Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir? Rüyada ailemden birinin kaçırılmasını görmek ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
Rüyada kaçırıldığını görmek, çevreniz ya da çevrenizdeki birileri tarafından kontrol edildiğiniz anlamına gelir.
Bir kaçırılma sahnesine tanık olmak ise, beklenmedik haberleri simgeler.
Düşmanlarına galip gelmeye, işinde göz kamaştırıcı basanlar elde etmeye işarettir


Cevap: Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
güzel bir açıklama yaptınız yorum için teşekkürler rüyamın anlamını öğrendim

Ablamın cocugunun kacırıldıgını gördum ne anlama gelmektedır…


Cevap: Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir?

arifselim
Bu tür rüyalar genellikle verilen emeklerin bir anda boşa gitmesine tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda komşum bana cicek hediye ediyo ve benim yanimda kardeşim oluyo ikisini birden tasiyamayacagim için arkadaşım kardeşimi aliyo bende cicegi ben onden gidiyorum ve arkama baktığımda onlar olmuyo arkadaşımın ismiyle sesleniyorum birkaç seslenmeden sonra yanima geliyor fakat yalnız kardesim yanında olmuyo ve onu bana vermeyecegini soyluyo bu rüya ne anlama geliyor acaba


arifselim
Rüya anlatılırken hiç olmazsa kişi cinsiyetini, evli olup olmadığını ve benzeri bir kaç bilgi paylaşılırsa bizde o zaman doğru bir yorum yapılabiliriz. Bu durumda sana ancak çok genel bir yorum yapabilirim. Bu rüya sevinmeye ve mutlu olacağın gelişmelere alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kardesim kacirliyo beni bir telefon ariyo adam kardesimin yerini ve kaciranin telefon numarasini soyluyor ama ben anlamiyorum sadece telefon numarsini anliyorum anneme soyluyorum annem tepkisiz kaliyo daha sonra babam elinde telefonla oturuyo arayin polisi niye aramiyosunuz diyorum O sirada polis geliyor kardesim disarda baska bir polis arabasinin içinden inip kosarak geliyor kapiya cikiyorum kardesimin bir elinde dondurma bir elinde oyuncak var. Sonra kardesimle markete gidiyoruz. Markettekasiyer bize kotubi sekilde bakiyo. Sonra kardesime onu kaciranin kim olduunu soruyorum. O da bana- kendini kaciran kisinin bir buyucu olduuunu soyluyor. Bana herkesten yuksek bagirabilecegimi soyledi -diyor. Ondan sonra marketin içinde uzun dikdortgen seklinde bir masa var masanin etrafinda kadinli erkekli bir grup var ayakltalar galiba kutlama gibi bisey yapiyolar. Masanin basindauc/dort tane bos su sisesi var. Ordakikadindan su istiyorumkadin banasuyun olmadiini ve kardesimi gonderip depodan alabilecegimi soyluyo. Kardesim de gitmek istiyo ben birakmiyorum. Buyucu marketin içinde (kasiyer)ve onun yanindaki zaayif boyu kisa bicocuk kardesimin elini tutup cekmeye calisiyo ordaki kadinlara nolur bucocugu tutun burdan cikmamiz lazim diyorum. Sonra cikiyoruz dik bir yokustan yukari cikiyoz. Bu kadar. Lutfen yorumlar misiniz:((((

Okudunuz mu?  Rüyada Anahtar Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyanın her iki bölümü de kardeşin ve senin içinde hayırla yorumlanır. Hayatınızda önemli ve köklü hayırlı değişiklikler olacağına, huzura ve özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda babam kaciriliyor ve bir evde esir tutulmaya basliyor arada kiyafet almaya geliyorlar ama babam çok uzakta bize ulasamiyor sarilmak istiyorum sarilamiyorum sürekli agliyorum bu ruyaysa uyanayim diyorum annem herkes perisan herkes babami bekliyor iyi olmasini kacip kurtulmasini. Sonra bir adaya donusuyor bulundugum yer dedemle birbirimizi oldurmeye calisiyoruz sürekli kosuyoruz sonra 2 tane kadini olduruyorum dedem de oluyor çok kotu bir kabustu gördüğüm sekilde aktaramiyorum ama çok icim sikilarak uyandim ne anlama geliyor lütfen cevap verir misiniz


arifselim
İlk olarak bu rüya gerçek hayatta takip edilmek manasındadır. Ancak sonu ferah, huzur ve kurtuluş gibi güzel manalara işaret eder. Öldürmeye çalışmak ile öldürmek çok hayırlıdır. Bu iyilik etmeye ve destek olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kızlarım kacırıldığını gördüm çok ağlıyordum 8 yasındaki kızım bir saat yalnız kalıyor ben isten gelene kadar acaba bunun endişesi olurmu bu tür ruyaları çok göruyorum


arifselim
Bu tür rüyalar tam tersine yorumlanır ve sana hoş gelmese de çok hayırlıdır. Bu rüya senin için önemli bir sıkıntının geçmesine, evlatlarının güvende olmasına ve Allah’ın izniyle güzel günlerin gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda başka sadece kafadan rahatsız kisilerin oturdugu bir mahalede oturuyorduk evimizde farlıydı ilk önce komsumuzun kacrlmasna tanık oldum ve ertesi gun bize geldiler arabayla evimizin iceri girdiler biz annem babam ve ben misafir odasnda girdiklerini gördüğümuzde gayet sakindik sadece ben biraz endişeliydim icerde uyuyan kardeşimi içerde odasnda uyuyan küçük kardesimi kaçırıyorlardı annem ve babam hiç bisey yapyodu ve sadece ben çaba gosteriyordum. Adamlar yere sise atıp cam siseyi kırdıler içinde kokuyu koklamamı istediler bende koklamadım nefesimi tutuyordum sonra ise kardesimin yanına iceri girdim kardesimi kuvette bir suya koymuslardı sonra kuvvetten onu alıdılar gittiler ve bana giderken şimdi sıra sende seni kaçıracagız dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

arifselim
Bu rüyada olumsuz bir tabir yoktur. Bu rüyayı gören kimsenin gerçek hayatta bazı korkularının ve endişelerinin olduğuna ve bunlarla zihninin meşgul olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir kalabalik cete ailesiyle karsi karsiyayim kadin pazarligi yapiorlar benimde karimi kaciriyorlar onlari bulmaya calisirken sürekli bu cete karsima cikiyo sanki her an nefesleri ustumde gizlensem dahi beni buluyorlar kavga ediyorup kaciyorum beni gene buluyorlar sonra esimi buldum sakladim sonra benim pesime dustuler oldurceklerdi beni korkmaya basladim kimseye soliyemiyordum bunu bir kaç yil oncede simdide aynisini gördüm yorumlarsaniz sevinirim tskler…


arifselim
Aile veya eşinizle aranızda olan bir takım sorunlar olduğuna ama Allah’ın izniyle tüm sıkıntılara rağmen bunun üstesinden geleceğinize dair size güzel bir işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Biryerdeyiz iki çocuğum ile sonra 4 yaşında ki kızı mi kaybettim ariyorum buldum bir odada birsürü kız var seki gibi birseyin altın da elleri bağlı kilodu yok hemen ama bir şey yapamamislar aldım kizimi çok etkilendim anlami nedir


arifselim
Rüyasında çocuğunu kaybettiğini ve daha sonra bulduğunu görmek çok hayırlıdır. İnsana rüya hoş gelmese de, ferahlığa, huzura ve mutluluğa ulaşarak sıkıntılı dönemini geride bırakacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda hep kardeşimin kaybolduğunu görüyorum 3 kez gördüm birinde otoparkta birinde oyun parkında birindede okulda kayboluyor birde bir kez kaçırılıyor bunun anlamını bilemiyorum.Açıklar mısınız lütfen?


arifselim
Bu rüyadan endişe edecek bir şey yoktur. Ancak bu genellikle eğitimi ile ilgili olarak ve aile içerisinde yaşanacak bazı ikilemlerin bir işareti olarak tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben 22 yasindayim. Bekarim. 6 yaşında kiz kardesimi babamlarin köyden bir adam kaciriyor. Bagirmak istiyorum ama sesim cikmiyor. Tepe gibi bir yerden kaciriyor kardesimi biz anayoldayiz.Ama ben onlari goruyirum kardeşimi bindirdigi arabanin plakasini aliyorum. 40 NON 40 diye bir pLka. Polise ulasiyoruz . Nasil oldugunu anlamadim . Diger kardrsimle kendimizi o adamin aracina binerken bulduk. Sonra ona polisi aradigimizi ve kacamayacagini soyledik. Diger kardesime aracin el frenini çektirdim ve kontagi aldirdim. O sirada babam geldi. Babama bir yumruk vurdu o adam. Sonra babamda vurdu ve bayildi. Kardeşimi kucagina aldi arabadan. Korkuyla uyanmisim.

Okudunuz mu?  Rüyada Atatürk'ü görmek

arifselim
Bu rüyanın en açık yorumu, içerisinde ailece bulunduğunuz sorunlarınızın olduğuna ve bu sorunları çözmek için atacağınız bazı adımların olacağına tabir edilir. Sonunda Allah’ın izniyle aşılacak olan engellere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam

Rüyamda eşimle yeni ev almışız yahut evi baştan sona her türlü yenilemişiz,evin yapıt taşları çok sağlam,karşılıklı iki oda kapısı vardı alt eşiklerine baktım kalın mermerle yenilenmiş,yarım adım yükseklikteydi,o kapıdan birine girdim yatak odası bütün eşyalar yeni şaşkınlıkla sevinç bir arada yaşadım,gardrop içinde iki puset vardı biri kız,biri erkek bebek içinmiş,daha bir şaşırdım içeriye son kez göz gezdirirken odanın arka kapısından huzurlu bir şekilde çıktım
Selam ve dua ile….


arifselim
Aleykum selam. Ev almak veya evini yenilemek hayırlı ve güzeldir. Genel olarak bu rüya, hayırlı haberler almak anlamına da gelir ve rüya sahibinin işinde hayal ettiği şeylere ulaşacağına tabir edilir. Toplumda sayın olmaya ve sevilmeye de delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kendi pastanemde calisiyordum.amcam 4yasindaki erkek yigenimi getirdi.o kapida duruyordu.birden kacirildi.kaciran bir adamdi.ama bizim aileden biriydi.ben yigenimin kacirilmasina çok fazla uzuluyordum.icimde sanki kardesim kacirilmis gibi bir his vardi.onun için çok korkuyordum ona bir şey olacak diye.daha sonra onu aramaya ciktim.beyaz bir arabanin içinde bir adam yigenini buldum dedi.bnde arabaya bindim.yigenimi bulduk.ama kafasina siyah çöp poşeti geçirmişlerdi. Bn onu gorur gormez poseti basindan aldim ve ona sarildim.seni çok seviyorum.hic birakmicagim korkma dedim.ve tekrar pastaneye döndük. Onu bulduğum için çok mutluydum.


arifselim
Her ne kadar bu tür rüyalar insanı çok etkilese de hem gören kimse için hemde kaçırılan kimse için hayırlıdır. Allah’ın izniyle güvende olmasına ve artık bazı şeylerde kararlarını kendisi vereceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İki gecedir rüyamda 7 yaşındaki kizimn birileri tarafından evden kaçırıldığı fakat tekrar eve hırpalanmış şekilde bırakıldığını korku icndekızım geldiğinde bu evden gidelim dediğini görüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ayet görmek

arifselim
Sevdiği kişileri kaybetme korkusu yaşayan rüya sahibinin, çok sıkıntılı zamanlar geçirdiğine tabir edilir. Bu tür rüyalar genellikle psikolojik açıdan değerlendirilir ve Allah’ın izniyle bu sıkıntılı dönemin geçmesine işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda, annemle disarda bir yerde lavaboya gidiyoruz ve annemi birileri pencereden doğru kaciriyor. polise gidiyoruz hemen ama polis çok fazla ilgilenmiyor. basta tüm aile fertleri cesitli yollarla annemi aramaya baslamisken, bir süre sonra sadece kiz kardesim ve ben ciddi olarak isin pesini birakmiyoruz ve seferber oluyoruz. hatta babam bile daha cekimser davraniyor. kiz kardesime haber geliyor bir süre sonra birilerinden, anneni su aile kacirmis olabilir, öyle duyduk diye. o aileyi bulmaya doğru yola cikiyoruz. babam gitmemizi istemiyor ama ben çok sinirleniyorum. icimde büyük nefret ve öfke olusuyor annemi kaciran aileye karsi ve annem içinde büyük endise duyuyorum. sonra bize yine bir haber geliyor kücük bir not seklinde. üstünde beni kurtarin tarzi kisa bir sey yaziyor, annemin yazdigini anliyoruz ve kiz kardesimle hemen yola cikiyoruz. köylük bir yermis o annemi kaciran ailenin kaldigi yer. buluyoruz orayi. annemi buldugumuzda bakiyoruz ki basi acik ve dekolteli kiyafetler var üstünde, kaciran aile öyle giyinmeye zorlamis. çok agliyoruz. ardindan neden kacirdiklarini ogrenmek istiyoruz. ailede bir adam varmis, tuhaf, psikolojik sorunlari olan bir adam. onla zorla evlendirceklermis annemi. o kadar büyük öfke oluyo ki icimde, hepsine küfürler yagdiriyorum. arabalarinin üstüne serefsizler yaziyorum. babam gelip yazilari sildiriyo, yapma, bunu yapman doğru değil diyo ama ben bir türlu hirsimi alamiyorum.

(ben 24 yasindayim, cinsiyetim kadin)


arifselim
Rüyan hayırlıdır. Annen için iyi bir durumda ve güvende olmasına işaret eder. Aile içinde sorunların aşılmasına ve huzura kavuşmaya alamet eder. Kaçırılanı bulmak daima sonu hayırlı şeylere tabir edilir. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abimin evimize, yüzünü hatırlamadığım bir tanıdığın erkek çocuğunu getirdiğini gördüm. Çocuk çok eğleniyordu evimizde gülücükler saçıyordu. Fakat ben ve ailem çocuğun etrafındayken abimi göremedim. Abim çocuğu evine bırakmaya gitmiş ve sonra çocuk bizim eve geri geliyor bir şekilde abim ise kayıp. Biz o ailenin tekin olmadığını biliyoruz abimi kaçırdıklarını hissediyoruz rüya içerisinde.
İsim:nihal, cinsiyet:bayan,
Medeni durum:bekar
yaş:21,
rüyada hissettikleri:endişe,
rüyadaki anahtar kelimeler: abimin kaybolması,güler yüzlü bir erkek çocuk

Okudunuz mu?  Rüyada Antika eşya Görmek (imam nablusi)

arifselim
Böyle kısa ve öz bir şekilde kendini tanıttığın için teşekkürler. Çünkü rüyaların çoğu kişinin durumuna göre yorumlanması daha isabetlidir. Bu rüyanın en makbul olan yorumu aileninizin hanelerinde her kafadan bir ses çıkmasına ve aile birliği oluşmadığı için kişinin sorumluluklarının artacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda akşam kız kardeşimi markete yolluyoruz uzun süre gelmeyince aramak istiyorum ama telefonun evde olduğunu görüyorum cama çıkıp bağırıyorum o sıra da bir arabada otururken görüyorum yani kaçırıldığını bağırıyorum ama sesim çok az çıkıyo daha sonra balkonda antep fıstığı yiyerek ağlıyorum anneme beni kandırıyosunuz bişey olmadi kaçırılmadı şaka demi diyorum sonra babamın işte olduğunu babamı aramam gerektiğini söylüyor sonra balkondan bakınca aşağıda polis görüyorum ama konuşamıyorum daha sonra kardeşimi bir evde görüyorum adam saçını kısacık kesiyo oda evden kaçıyo sonra bir kızla gelirken görüyorum hemen aşağıya inip sarılıp öpüyorum merdivenleri çıkarken uyandım ne anlama geliyor acaba rüyam


arifselim
Rüyayı gören kişi yada görülen kişi için, hayatını daraltan, bunaltan ve sıkan birilerinden sonunda kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder. Kaçırılmak ve sonunda kurtulmak genellikle iyi olarak tabir edilen rüyalardandır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben (23),bekar,mezun olmak üzre olan bir bayanım. Kız kardeşim (6). Rüyamda kız kardeşimin kaçırıldığını gördüm. Devlet dairesi,hastane gibi bir yerde veznede idik. Kardeşim bir an da yanımdan kapıya çıktı. Arkama döndüm bir adam gördüm,kötü enerji aldım kendisinden. Son işlemi halledip kardeşimin yanına gittim ki kardeşim ve adam kaybolmuştu. Adamın kaçırdığına emindim. Yardım istedim polisi aradım,polis birkaç saat geçmeden bir şey yapamayacaklarını söyledi. Kendimce ordakilerden yardım istedim, kardeşim ve adamın bir minibüse bindiklerini söylediler. O yöne giden minibüse bindim şoföre anlattım durumu. Adamın indiği yeri bulduk indim,aramaya başladım yine birilerine sordum. Evini buldum, birileriyle kapıya vurmaya başladık. Kapıyı kırdık. Adam engel olmaya çalıştı ama evi aradım en son bir odaya girdim eşyaların,battaniyelerin altında bir hareket farkettim,kaldırdım onları ve kardeşimi buldum. Sonra adama ağır bir şeyle vurdum bağırdım. Birileri geldi dövdüler adamı sonra polis geldi yakalandı. Ama ben yine çabalıyordum adamın en ağır şekilde cezalandırılması için. Küçük küçük kesitlerle görüyorum,koşuşturuyordum cezalandırılması için sürekli birileriyle iletişim halindeydim. Ama sonucu göremeden uyandım. Birkaç yerde elde etmek istenen biri veya bir şeyler olduğunu işaret eder gibi şeyler okudum,açıkçası buna benzer şeyler yaşıyorum son zamanlarda. Bu yüzden rüyamla ilişkisini merak ediyorum. Hayırlara gelir inşaAllah, yorumlar mısınız ? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Tam dediklerinin tersi olarak bu rüya hayırlıdır ve insanın hayatında meydana gelecek olan çok önemli yeniliklere işaret eder. Kız kardeşin için ise olumlu manada olup güven içerisinde olmasına tabir edilir. Bir diğer yoruma göre ise, aksilik ve sorunlarından kurtulacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Canan Çelebi
Ben 44 yaşında eşinden ayrılmış, 21 yaşında bir kız çocuk annesiyim. 10 gün önce babamı kaybettik. Öldüğünden bu güne ilk defa babamı rüyamda görüyorum. Rüyamda babam kötü bir insan oluyor. Kızımı kaçırıyor. Arkasından koşup heryerde aramaya başlıyorum. Eski harabe bir yerde babamı buluyorum. Kıskıvrak babamı yakalıyorum ve kızım nerede? Kızımı ver bana diyorum. Kollarını ve kafasını elkerimle sıkıştırıp baskı yapıyorum. Ben deli gibi parçalanıp ağlarken babam hafiften gülümsüyor. Kızımı ver bana diyorum. Babam kızımı vermeyeceğini söylüyor. Dehşet içinde bağırıp ağlıyorum. Sonra uyandım. O sırada uyanıkkende içimi çekip sesli ağladığımı farkettim. İlk defa babamı rüyamda görüyorum. Ama kızımla ilgili bu rüya beni korkuttu. Ne anlama geliyor acaba merakta ettim. Babam benden bir şey mi istiyor. Aslında rüyalarımı hiç yorumlatmam ama etkisinden kurtulamadım. Siz yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın kötü veya olumsuz bir yorumu yoktur. Kızın için güven, selamet ve huzur anlamındadır. Baban için ise evet ona dua etmeye ve kabrini de ziyaret etmeye tabir edilir. Bundan başka da bir yorumu olduğunu bilmiyoruz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenim, eşi, eşinin kucağında bebeği varız ve etrafımız kuzenin kötü alacaklılarıyla çevrilmiş durumda. Rap şeklinde acı değil ama gizemli bir müzik çalıyor , kuzenim gelin ama gelirseniz çok kötü öldürürüm hepinizi der gibi birşeyler mırıldanıyor. Neyse etraf dönerken bir bakıyoruz eşi ve çocuğu kayıp ve bir tek iz yok. Sonra ben kedilerden yardım almaya çalışıyorum, hislerimle onlara soru sorup cevap almaya çalışıyorum ama nafile. İçimden bir ses gemi yoluyla kaçırıldıklarını söylüyor. Şimdiden çok teşekkürler, garip bir rüyaydı.

Okudunuz mu?  Rüyada aynanın karşısında insan silüeti görmek

arifselim
Bizim anladığımıza göre böyle bir rüya berrak ve açık değildir. Bu tür karmaşık olan rüyaları esasen tabir edilmez. Allah’a havale edin ve ondan hayırlısını dileyin bu en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam hocam
Ben 4yıllık evliyim, 32 yaşındayım bayanım ve çocuğum yok. Eşimi çok seviyorum bu rüyayı gördüğüm gün içerisinde bir olaydan ötürü eşim için içimden Allah razı olsun dedim isteyerek ve akşamı bu rüyayı gördüm.
Rüyamda camdan bakıyorum aşağıya, eşimi bir arkadaşımızın eniştesi ( normalde bakkal dükkanı var, yaşça bizden çok büyük çok bir muhabbetimiz olmayan biri,) babamın arabasında dövüyor ( araba gri ve renk baya belirgin, bu arada eşim güçlüdür o adam daha güçsüz bu arada içimden adam cinnet geçiriyor herhalde diyorum ) bende telaşla koşuyorum. Yakın ama çok uzak gibi yetişemiyorum. Adam eşimi rehin alıyor ve arabanın dışında bekliyor. Bende eşimden hiç ses gelmeyince çok meraklanıyorum ve aşağı iniyorum (ama nasıl iniyorum bilmiyorum hemen aşağıdayım) yaklaşırken yerde yeşil renk cam kırıkları görüp bir parçasını alıp sıkı sıkı tutuyorum ve bağırıp Adama hakaret ediyorum .sonra bir arabanın arkasından adama bakıyorum sırtı dönük bana, sesimi duyunca ilerlemeye devam ediyor yine sırtı dönük ve bir el ateş ediyor ve ben burada uyandım ilk defa böyle bir rüya gördüm .Acaba bu rüyanın yorumu nedir. Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. sanıldığının aksine çok güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüyada dövülen kişi o kimseden hayır, iyilik ve destek görmesine yorumlanır. Bazende yabancı birinden iyilik görmeye tabir edilir. Aksilik ve terslik sanılan şeylerin aslında hayırlı olacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin ismini söyleyip o bizim elimizde diyen iki adam evime zorla girip onun bize 24 milyar borcu var o artık bizim diyor ben onlardan Birinin sırtıni yaralayip kavga ediyorumve daha kalabalik oluyorlardi


arifselim
Bu rüya sahibi için ve ailesi için iyi olarak yorumlanmaz. Çok gergin ve sıkıntılı günler geçireceğine, huzurunun ve tadının kaçacağına işaret olarak tabir edilir. Siz yinede Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Adam Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayirli aksamlar,
rüyamda tuvalete gittim ve tuvaletteki havalandirma penceresinden uzanan soluk benizli bir el gördüm korktum tuvaletten ciktim ve kapiyi kapattim. Sonra annem ne varmis bakayim diye tuvaletin kapisini acti ve ayni eli gorunce korkudan geri cikti ve tuvaletin kapisini kapatti. En son ablam korkmadan tuvalete girdi ve o uzanan eli tuttu. O el ablami havalandirma bosluguna cekti. Bunu gorunce kafami camdan iceri soktum ve soluk benizli (gri renkli gibiydi) ciplak dev bir adamin ablami kucaklayip goturdugunu gördüm. Ablami kurtarmak için pesinden gitsem mi gitmesem mi diye ikilemde kaldim ve o sirada korkuyla uyandim. Yorumlar misiniz. Tesekkur ederim


arifselim
Hayırlı günler. Hem rüya sahibi için hemde aile bireyleri için onları göz hapsinde tutan ve kendisinden rahatsızlık duydukları birisinin varlığına işaret olarak tabir edilir. Genellikle içinde bulunulan sıkıntılı durumun işaretidir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Istihare yattim rüyada erkek yegenimi amcamin eşi kaçırıyor fakat geri getiriyoruz nerden kaçırdı falan diye endişeleniyoruz sonra bakıyoruz ki evin altından boşluk bir tünel gibi bisey var aynı zaman bizim evin altında da tünel varmış


arifselim
Hem kaçırılması ve hemde tünelin görülmesi hayırlıdır. Hayatında olan belirsizliklerin çözülmesine yorumlanır. İstihare açısından ise rüyaya değil senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissine bakman gerekir. Bu his sana en isabetli işaret kabul edilir.


Kayıtsız Üye
iyi akşamlar rüyamda dükkanimda işiklar kesilmiş .komşum geliyor dişari çikiyoruz birlikte .sinra geri dönücem karanlikta dönemiyorum dükkana pasajda üst katta bir yerim daha varmiş oraya çikiyoruz..oda gibi bir yer yemek yenip tabaklar birakilmiş onlari topluyorum.küçuk sandalyeler var üst üste odada.o ara camdan bakiyorum bir grup var dışarda terorist gibiler..geniş kanaxilasyon kuyusu gibi bir yere insanlari toplu olarak tikiştirmişlar..çok ürktüm .onlarin iceri geliceni hissedip aşagi iniyorum..Hangar gibi bir yerde oluyorum oraya siğinmiş bir dunya insan var..

terörist başi burden yanimda oluyor.içimde korku var ama dimdik duruyorum belli etmiyorum..kolumdaki bilekligi tutuyor kesip alirken,o işine yaramazki tespih yapamazsin onu diyorum o sira erkek yegenim Muhammed bana destek olduğunu belli etmek için gelip bana sariliyor.ona bişe olmasin diye kisik sesle defol git diyorum defalarca ama gitmedi..ićim korku dolu ama siğuk kanliyim.ama Muhammed için korkuyorum kendim için degil..

Okudunuz mu?  Rüya Tabiri: Rüyada Pişirmek Görmek (imam nablusi)

o an kurtaticilar geldi duye bir ees duyup şukrediyorum..adamlar birden kaçiyor..kurtarici olanlar geldiği sira kiz kardesimi göruyorum yanimda..onu emniyette olsun diye kurtaricilarin yanina itiyorum ve yegenimi ariyor gözüm ama yok avaz avaz kslabaliga Muhammed diye bagiriyorum yok ..biri diyorki onu kaçarken kötüler götürdü..resmrn cildiriyorum ağlamaktan kendimi duvarlara vuruyorum..

sinra diyorumki bu adamlar bizi kurtatmaya geldigine göre beni de korurlar yegenimi kaciranlarin pesinden gitmeye karar verip dönüyorum kurtariciyla göz göze geliyorum heybetli sakalli düz bir insan .ve o an uyandim korku ve panik içinde çok etkilendim.ćok uzun oldu ama tabir edebilirseniz sevinirim.Hayirli geceler diliyorum


arifselim
Hayırlı günler. Gerçek hayatta rüya sahibi için çeşitli tedbirler almasına, tedirgin olduğuna, yeni tanıştığı ve yeni girdiği ortamlarda insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda daha çok insanlardan uzak geçecek bir döneme tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ali ALTIN
Rüyamda kiz kardesim annem babam ben bir yolculuğa çıkmak için toplanmışız. yeni bir araba almış babam. Güneş yeni batmış eşyaları arabaya koyarken hızlı bir mahlukat anneme doğru koştuğunu gördüm annemin yanında idim mani olmak için uğraştım, anneme seslendim ama mahlukat annemi aldığını gördüm. Zaten hemen uyandım. nedir bunun yorumu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.


arifselim
Bu rüya çevreden biri ile ağız dalaşı yaparak tartışacağına ve tedbir almak zorunda kalacağına işaret eder. Rüya sahibini kötü işlere bulaştırmak isteyenlerin farkına vararak onlardan uzak duracağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bekarım rüyamda kızım birileri tarafından deniz aşırı bir ülkeye kaçırılıyor sonra o ülkenin yetkilileri tarafından kızım bulunduğu haberi veriliyor uçakla gitmek gerekiyormuş kızımın babası halasının gidip almasını istiyor bende bize aracılık eden bir birilerini buluyorum kendim gitmek istiyorum yorumlar mısınız teşekkürler


arifselim
Kendi çocuğunun bu şekilde kaybolduğunu görmek genellikle rüya sahibinin gerçek hayatta bazı endişeleri olduğu manasındadır. ayrıca sonu ferah, huzur ve rahatlık olan sıkıntılı bir dönemin geride bırakılacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ali Aykaç
Merhabalar benim adım ali ,Otel gibi bir yerdeyiz bir geliyorum annemin ağladığını görüyorum iki ablam ve dört yeğenimin kaçırıldığını öğreniyorum peşinden bir telefon geliyor büyük ablam uşak da olduğunu söylüyor tam yola çıkarken ortanca ablamın manisada olduğu haberi geliyor ve ben ilk olarak ortanca ablamı kurtardığımı görüyorum araba ya bindirip onu eve doğru yollamaya karar verdikten sonra uyanıyorum ve hiç bir anlam veremedim beni aydınlatırsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Acaba normal bir rüya mı yoksa istihare den kaynaklanan bir rüya mı?

arifselim
Merhaba. Bazı yakın kimselerle bağların koparılacağına ve bazılarıyla ters düşeceğinize işaret eder. Bazı yorumculara göre de olumlu manası vardır. Maddi açıdan engellerin atlatılacağına ve ferahlığa kavuşarak sıkıntıların geçmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm Kardeş ben rüyamda eşimin kaçırıldığını görüyorum araştırıp kaçırıldığı yeri buluyorum bulduğum yerde
tanıdık insanlar oturuyor camdan baktığımda başka insanlarında kaçırıldığını görüyorum kaçıdaki gençle konuşup ikna ediyorum tam bu sırada uyanıyorum hayırdır inşaAllah


Tohat
Ve aleyküm selam. Var olan sorunların veya olacak olan sorunların çözümlenmesi için girişimlerde bulunulacağına ve bu sorunların hallolması için hiç beklenmeyen bir yerden bir şekilde hallolacağının görülmesi olarak tabir edilmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda bir at arabasının arkasında ayakta gidiyorum daha sonra meslektaşım olana bir kişi ve eşi de at arabasına biniyor. Onlarla konuştuktan sonra eşim geliyor kucağında kızımın 1 yaşındaki hali var ve bana işi olduğunu kızıma bakmam gerektiğini söylüyor. Kızımı tam kucağıma alacakken 70 yaşlarda soluk yüzlü bir kadın kızımı ben tutarım deyip benden önce alıyor ve bir otobüse biniyor. Ben de arkasından otobüse biniyorum. Kızımı kadının heryerinde arıyorum çantalarına bakıyorum ama bulamıyorum ve çok ağlıyorum. Kısmın ismini haykırıyorum. Hâlâ etkinindeyim.


Tohat
Merhaba. At arabasına biner halde kendini görmen her durumda rahatı sevdiğine ve hayal ettiğine işarettir. Çocuğunu kaybetmiş olman ise hasretini çekip durduğun kimseye ve yanında olmasını istediğin kişiye delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada birinin kaçırıldığını görmek, rüyada kardeşinin kaçırıldığını görmek, rüyada kızının kaçırıldığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada annenin öldüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada aileden birini kaçırılmış olarak görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.