Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:38
missa4
Abone

Sevdiğim beni bırakmasın diye zina ettim yine de bıraktı

Sevdiğim beni bırakmasın diye zina ettim yine de bıraktı

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum. Sevdigim beni birakmasin diye zina ettim ama beni iki gün sonra bıraktı intihar etmek istedim yapamadım simdi tövbe ettim ama belli araliklarla aradi cogu zaman acmadim gecenlerde aradi dayanamayip actim aramamasini söyledim lakin yine psikolojim bozuldu namazımı kilip yatiyorum uyku düzenim yok saclarimi kestim yasamak istemiyorum ölmek care degil. Evlilik hayali kuramiyorum insanların fotograflarina bakiyorum hiç bir sey hissedemiyorum. Evlenmek istiyorum ama layik degilim zina ettigim kisi beni istemiyorum gunahim aklimdan cikmiyor bir an unutsam sen zina yaptin diyip yine kayboluyorum boslukta. Siz olsana zina etmis biriyle evlenir miydiniz ? Eskiden şen şakrak biriydim simdi kimseyle konusmuyorum bir gün deli olmaktan korkuyorum. Günahimi unutmam gerekiyor mu yoksa hiç aklimdan cikmamasimi gerekiyor bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Adeti 10 gün olan biri adetin başlangıç zamanı hatırlamıyorsa gusül abdesti ne zaman alınır?

Yorum: Sevdiğim beni bırakmasın diye zina ettim yine de bıraktı

#UguR
Ayrılmasın diye zina yapmanız gerçekten büyük bir hata. Ayrılacaksa ayrılsın. Helal olmayan birine dokunmanız, yakınlaşmanız caiz mi sanıyorsun? Şeytan seni ilk başta kuklası yapmış. Sen daha fazla ileri gitme ve ciddi bir şekilde tövbe et. Allah affedicidir affetmeyi sever.

Okudunuz mu?  Çocuğa Şiddet Günahmı ??

< arifselim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
…Elbette bir namusa el uzatan biri mutlaka onunla evlenmesi gerekir. Ama sen tövbe etmene rağmen o kimse seninle evlenmek istemezse hemen ondan uzaklaşmalısın. >


Yorum: Sevdiğim beni bırakmasın diye zina ettim yine de bıraktı

Kayıtsız Üye
Allah’a ulaşmayı dile ve Rabbini zikret zikir kötülükleri giderir ve Kuranı Kerim’de şöyle buyurulur Kalpler ancak Allah’ı zikretmekle mutmain olur

Okudunuz mu?  Kuranı kerimi ilk kaleme alıp yazan kimdir?

zina, Sevdigim

Bu kategoride yer alan Okul dersleri yüzünden cumaya gidememek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim beni bırakmasın diye zina ettim yine de bıraktı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.