Anasayfa
11 Haziran 2023, 13:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

İsrâ
ARS LAN

Rüyada arslan, zulme, şiddete, kendini beğenmişliğe ve bazen hastanın iyileşmesine işaret eder.

Dişi arslan görmek kötü ve zalim kadına işarettir.

Arslan ile güreş tuttuğunu gören kimse hasta olur.

Bir kimse korktuğu halde yırtıcı hayvandan birisine bindiğini görse bir musibete düşer. Yahut altından çıkamayacağı bir iş başına geçer. Eğer hayvandan korkmazsa galip geleceği bir düşman ile yorum edilir.

Arslanı evinde gören kimse hayra, saltanata ve uzun ömre erişir. Arslanla dövüştüğünü gören, azgın düşmanla kavga eder. Arslan eti yemek, zenginliğe ve refaha; arslan kükremesi, felakete; arslan yavrusu, iş hayatında iyi bir arkadaşa; arslanları yolda koşarken görmek, ummadığınız bir yerden şansınızın açılmasına işarettir.

Arslana binip gezdiğini gören kimse, büyük ve kuvvetli bir düşmanına üstünlük

sağlar. Arslanı kovalay ıp onun kaçtığını gören, korktuğu ve çekindiği bir şey den kurtulur ve muradına erer.

Arslandan korktuğunu fakat bir zarar görmediğini gören, düşmanından kurtulur. Evinde arslanlar bulunduğunu gören hayra erer, ömrü uzun olur. Arslanın derisinden, etinden, kemiğinden, kılından, damağından ve arslanın bir şeyinden bir parça bulduğunu gören miras yer.

Azgın ve saldırgan arslan zulme işarettir. Bir arslanın kendisini kovaladığını görmek, hükümetten korkmaya; bir arslana binmiş ama korkmakta olduğunu görmek, bir belaya uğrayacağına işarettir. Arslanı görüp kaçtığını ve hayvanın kendisini görmediğini gören, ilim ve hikmete nail olur. Bir arslanın bir memlekete girdiğini görmek, orada hükümet başkanının değişeceğine işarettir.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

Şema
rüyada aslan görmek imam nablusi
rüyada aslan görmek anlam ve tabiri

RÜYADA ASLAN:
Rüyanızda aslanın saldırısına uğradıysanız, düşmanlarınız tarafından yenilecek onların emri altına gireceksiniz. Aslanla boğuşmak, kazanmaya; aslan öldürmek, her alanda başarıya; aslana sırtını dayamak, kayıp ve üzüntüye;.aslan tarafından takıp edilmek; tuzağa düşmeye işarettir.


Cevap: Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

okan
Rüya da kendimi aslan olarak gördüm. Yolumun üzerine dinozor yavrularına benzeyen ama tam değil de hani öyle şekilsiz benden büyük 7-8 hayvan yolumu kesti. Onlarla savaştım oradan yaralı olarak kurtuldum. Onlarla girdiğim mücadelede onların bazısını yaraladım bazısı hiç yaklaşmadı onlardan bir tanesi de benim ensemi birkaç kez , bir kez de karnımı ısırdı o şekilde yaraladım. Oradan yaralı olarak kurtuldum. Yaralı olarak yatarken 2-3 insan geldi. aslan olarak beni aldılar ve bir yeşilliğin arkasında doğum yaptırdılar. Yanlız bu doğum yapılırken hem aslan olarak görüyorum kendimi o doğumu yapan, hem de o doğumu izleyen bedenen orada olmayan bir ruh gibi sanki görüyorum. Bu kadar gördüm neye delalet ediyor acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü görmek

Cevap: Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyanız genel manada şöyle yorumlanabilir. Ulaşmak istediğiniz yüksek mevkilere olan arzunuz, önünüze çıkan engelleri aşma azminiz ve hayalinizi oluşturan bazı zorlu kimseler gibi olma isteklerine yorumlanmıştır. Genel anlamda psikolojik açıdan yorumlanabilecek bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Aslan’a mermi ile Ateş edecek iken tam şarjörümün boş olduğunu gördüm doldurayım derken Aslan bana yaklaşmıştı ki kendi iradem ile uyandım sizce yorum nedir?


arifselim
Rüyada aslan görmenin tam olarak tabir edilebilmesi için rüyayı gören kimseninde durumunu bilmek gerekir. Çünkü aslan görmenin tabiri çok fazladır. Sağlığı yerinde olan bir kişi için aslan uzun hayata, hasta kişi için ölüme işaret eder. Rüyada aslan tarafından yaralanmak demek, rakiplerin alt ettiği kimselerin himayesi altına girmek demektir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda babam evin üstünde aslan besliyordu aslan sıksık kafesten kacıp bizi kovalıyordu veevimize kalabalık gelen misafir cocukları kafesin agzını acmış eve kacmışlar aslanda peşlerinden gelmiş yukardan bana bakıyordu aslanıelimle işaret ederek kovdum aslan yukardan önüme atladı aslan bana kükreyince bagırarak uyandım

Ben 30 yaş. Ruyamda evin üstünde babam aslan bakıyor ve aslan kafesten kacıp bizi koşturup kükrüyor sonra eve iniyoruz kalabalık misafir geliyor eve cocukları aslanın kafesini acıyor cocuklar eve kacìyor aslanda peşlerinden geliyor ben kapının yanında oturuyorum aslan yukarıdan bana bakıyor aslanı kovuyorum birden önüme atlıyor bana bakıyor ben korkup babama bagırınca bana kükrüyor orda korkarak uyanıyorum


arifselim
Rüyada aslan güç ve başarı manasına gelir. Sana olan davranışına göre yorumlanır. Onun evde beslenmesini görmek iş ve kazançta başarılı olmaya delalettir. Birilerine zarar verdiğini gören kimse için ise malda bazı şeyleri kaybetmesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bir evde yer yatağında uyumak isterken yanıma beyaz bir aslan geliyor. Fark edince korkuyorum ve git başımdan diye beyz aslanı elimle iteliyorum .aslan kükrüyor gitmek istemiyor. Ben yer değişiyorum uzandığım yerde.tekrar geliyor aslan yatıyor yanıma ben alın şunu başımdan demedimmi diye yine itiyorum aslanı çarşafı kafama çekiyorum. Aslan yine kükrüyor yanıma geliyor.benden ayrılmak istemiyor yine yatıyor yanıma hatta kafasını üzerime yaslıyor. Bu arada sağımda ve solumda bir bayan ve bir erkek var harırlamıyorum kim olduklarını. Hatırladığım bu acaba anlamı nedir teşekkür ederim


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüya sahibinin kendisine çok büyük başarılar getirecek, kazancını katbekat arttırmasını sağlayacak bir adım atacağına tabir edilir. Bazende hiç beklemediği çok güzel olaylarla karşılaşmak manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahşap Görmek (imam nablusi)

Misafirr
Ruyamda annemlerin bahcesinde aslanlar gördüm kendilerini camurla kamufle ediyorlardi kamufle ettiklerini biliyordum.bir tane yavru aslan pencereden odaya giriyordu engel olmak istiyordum olamiyordum cunku aslan bebege donusuyordu .yorumlayabilirmisiniz


arifselim
Bu rüyayı gören kişi için geçirdiği çok zor ve sıkıntılı bir dönemden sonra Allah ın izniyle feraha kavuşacağına ve çok zorlu bir dönemi geride bırakacağına işaret eder. En dorğusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir ev düşünün.2 yada 3 katlı.Dışarısı hafifçe karanlık.Evin balkonlarinda aslanlar dolu.Evde ben kardeşim ve bir arkadaşım.Ben hayretle aslanlara bakıyorum.lakin aslanlardan korkmuyorum.Aslanlar bize saldirmuyorda.evin çatısına çıkıyoruz aşağı baktığımızda da farklı araçlar görüyorum.Evin orta katına indik ve arkadaşım uyumaya başladı.onlara bir şey olur diye onları birakamuyorumda.Sonra uyandım korkudan değil telefon alarmindan.
Selam ile


arifselim
Rüayada görülen aslan güç, başarı ve üstünlük sağlamak manasındadır. Zarar görmediğini ve evin içerisinde aslanlar görmek başarı elde etmeye ve düşmanlarına galip olmaya alamet eden hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nagihan
Rüyamda amcam iki aslan bouşturuyordu biri erkek biri dişi ve erkek olan aslan dişi aslanı öldürüyor ölen dışı aslan bebek oluyor ama erkek aslan ellerini açmış Allah’a Allahım ben eşimi öldürdüm sen beni affet deyip tam bana saldiracaktiki uyandm çok fazla korkmuştum. Teşekkür eder m


arifselim
Arslan genellikle korkusuz bir düşman olarak yorumlanır. Babanın veya senin Allah’ın izniyle düşmanların şerrinden korunmaya ve emin olmaya tabir edilir. Elbette manasını hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük bir aslan gördüm ni evin içinde ben oradayken o camın hemen arkasındaydı ben birine korkma o camın karşısında kirilmaz bu cam bir şey yapamaz bize dedim yanımdaki kişiye


arifselim
Bu rüya ancak genel bir manada yorumlanabilir. Güçlü ve mevki sahibi birisinden yardım görmeye veya devlet nezdinde işleri varsa bunların yoluna girdiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki tane aslan ard arda dizilmiş ve bir at arabasına koşulu haldeler. Ben de arabayı sürüyorum ve aslanlar kükreyerek ve ihtişamlı bir şekilde koşuyorlar. Bende korku hissi yok normal şekilde sürüyorum. Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Aslan güç, kuvvet ve idare edip yönetmeyi simgeler. Yaşanan sorunların çözüm bulacağına, idare edilmesi gereken şeyleri eline alarak idare etmeyi başarmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada biri yavru biri büyük iki aslan vardı. Bunlar bağlıydı ve başlarını okşayarak sevdim. Aslanın bana saldırmayacağını düşünüyordum ve sakindim. aslanlar kahverengiye yakın tonda bir renktendi


arifselim
Rüyada aslan sevmek hayırlıdır. Bağlanmış ve başı okşanan asla sorunlu biri olarak yorumlanır. Özellikle de iş konusunda sorunlu olduğu kimse ile sorunlarının düzelmesine veya sorunlu olduğu bir kimse ile arasının iyi olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Akbaba Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam , ben rüyamda annemlerin evinde eski bir samanlik vardı kendimi orda görüyorum, Samanyolu dışinda ise kaçtığım hayvanlar var ben tahta kapının aralıklarından onlara bakarken bir aslan geliyor ve onlarla kavga ediyor bana yardım ediyor, sonra o tahta kapının aralıklarından bana pencesini uzatıyor ama bana zarar vermek için değil ,yalnız ben yine de korkuyorum . Yorumlar misiniz .çok sağolun .


arifselim
Merhaba. Arslan güçlü ve kuvvetli birini simgeler. Seni kötülüklerden veya kötülerden koruyacak ve sana iyiliği dokunacak birisinin varlığı anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemen gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bizim bahce var onun yaninda da mezarlik var olay orda geciyo , rüyamda devlet paralarini aslanlarla koruycakmiş ve babama da aslan verilmişonunla korususn diye bende bahçede oluyorum ve aslani goruyorum yeleli boyle sonra biraz korkuyorum ama aslan beni seviyo sonra ben bahcden tam çıkarken hemen orda da mezarlik var demistim orda mezarın üzerine yatırıp seviyo sanırım bana asık oluyor ama diğer bütün insanların arkasına kosuyo merak ediyorum acaba tabiri nasıl


arifselim
Bu güzel rüyalardandır. Güç, kuvvet ve imkan sahibi olan birisine işarettir. Bu şekilde görmek ise, iş, ticaret ve çeşitli sıkıntıları olanların bunlardan Allah’ın izniyle kurtulacağına ve ferahlığa ereceğine tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ruyamda ev gibi ama herkesin gelip gittigi bir ortamdayim. Geri dondum birisine bir şey soylemek için bir baktim karsimda bir aslan duruyor, birden irkıldım kipirdamadan durdum. Aslan agir agir gozunu kirparak bana yaklasiyor. Elimde ekmek gibi yenecek bir sey var yavasca ona uzatiyorum bana zarar vermesin diye, aslan agziyla alip yiyor. tekrar veriyorum aliyor yiyerek yine gozunu kirparak kafasini sol Tarafa cevirip agir agjr gidiyor. Gittigini gorunce rahatliyorum.


arifselim
Merhaba. Rüyada görülen aslanın yorumu güçlü ve kuvvetli bir düşman anlamındadır. Elindeki ekmek ise, rızkına işarettir. Kendisinden ve şerrinden endişe edilen çok imkanı olan nüfus sahibi bir kimsenin varlığına tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını istemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir aslan gördüm ondan korkuyordum ama o bana tepki vermiyordu bana doğru yuruyordu ama saldirmiyordu bende korktugumdan uzak duruyordum.oda sürekli beni takip ediyordu sakin bir sekilde.cok güzel buyuk temiz yeleleri vardi.

Okudunuz mu?  Rüyada ayak parmağının kopması

arifselim
Rüyada görülen aslandan korkulmaz ise ve saldırma durumu yoksa bu hayırla yorumlanır. Sorunlu bir ilişkinin düzelmesine, devlet nezdinde olan bir işi varsa bunun hallolmasına işaret eder. Ayrıca çok güzel haberler alınacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda peşimde iki tane inek vardı ahıra götürüyorum ahıra yaklaşınca aslana dönüştüler pesimden gelmeye başladılar ahıra kostum kapatmak için girdiler kapıdan çıkarken belimden yakaladı bir tanesi elimi aslanın boğazına götürüp ittim tam kaçarken bağırarak uyandım.


arifselim
Rüyada inek görmek çok hayırlıdır ancak aslana dönüşmeleri ise maddi hayat açısından kolaylıkların zorluklara ve mücadeleye dönüşmesini simgeler. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merabalar rüyamda bir disi bir erkek aslan goruyorum onlari ahir gibi biyere kapatiyorum sonra nasıl oluyosa cikiyolar ordan sonra salincak binen 2 yasindaki kizima doğru gidip ona saldiriyolar gerisini hatirlamiyorum yorumunuz nedir acaba


arifselim
Merhaba. Rüyada saldıran aslanlar kişinin rakipleri ve iyiliğini istemeyen kimseler anlamındadır. Bu rüya rakiplere ya da hasımlara yenilmek ve onların hizmetine girmek olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Dun gece rüyamda kendi koyumde yesillik tarlada tanımdiğım insanlarla aslan sürüsünün saldırısına uğruyorduk uzaktada da eşim ve cocuğum vardi onlara saldırirlar endişesiyle aslan sürüsünü kovmayi başardık ve derenin diğer tarafina kadar kactilar ama derenin karsisinda namaz kilan bir adama saldirdilar ama derenin bu tarafina gecemiyorlardi. Eşim ve kizim en son gördüm guvendeydiler. Ruyanin sonununu hayirlamiyorum rüya sabaha doğru gördüm


arifselim
Diğer aslan görülen tüm yorumlarda olduğu gibi bu rüyadaki aslanlarda kişinin düşmanları yada kendisine zarar vermek isteyen kimselerin varlığı anlamındadır. Artık rüyada görülen şeyler gören kimsenin durumuna bakılarak değerlendirilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir gemideyim. Gökyüzüne bakıyorum ama o ara içsel sıkıntılarım var. Daha sonra gökyüzünde bazı ışıltılar görüyorum. Bulutlar ve ışıltılar şekillere bürünüyor.Önce herhangi bir şekle benzetemiyorum daha sonra birden bire baya net bir şekilde gökyüzünde aslan başı görüyorum. Baya büyük ve bana bakıyor.Cevabınız için şimdiden teşekkürler…


arifselim
Böyle bir rüya tamamen psikolojiktir denilebilir. En isabetli yorumu ise ancak gören kimsenin durumu ile karşılaştırılarak olması mümkün olabilir. Bunun dışında bir tabir yapmak doğru olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben iki gundur korku içinde uyaniyorum ilk gun 5,6 kisi gece bir yolda yuruyoruz etrafa bakndigimda ise bir kaç tane aslan goruyorum sanirim disi belki bisey yapmazlar diye yolun karsisindan gecmeye calisiorum sonra ise aslanlar kovalamaya basliyo yanimdaki herkes kurtuluyo ama ben yakalaniorum ve o sirada kirkarak uyaniorum bu ilk gunku ikinci gunde gördüğüm rüyada hem aslanlar hemde kaplanlar var bu sefer bir kaplan tarafindan yakalaniorum yorumlarmisiniz simdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Ağarmak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya genellikle ele geçen fırsatları değerlendiremediğine, sürekli zararın tekrar ettiğine ve bundan dolayı içinde bulunduğun sıkıntılı durumdan kurtulamadığına işaret olarak tabir edilir. Bu rüyaları kendine bir uyarıcı işaret olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük taşlardan yapılmış ocak en üstte kalın demir lerden yapılmış ızgara izgaranin üzerinde kurumus ekmek vardi ekmek izgarayi kaplamis ve ocagin altında iki tane erkek aslan vardi ocak yanmiyordu


arifselim
Rüya sahibinin kazancı, işi veya mutluluğu ile arasındaki bazı engeller olduğun işaret eder denilebilir. Doğru böylesi rüyaları kişinin özel durumlarına bakarak tabir etmek çok daha isabetli olur. Görülen rüyaların Allah’tan hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalat
Ben rüyamda iki küçük oğlumun yanında dev gibi bir aslan gördüm oğullarımdan yaşça büyük olanı bu aslanı seviyordu oda hiç bir şey yapmıyordu bende uzaktan izliyorum aslan bir ara kükredi dişlerini gösterir gibi oldu o an korktum ama hiç bir şey yapmadı


arifselim
Merhaba. Bu hayırlı olarak açıklanır. Oğulların için eğitimlerine önem vereceğine, çözmek istediğin sorunlarını çözeceğine ve sevineceğin gelişmelerin olmasına işaret olarak yorumlanır. Rüyada aslanın kükremesini görmek iyidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda yaklasık iki yaşında kızımla parka gidiyoruz. parkda aslan var. kızum aslan peşinden giderken bir ara aslan dönüp kızımı yakalıyo onu tamamen yiyo ve en son ağlarken yüzünü görüyorum çok dehşetli bir ruyaydı benim için. iki hafta sonra tekrar aslanlar gördüm insanlara saldırıyolar bana da biri geliyor kımıldamıyorum başta sonra kurtalmaya çalışıyorum sonrasını hatırlamıyorum.


arifselim
Böyle bir rüya maalesef iyi olarak tabir edilmez. Bu rüya sahibi için hasmının saldırısına uğramaya, kaybetmeye ve yenilmeye işaret olarak kabul edilir. Bazende bu rüya karşı tarafın hizmetine girilmesi olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda sürekli beni takip Eden zararsiz besledigim bir Aslan goruyorum. En son evde goz goze geliyorum ve tedirgin oluyorum bos bir animda uzerime saldiriyor ve bogusuyoruz yanagimi isiriyor ve ben uzerimden iteliyorum. Bagirarak uyaniyorum


arifselim
Merhaba. Rüyanda gördüğün ve sana saldıran aslan sana yakın olan, iyilik yaptığın ve zarar vereceğini hiç düşünmediğin gizli ve tehlikeli bir düşmana işaret eder. Allah’a sığın ve hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayran içmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda köyde teyzemin bahcesinde bir veya iki Aslan görüyordum eltim bilerek sakin olan Aslan’a yaklaşıp kızdırıyordu bende ona korkuyla yapma saldıracak diyordum fakat dinlemiyordu tam o ara Aslan’ın 6 yaşındaki kızıma doğru geldiğini görüyordum bende kızımın önüne atlıyordum bir şey yapmasın diye Aslan beni görünce dönüyordu fakat kızımın gözüne ben onu kurtarmaya çalışırken pençe atıyordu ama sadece küçük bir çizik vardı alt göz kapağının içinde ve kanıyordu yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden


arifselim
Merhaba. Bu rüyan maalesef güçlü ve tehlikeli bir düşman olarak kabul edilir. Size yakın yaşayan ve zarar vermesi mümkün olan bir kişiye işaret olarak tabir edilir. Daha iyi bir yorum için size ve durumunuza özel tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle çöl gibi kumlu bir arazide motorsikletleyiz ve arkamızdan aslan hızla bizi kovalıyor. Motorsiklet teklemeye başlıyo ve bozuluyo. Ben kendimi çölün arka kısmında bir deniz görüp oraya atıp kurtuldum ama aslan annemi yakalayıp saldırmıştı. Annem hastanelik olmuştu, birkaç gün sonra çok iyi olmasada annem taburcu oldu. Tüm bunlar olurken evde yemek yeme keyfini düşünen insanlar görüyordum ve onlarla kavga ediyodum. Ev çok kalabalıktı. Bu kalabalıktan annemin durumuna üzülüp ananem fenalaşıp hastaneye kaldırıldı, durumu riskliydi. Birde ölmüş bir akrabamızda riskli yatıyordu. Doktor ikisininde ölçümde belli rakamı geçerse ölebilceğini söylüyordu. Şimdiden çok teşekkür ederim yorumunuz için, emeğiniz için..


arifselim
Maalesef bu rüya senin için hayırlı olsa da annen için iyi değildir. Çünkü saldıran arslan güçlü bir düşman anlamındadır. Birinden zarar görmeye ve canını sıkacak moralini bozacak şeylerle karşılaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hatice
Selamün aleyküm hocam ben rüyamda bir avm yada hastane gibi bir yerdeyim biüyük bir yer ve insanlarda var yanımda bir aslan var bana bağlı ben gezdiriyorum bana bağlı benden ayrılmıyor hani böyle köpek gezdirirsin ya sana aittir öyle sakin duruyorum ama içten içe korkuyorum ya bana bir şey yaparsa diye(çok alakasız biliyorum) sonra kolumda serum gibi bişey olmuş oluyor ve içinde kan olmuş oluyor bu serumun diğer ucununda aslanda tasma gibi olduğunu düşünün aslan bir ucundan bunu yemeye başlıyor e diğer ucu benim kolumda ben şimdi kan tadı aldı bana da zarar vercek diye korkuyorum ama kaçamamda kaçarsam daha çok dikkatini çekerim ve saldırır diye düşünüyorum tabi korkuyorumda sonra uyandım onun yanımindayım ama ondan korkuyorum ve güvenmiyorum bunlar ne demek

Okudunuz mu?  Rüyada Apartman Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada aslan görmenin üç farklı yorumu vardır. Bunlardan biri ve rüyanızın da tabiri olan cesaretli bir kişiliğe sahip oluşunuzdur. Düşmanlarınız veya çekemeyenleriniz mevcut olduğu halde siz bunların üstesinden gelip zarar görmeden atlatacaksınız. Yine de Bir tek en iyisini Allah bilir.


Neemuu
Ruyamda sokakta bir mekanın önündeydik erkekli kızlı, yağmur yağmuş erkek kardeşim ıslanmış dudakları mosmor olmuş titriyor üşüyorum eve gitçem derken bile dişleri bir birine çaprıyırdu, ceketinide karşımda duran tanımadığım bir kıza vermiş kız geri vermek istiyordu ceketi üşüyor kardeşim diye lakin kardeşim kabul etmiyor eve gitçem zaten ince ceket o diyordu, az ileri gidip köşeyi dönüyorum o sokak ise kumsal her yer kum, böyle ev mi desem pyramidmi desem bilmiyorum ama bir arslan dev gibi ev büyüklüğünde bir adamın elinde tasması bir ileri bir geri gidiyor ve o sokaktada güneş var sanki yaz, girmeyin oraya aslana bakın ne dev ısırır bizi diyorum..


Tohat
Görmüş olduğunuz rüyada etkili ve büyük bir düşmanın varlığına fakat sizin gerçek hayatta bundan korkmayıp düşmanınızı göründüğü kadar tehlikeli görmeyeceğinizi ve bu durumun kolay bir şekilde hallolacağına işaret eder. Yine de Allah daha iyisini bilir elbet.


Kayıtsız Üye
Slmalykm.üstad rüyamda evinin etrafında aslan gördüm hemen evdekikeri korumak için hızlı bir şekilde önce uyardım sonra kapı pencereleri kapatmaya yeltendimki alt katta üvey kardeşimin orda olduğunu düşünüp hemen can hıraş bir şekilde oradaki pencereyi kapatmaya koştum .rüyanın devamında tehlikenin atlattığımızı farkettim.Hocam ardından bir rüya daha gördüm üvey kardeşimin cenazesini gördüm camide çok tabut vardı namaz için toplanmışlardı isimlere bakarak onu buldum namazı kıldık ardından caminin bahçesinde taziye için toplananların içinde içlenip içli bir şekilde seslice fatiha okudum .ama ağlıyarak uyandım


Tohat
Ve aleyküm selam. Her iki rüyanızın tabiri de aynı yoruma çıkar. Devlet erkanına ve başkanına delalet eder. Bu kişi veya kişilerden göreceğiniz menfaat ve yardımlar sayesinde işinizi kolaylaştıracak, hafifletecek ve yolunuz açık olacaktır. Ayrıca bu kişi ile dost olarak ilişkinizi sürdüreceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Şimdi şöyle oldu 3 katlı bir bina en altta biz varız benim ev üstümde tanımadığım birileri oturuyor 3 kat da benim girip çıktığım bir ev ama oraya 1 erkek aslan 5 6 tanede dışı aslan bana saldırmıyor lar beni görünce oturuyor lar erkek aslan kükreyip arkasını dönüp gidiyor.ara katdaki insanlar yardım istiyorlar benden bizi kurtar die


arifselim
Aslanlar görmenin en makbul olan yorumu çevredeki yetkili, güçlü ve acıması kimselere işaret olarak kabul edilir. Senin ve çevrende de bu tarz kimseler olduğuna ve adımlarınızı daha dikkatli atmanız gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evine gitmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam daha önce yazdım cevap yazmadınız. Ben görücü usulü evlenmek için bir bayanla görüştüm sonra da istihare ye yattım rüyamda Bir Arslan beni orman da kovalıyordu amma Arslan pelesisdi onlar genel de dişi olur ne yapıp edeceğimi şaşırmıştım sürekli saklanmaya çalışıyordum korkuyla uyandım dahada uyuyamadım size zahmet acil bekliyorum


Tohat
Merhaba. Rüyandan korkuyla uyanmış olman aslında cevabı vermiş oluyor. İstiharede his önemli olduğundan huzursuz bir şekilde uyanmak ettiğin niyetin hakkında hayırlı olmadığını gösterir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


kurumuşyaprak
sa hocam ben rüyamda iki tümsek de iki ayrı ayı görüyorum iki ayaklarının üzerine çıkmış bağırıyorlar ve sonra bir eski tip araba var ben korkuyorum takımda da genç bir adam var. ben silahımı dolduruyorum tam ayılar saldıracak derken bir aslan kükreyerek bize doğru geliyor tam anlının ortasından iki el ateş ediyorum ama mermiler geri sekip yere düşüyor ama aslanda saldırmaktan vaz geçiyor sanki bekliyor. ben tam yerden mermileri toplarken birini elime alıyorum diğerini de yanındaki geç adam alıyor ama ben onun elinden hemen kapıyorum. birde sanki bu adam bana aşıkmış gibi davranıyor ben yüzüne bile bakmıyorum. rüyamda endişe korku güvensizlik vardı. hocam şu anki hayatımda çok zor eşimi kaybettim kızım daha 2 yasında bile değil. kızımın sağlık sıkıntıları var onunla ilgili bir şey mi birde hocam ben eşimi uzun süredir rüyamda görmüyorum acaba neden sadece en son hayır dağıtılıyordu oda vardı rüyamda bende hemen ertesi gün hayır dağıttım hiç rüyama gelmiyor hocam nasıl olduğunu merak ediyorum ne yapmam gerek rahatta olup olmadığını nasıl anlaya bilirim ani bir ölümdü vedalaşamadık helâlleşmedik çok üzülüyorum keşke rüyama gelse iki kelime konuşabilsek çok özlüyorum onu sesini duymayı çok istiyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Devlet reisi, makam mevki sahibi gibi bir kimse ile tanışmak, görüşmek, yardım almak biri durumlara benzer bir olay yaşayabilirsin. Ayrıca varlıklı olmak, gelirinin artması, rahata erme, maddi sıkıntı çekmemek anlamlarına da gelmektedir. Rüyana bakıldığında kızın ile ilgili olmadığını görüyoruz. Bu hayırlı gün hürmetine Allah kızına tez zamanda şifalar nasip etsin. Eşini görmemen hususunda belli bir kriter yoktur. Çok düşündüğünde göremeyebilir, hiç aklında olmadığı gün görebilirsin. Bu belli olmayan bir durumdur. Ayrıca onun ne durumda olduğunu bilmek için yol yoktur. Sadece hasenat işleyip hibe edebilirsin. Allah mekanını cennet etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahiret Görmek (imam nablusi)

Cennet
Selamun aleyküm hocam. Ben evimin bahçesinde 1 aslan 1 kedi ve 12 kaz gördüm hepsi aynı yerdeydi bir an aslanın kazları yiyeceğine endişelendim bir müddet sonra aslan orada duran kediyi ağzına alıp yuttu bir süre sonra aslan ağzını açıp yuttuğu kediyi tekrar dışarı kustu kedi hala canlı bir şekildeydi ve hiçbir şey olmamıştı kediye bu rüyamı yorumlayabilir misiniz


Tohat
Ve aleyküm selam. Aslan güç, kudret, makam, mevki anlamlarına gelmektedir. Kedi ve kaz düşman veya buna yakın kimselerdirler. Senden mafaat bekleyen çıkarcı kimselerin varlığına, hatta ayağını tözkezletmeye çalışanlara delalet eder. Bu kimselere karşı üstünlük göstereceğine de delildir. Allah doğrusunu en iyi bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben bu sabah uyanmadan önce rüyamda bir hayvanat bahçesinden azgın sarı siyah tüylü bir sürü aslanın bir anda dagılarak insanların peşinden koştuğunu gördüm. Hemen ablamla birlikte evin cam ve kapılarını kapattık yanımızdan gecip gittiler ama ev köy evi ve biraz viran old için içeri girecekler diye endişem vardı. Sonra bir takım insanlar camları tıklayarak girmeye çalışıyor, ben birazına yardım ediyorum ama herkesi nasıl alacağım ev kaldırmaz diye düşünüyorum bir yandan cocukları mı ve kızkardeşimi düşünüyorum nerelerde acaba diye. Bu esnada içeri girenlerden birinin aslında insan kılıklı bir aslan oldugunu farkederek uyandım.


Tohat
Merhabalar. Güç, kudret, mal ve mülk sahibi olmak anlamına gelen aslan, zarar görmemiş olman dolayısıyla işte, çalışma hayatında rakiplerine karşı göstereceğin zaferlere işaret ettiği gibi, ekonomik olarak iyi bir duruma geleceğine, karşına çıkacak kısmetleri değerlendireceğine bu sayede ekonomik olarak iyileşeceğin gibi prestijin ve konumun da artacak anlamına gelmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda bir aslanın zincirle bağlandığını ve birisininde benim elime balta verip ona eziyet etmemi istiyordu kendiside aslana zarar veriyordu sanki zulmün olduğu ve kafir bir ülkeydi ben aslandan çok korkuyordum ve ona hiç vurmadım ve bir an içimden Allahim sen bu zalimlerin hakkidan gel diye geçirdim. Aslan en sonda kurtulup ona zulümeden adamı yedi bende o sırada saklandım ve hiç sesimi çıkarmadım…


Tohat
Ve aleyküm selam. Beklenmedik bir iş fırsatının ayağına gelmesi ve bunu değerlendirerek iyi işler çıkarman buna bağlı olarak zengin olup mali anlamda rahatlık görmeye ayrıca sıkıntı çekilecek olan bir durumdan kılpayı kurtularak çok iyi işler gerçekleştirmeye delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Tug
Merhaba
Bizim bir bahçemiz var arada gittiğimiz sürekli orda yaşamıyoruz eşim rüyasında ikimizin oraya gittiğimizi bahçenin içinde 3 tane aslan olduğunu görmüş aslanları görünce korkmuşuz aslanlarda hırlamış sonra araba bahçenin içindeymiş eşim hemen arabaya binelim demiş arabaya binip oturmuşuz ama aslanlar dışarda gezdiği için arabadan inememişiz .eşim bana nasıl inicez baksana aslanlar var filan diyomuş kısacası arabada oturmuşuz aslanlar bize zarar verememiş yorumlarsanız çok sevinirim.
Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Ayçiçeği Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Görülen aslanlar kişinin hayatında cereyan edecek olan olayları ve durumları simgeler. Buna göre kişi Engin ve bir o kadar da kudretli olmasına, işinin ehli ve her işinde başarılı olan, sağlığa afiyette olmaya delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bir binadayım sanki okul gibi idareciler 3 tane aslan almışlar binaya oraya iyi geleceğini düşünerek ben çok kızdım onlara aslanın oraya uygun olmadığını insanların hayatını tehlikeye soktuklarını söylesemde aslanlar kaldı sonra insanları kovalamaya başladılar binanın içinde dışarda balkonda bir kadın var durumu aldırış etmiyordu aslan benim arkamdan gelirken ben kaçtım kendimi kurtardım o kadını kapıp kaçtı o kadına çok üzüldüm hemde kızıyordum neden korumadı umursamadı diye ama benim içim çok telaşlıda değildi sanki küçük kedi kovalıyor gibiydi şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için iyi günler


Tohat
Merhaba. Hayırlı anlamlar içeren bir rüyadır. İstikbalini ilgilendiren ve sana itibar, güç kazandıracak olan fırsatların habercisi olarak kabul edilen bir rüyadır. Başarılı, sözü geçen bir kimse olarak da tanınmana delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bir arkadaşımla beraber aslanı takip ediyordumm elimizdeki silahlarla indirmeye çalışırken bizi farketti ve bize doğru saldırmaya başladı
Sonra ben hızlı koştum bir ağaca tırmandım arkadaşım korkudan tırmanamadı ve kaçmaya devam etti aslan ağacın altından hızlıca arkadaşıma doğru gidiyordu benim ağaçta olduğumu farketmedi bile
Rüyanın sonunu göremedim ama arkadaşıma çok yakındı uyanmasam parçaladığını görecektimm belki
Nasıl yorumlarsınız


Tohat
Merhaba. Kişinin karakteriyle alakalı olabilecek bir rüyadır. Rüya sahibi kararlarında, seçimlerinde çekingen ve tam anlamıyla cesaret dergileyemedigi için karşısına çıkan fırsatları doğru şekilde değerlendirmekten uzak olduğuna işaret etmektedir. Böyle bir rüyayı kişi kendini toparlaması için işaret olarak kabul edilebilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada aslan görmek imam nablusi, rüyada aslan görmek, rüyada aslan gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Alış veriş Etmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Arslan Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.