ve tasadüfe bak sevgilimnan birkac gün öncesi kavga eddik ayrılık derecesine geldi son durum. Tabi bu rüya konusuyla hicbir alakası yok kavgamız baska bir sebepden. Rica edsem bir anlam verebilirmisiniz buna. Sevgilimle kavga ediyorum aramız halen daha düzelmedi ve 3-4gün sonra annem rüyasında beni görüyor. Biz dün sevgili olduk diyorum anneme. Acıklayıcı olayım diye iki kere yazdım. Sizce nedir bunun acıklası rica edsem sizden yardımcı olun bana. Tesekkur ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Aş Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu rüyaların anlamı ancak yaşadığın şeylerin rüyaya bir şekilde yansımasından ibarettir. Zaten rüyaların yüzde doksanı bu ve benzeri şeylerden dolayı görülür ve özel anlamları olmaz. İnsan çok etkilenmiş olması bunun sonucunu değiştirmez. Rüyalara çok takılmak son derece yanlıştır. Hayırlısını dileyin bu yeterlidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ay Üstünde Arapça Yazı Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar annem beni rüyasında görmüş rüyada halam haca gidiyormuş annem bir ip vermiş halama demiş ki bu ipi götür orada niyetler kabul olur kızım evlenecek mi demiş annem içinden de diyormuş ki acaba evde mi kalacak ben merak ettim acaba evde mi kalmaya işaret

Okudunuz mu?  Rüyada ay ve yıldız görmek

Tohat
Merhabalar. Eğer rüya sahibi kızı ile ilgili gördüğü durumu aklına takan biriyse üzerine düşünmeye gerek olmayıp bilinç altı rüyası olarak kabul edilir. Öte yandan rüya hayırlıdır. Zira kız görmek berekettir, zenginliktir, ferahlık ve esenliğe müjdedir. Kişinin önünün hayırlı gelişmelere gebe olduğu kabul edilir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Asma Görmek (imam nablusi)

annem rüyasında beni görmüş, rüyada annem beni görmüş

Bu kategoride yer alan Rüyada Ayak Kesilmesi Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem rüyasında beni görmüş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.