Anasayfa
10 Haziran 2022, 20:18
missa4
Abone

Allah’ını peygamberini seviyorsan yapma demek

Allah’ını peygamberini seviyorsan yapma demek

Kayıtsız Üye
1 – Arkadasim bana Allahını peygamberini seviyorsan dizi izleme dedi ama ben izlemek istiyorum daha sonra arkadaşim bana dedi ki bir süre sonra izleyeceksin ben bunu bir süreliğine söyledim dedi ben izlesem olur mu?

Okudunuz mu?  Kul Hakkı Ve Evlilik

2 – birisi bana ağız alışkanlığı durmadan Allahını peygamberini seviyorsan sunu yap veya yapma diyip duruyor buna aldırış etmeli miyim?


Yorum: Allah’ını peygamberini seviyorsan yapma demek

#UguR
Allah’ı ve peygamberini seviyoruz ama onların dediği bir şeyi yapmamak ile onları sevmediğimiz manasına gelmiyor bu. Dizi’de uygun bölümler varsa izleyin.

Okudunuz mu?  Dayanışma arkadaşlık ile şiir veya öykü

Annem bana Allahını peygamberini seviyorsan…

Kayıtsız Üye
annem bana Allahını bana Allahını peygamberini seviyorsan dizi izleme dedi ama ben izlemek istiyorum daha sonra annem bana dedi ki bir süreliğine söyledim bir süre sonra izleyebilirsin ben ne yapacağım yani Allahını peygamberini seviyorsan dedi ve bunu ağız alışkanlığı haline getirmiş durmadan söylüyor

Okudunuz mu?  Hafız nasıl olunur ?

Yorum: Allah’ını peygamberini seviyorsan yapma demek

Şem’a
– Bu bir istirhamdır yani senden Allah adına bir istekte bulunmuşlar, yapıp yapmama sana kalmış. Tavsiyemiz eğer dizi uygun değilse Allah için izleme ama dizi dedikleri kötü görüntü ve içerik yoksa izleyebilirsin. İzlemen Allahı ve Peygamberi sevmiyorsun anlamına gelmez.

Okudunuz mu?  Haremlik selamlık ile ilgili ayet ve hadisler

– Allah ve Peygamber isminin hatırına iş yaptıranlar yanlış yapıyorlar. Allah ismi her iş için kullanılmamalı sadece barıştırmak gibi hayırlı işler için kullanabilirsin.

Bu sorunu daha önce de cevapladık: forumduasi.com/soru/316311-agiz-aliskanligi-soylenen-sozler.html


Allahini seviyorsan yapma demek

Bu kategoride yer alan Sevdiğim beni bırakmasın diye zina ettim yine de bıraktı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’ını peygamberini seviyorsan yapma demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.